Diskusia k téme Rádio Goldies
Pocut klasicky brum ako ked je problem s filtraciou 50Hz resp problem s tienenim, uzemnenim, a na pozadi tichucko ide hudba
Rano hralo v pohode.
Takže uplynulo už viac ako týždeň od môjho posledného príspevku a nefunguje ani stránka a ani stream. Riešia to dlho, ak to vôbec riešia. No čo už, kto má obidve ruky ľavé....
Áno vlado pd ide uz aj Trenčín rádio goldies na 92,8 MHz ráno mi pisal kamoš z Topoľčian ze dnes ráno zapli.
Dnes popoludni som zaregistroval obnovene vysielanie z Bojnic
Nie som dezolát Rastaman alias Laik....
Goldies má výpadky príliš často, dlho im trvá sprevádzkovanie stránky a streamu a načo majú dve frekvencie, ktoré nie sú schopní rozvysielať - podľa zákona by napríklad freq v BB už bolo potrebné odobrať. Pokiaľ na to nemajú, nech to ukončia. Zbytočne blokujú frekvencie....
Počuj, Ty vieš akosi všetko hneď a hneď robíš aj ukvapené závery. Zvykol som si, že tento web je už asi len o úbožiakoch, čo si potrebujú niečo dokazovať.
Rastaman, resp ja Ťa volám inak, už by si sa konečne mohol ukľudniť.
Stačí napísať na správne miesto a hneď by si vedel, že Bojnice majú poruchu, ktorú zaregistrovali dnes o cca 14:00 hodine. Martin vysiela (to mam osobne overené) a od dnes vraj aj Trenčín. Pýtal som sa priamo aj na stranku a stream. Čuduj sa svete (pre tvoje úbohé ucho), sa to už rieši.
Takže suma sumárum...Poprosím Ťa, daj si už konečne ADIOS Ty...
Ďakujem ....
Pokúšal som sa pozrieť ich webstránku - nenašlo ju. Vysielač nejde. Funguje vôbec toto rádio?
No čo, aspoň budú 4 frekvencie v jarnom výberovom konaní....
Adios Goldies....
Podľa mňa by sa mohli s majiteľom Goldies (čiže synom bývalého majiteľa SiTy a pôvodného Best), že Best FM prejde na pôvodný "goldies" formát a Rádio Goldies skončí nadobro, lebo neverím, že to ešte niekedy niekam dotiahne.
Aj mne sa dosť páči toto rádio a rád som ho počúval aspoň cez online stream doma, keďže som mimo FM dosahu. Je akurát veľká škoda, že im nefunguje už stream. Aj som hľadal inde na nete alebo na ich stránke, ale nedopátral som sa k nejakému funkčnému linku na online stream. Viem ale, že nedávno, keď som prechádzal autom cez Prievidzu, tak som si ho zapol a hralo, čiže cez FM vysiela (minimálne v PD, Bojniciach a blízkom okolí).
Mňa by aj potešilo, keby Best FM pretvorili hudobne na toto rádio alebo by rádio Goldies hralo na frekvenciách po Best FM, čo asi tak nepôjde, keďže tam sú iní majitelia. Alebo Best FM vrátiť k jeho začiatkom, kedy hrali viac inú hudbu aj tú staršiu a neznámejšiu, nie takú ako hrajú teraz posledné roky. Viac mi vtedy pripomínali toto rádio Goldies.
Neskutočne super rádio, hrajú retro Slovenské,České a zahraničné pesničky :))) radosť počúvať a zaspomínať si na 60,70,80 roky. Vrelé dík a zo srdca ❤️⭐⭐⭐⭐????????????
Asi hraju pre tych co ich pocuvaju ako som napr. aj ja. Kto ich nechce pocuvat, ma vela moznosti na preladenie alebo vypnutie radia.
Myslim si, ze mame slobodny vyber. Kazdy ma iny vkus.
9.6. som siel cez MT autom, radio stale hralo, nechapem ale preco a pre koho vysiela... napada mi len, ze ide o vedome blokovanie frekvencie... alebo je to celkom inak?
1. nechapem toto akoze vysielanie...
2. a kto to vobec prevadzkuje a za akym ucelom, pre koho?
3. nie som zial v MT...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň