Diskusia k téme Rádio Goldies
Ak by to bola Mária alebo Dobré, tak sa nečudujem, že skočili po takejto frekvencii ... ale taký starý harcovník ako RL ? Veď musel vedieť "vo co gou" !
Bola skoordinovana este v case, ked sa 90,8 urcena pre Velku Javorinu prevadzkovala v Jaslovskych Bohuniciach. Po navrate 90,8 na VJ sa zilinska 90,8 mala stiahnut z obehu.
Táto frekvencia mala byť vyradená. Dobre hrá len v okolí mesta, južne položené časti a s otvoreným výhľadom na JZ majú silné rušenie Devínom. Bola to najhoršia z vtedy voľných frekvencií. Už v Turí ide Javorina v stereu, od Rajeckých je lokálna frekvencia nepočúvateľná.
V Žiline na sídlisku Solinky je signál veľmi slabý, prakticky je to zašumené a nepočúvateľné. Signál sa navyše ešte bije so signálom Devína 90,8 MHz z Veľkej Javoriny. Sklamanie, tešil som sa na toto rádio.
Tak načo bolo potrebné predtým to Théatro so spúšťaním nových vysielačov ? ! ?
Už je to potvrdené aj Sity Rádiom..odkladá sa to na neurčito..
...len Devín. Ale pamätám si, ešte keď na nej vysielalo Hit FM, tak to tu šlo naladiť ako diaľkový príjem.
Musíme si počkať na 92,8 TN, ale tá sa tiež rýchlo stráca. Jej pokrytie je tak po Dubnicu. V rámci Dubnice ako - kde. A ďalej už len v aute, alebo mať šťastie na odraz, či bývať niekde vyššie.
Dobrý deň ahoj a Žiline uz ide sa tešíte zilincania keď tam napísal 1985 a BB ma dajak údajne problém s niečím a aj Prešov je plane som pozeral na stránke goldies a vtipnete si kedy ju zapnu aj uz dal žiadosť na povolenie 15.10.a spolu Martin,Trenčín do 3 mesiacov spustia aj tie frekvencie bude to dobre.
Rádio Goldies spustilo v utorok vysielač v Žiline, vysiela sa z kóty bývalého rádia One Rock, t.j. z vodárne v m.č. Považský Chlmec, výkon zostal rovnaký, t.j. 1kW. V Bytči je signál výborný, stereo a bez šumu s RDS.
niekto zapol FMtransmitter a ty uz mas z toho orgie
Na 92,0 MHz je Vlna zo Žiaru nad Hronom. Vo Zvolene, aj na Sliači to celkom slušne hrá.
Mam to potvrdene z radia, vysielac este nie je ani namontovany.
Tu som to registroval prvýkrát, bolo to tak napr. i na Sliači. Zachytené ako cez mobil, tak i cez prenosný Sencor (náhoda to teda nebola). Ale už o 07:10 cca nosná so šumom nešla. Škoda, že som to nenahral...
Mne sa toto rádio zdá ako jeden zabudnutý či nechcený projekt, keďže tu je už skoro 2 roky a stále sa to nechce rozbehnúť. O vysielače nemajú záujem, playlist ešte stále nemajú a na ich webovej stránke majú už od začiatku vypísané, že "Stránku pripravujeme. Na spustení rádia sa pracuje. Už čoskoro sa dozviete viac informácií." No a stále nič. Ani najmenší náznak toho, že by sa niečo dialo. Škoda.
Aká nosná so šumom? ... Však žiaden signál na tej frekvencii nie je.
Tak ako to je, vysiela? Alebo len Petrovi strasi vo vezi?
Tak možno dnes nám to spustia..aktuálne nosná so šumom. Bez RDS v MONO.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň