Diskusia k téme Rádio Goldies
Len keď nejde stream zaujímavé že tu na rádia stále evidujú že ich počúva 54 ľudí.tak podľa tohoto už som si istý že sú to všetko klamstvá ako aj fitfamily rádio že tak vysoko aj Šírava.uz tomu neverím a ešte aj keď celá aplikácia rádia stále vypadáva že to nie sú čísla aké by mali byť.ubohe
haloo dobrý večer napíšte nejde rádio goldies Martine a cez internet nie je možne spustiť stream kde môže byť chyba dajte mi vedieť na tu otázku dufam že nekončí rádio goldies by som nebol rád.
Dobrý večer ahoj ako to vidíte s rádiom goldies spustením vysielača Trenčín, BB, po ešte ani nie je spustené bude alebo nie do leta az septembra tak uz nemôže naťahovať to donekonečna uz málo ísť viem ze mali udalosť tragickú to spomalilo tu vec.
To uz vyse mesiaca, uz ani neskusam, ci nahodou nenabehlo????
Zdravím, už pár dní nejde v Žiline naladiť 90.8MHz a včera som skúšal v Trenčíne áno tam nešlo. Je nejaký technický problém? Ďakujem
Na ich fb klikni na obrázok kde je rádio sencor s naladenou frekvenciou s pod tým je diskusia
ahoj mino kde si to čítal o spustení že by mal byť máji spustený prešov a ja som to nevidel na fb retro goldies nevidel poriádnu otázku a ty si kde to videl môžeš mi to napísať tu odpoved,dobrík mi napísal že v priebehu mája mali byť spustené vysielače dalšie BB,PO.
Teraz som čítal na ich fb ze v máji by mal byt spusteny Presov,ak sa to samozrejme po tejto tragickej udalosti neoddiali.
Ano som ok a fit beriem lieky na vnútornú nervozitu pohode som neregistrovaný cakam na spustenie radia goldies v presove na 89,8 do konca marca az 4.4.je tam problém nájomná zmluva az kedy bude povolená az vtedy spustia.
Dúfam, že dovtedy už budeš FIT a OK
Ahojte môžete ako podla vás bude mať spusteny vysielač presove radia goldies no riešiš cez nájomnú zmluvu tak mi povedali tom rádiu aj moderátor podľa mňa spustia priebehu marca
No veď ale predsa dnes aj vysielače "za pár €" majú telemetriu.
V Prievidzi má uvádzaný ERP 500 W. Neviem, akú ziskovú anténu tam má, ale aj keby sme počítali výstupný výkon TX 500 W, potom napr. zodpovedajúce špičkové BW vychádza na nejakých 4k €. Ale dokonca aj superlacné PCS za ca. 1500 € už má nejaké alarmy.
Ono podľa tunajšieho fóra aj "veľkým hráčom" sa to (v odľahlých oblastiach) stáva, ale tí tam asi ešte majú staré mašiny - aspoň predpokladám.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň