Diskusia k téme Rádio Melody
Teraz hrali to isté Melody a aj Vlna, na Vlne to dohralo asi o 40 sekúnd skôr. :-))
V tých našich rádiách sa len vykecávajú. Radšej nech sú tie naše rádiá samohrajky, keď nevedia nič zmysluplné hovoriť. Je to čistá katastrofa.
Vlna robi jednu fatalnu chybu. V tych moderovanych blokoch nic take zaujimave dokopy nehovoria. Cele dni tocia len o aktualnej sutazi, 30 krat denne pustaju ten isty telefonat ako sutaziaci odpovedal alebo ako nestihol dvihnut telefon. To donuti uz aj vola preladit.
Moderatori by sa mohli viac zamerat na citanie nejakych zaujimavych a poucnych clankov, z ktorych by mal posluchac vacsi osoh. Nie ako ranna dvojka vyplna vysielanie hovadinami z bulvarnych novin.
A kazdodenne dementne otazky na fejsbuku su ako pre vygumovanych - akokeby posluchaci boli v materskej skolke. A to, ze maju pod nimi tolko komentov svedci o tom, ze maju takych posluchacov, ktori su jak ovce :D :D
Niektorym moderatorom zda sa dosli napady.
Viac kreativity od nich by bolo namieste.
Hudba na Vlne sa da cez den zniest.
na hovno to je teraz v tom studiu,kde sídli ten expres,tri radia v jednom jak kinder vajco :D
Tak ja neviem. Radia si v poslednom čase nejako sami sebe odporuju. Regionalky sa dva roky sťažovali ako covid krízu neprežiju a na verejnom vypočuti deklaruju ake majú množstvo inzerentov reklamy, že by pomaly utiahli aj suchú horu. Medzitým Expres tvrdí ako je slovensky trh presýtený slovenskou a českou hudbou a že kvóty na hudbu su diskriminujúce. A teraz preformatuje Jemne na Melody, kde razantne zvýšil podieľ slovenskej hudby..
Pocuval som dnes Melody asi hodinu a prislo mi to ako keby sa ani nic nezmenilo, ba povedal by som ze Jemne mali vacsi drive a to uz je co povedat. Realne, kto chce oldies radio vyberie si Vlnu, neviem najst ani jeden dovod preco by som pocuval Melody. Spravodajstvo lepsie na Vlne, lepsi a uveritelnejsi moderatori, moderovane bloky az do 20:00 a vikendove specialy govoria v prospech Vlny. Neviem skutocne aka je cielovka Melody. Najslabsi clanok pre Bauer, Fun urobilo dobre ze schmatlo Vlnu.
expres pokazil čo mohol. pôvodné jemné teda tiež nestáli za veľa ale toto čo urobili je čistá katastrofa. hudba 0, moderátori a program 0, zvuk ako z krytu. prínos pre éter žiadny. a presne takto isto to dopadne s Rock-om, tá istá obohratá šablóna. grc
Nuž teda .. musím súhlasiť. Ja neviem či mi to psychoakustika tak zahmluje alebo je to naozaj tak ... Jemne mali podstatne lepší zvuk
Hudba nič moc. Vlna má aspoň viac dynamické skladby, ale tu v Melody je to viac k spánku. Išiel som dnes po dialnici zo Žiliny do Trenčína a signál vypadával veľmi často sa miešal s inými rádiami.
Aj vysielač Javorina 88.0 ako keby išiel na pol plynu.
@Matejko
To že nie si cieľovka ešte neznamená, že je to rádio pre postihnutých. ;)
Inak ten zvuk akosi nič moc - na zvuk Jemných sa to nechytá (možno mi to nejaký odborník vyvráti). Ešte keď pri prepínaní idem cez Expres, ktorý mám na vedľajšej predvoľbe, tak mi ide odpáliť dekel. :D
Bolo to radio (jeho predchodca) niekedy pocuvatelne?
Neviem o pól šiestej boli správy ale moderátorku som zatiaľ nepočul. Ďalšie nepočúvateľné rádio po exprese. Snáď aspoň z E2 niečo zostane. Aspoň že Vlna ide lepšou cestou.
Toto normalne ubíja.Ta hudba,ubohé reči.Vysielanie ako pre postihnutých.Jemné či Melody,zle,zle.
zeby kolizia s 87,7 KE - Dubnik?
obe frekvencie by mal mat rovnaky vysielatel...
u nás doma vo VK takisto funguje 87,7 ale je dosť zašumená - majú kótu kde môžu vysielať max 100KW a oni na Jemné /Melody dajú 10 Kw :-( takto to poriadne nehrá . nevie niekto prečo vysielajú z tak nízkym výkonom ?
Tak dnes mali problemove spravy o 11 minimalne online moderatora spravodajstva nebolo pocut.
Bauer ničím neprekvapil nadalej jemné len s novým názvom to je asi tak všetko u mňa po polhodine prišlo preladenie ak si myslia že takto sa robí zmena tak to môžu vrátiť všetky frekvencie iba zbytočne zaberajú priestor pre iných a to isté bude aj s radiom Rock vráti sa Antena rock len na iných frekvenciách ale obsah bude detto! Pre mňa Bauer media nepočúvateľné a rada na čele s Bindasom ktorý i trčal z riti by mali byť okažite odvolaný!!!
Na Dubníku asi 15 sekúnd po začiatku vysielania Melody..na Suchej hore asi minútu po začiatku vysielania. Je niekde ešte PS _Jemne__?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň