Diskusia k téme Rádio Melody
That is absolutely no surprise that someone will finally try the extremely successful Impuls/Blaník AC format in the Slovak market. It is a very smart move from Bauer.
Som zvedavý s akým obsahom prídu. Lebo vstupy moderátorov sú buď už dopredu napísané alebo majú na to len neakú šablónu typu, keď som dnes išla do práce... Ako pri jednom rozhovore povedal bývalý programový riaditeľ Expresu Martin Fenčkák - odmysli si pesničky, správy, dopravný servis, reklamu a povinné vstupy o súťaži, tak čo potom ostane. Koľko minút z hodiny je autorský / zábavný obsah moderátora?
Okrem zmeny názvu mi tam moc nového nepríde. Jingle z Holandska to nezachránia a ako sa tu už píše, sú moc natiahnuté. Chcelo by to pridať iné žánre, lebo takto je to taká klasická slovenská celoploška
Viac sa mi páči "drive" rádia Vlna, aj jingle majú oveľa dynamickejšie, to Melody znie tak ako aj Jemné, veľa úúúú a pod. Viac sa mi na "oldies" formát hodí to, čo prezentuje rádio Vlna. Dajme tomu šancu, ale myslím si, že budú ťahať za kratší koniec ako Vlna. Mne sa na Vlne napríklad páči, že majú celodenné živé vysielanie už od 5:00 - 20:00 hod. + špeciály cez týždeň a cez víkend. Čo vy na to?
No konečne celkom normálny názov Radio Melody.To Jemne tam vôbec nesedelo.Mohli spraviť aj jednu znelku medzinárodnú,ale OK.Som zvedavý, aké zmeny budú v playliste.Jemne skoro nepočúvam,no možno táto nová zmena,aj názvu,to možno zmení :-) :-) Tak nejak som čakal,že časom príde zmena názvu.Za mňa dobrý názov.
ono vlastne to už bolo povedané pri plánoch na rádio Rock, aj keď ide údajne len o pracovný názov rádia. Čiže expres, rock, melody, čo dáva zmysel, len odkiaľ akože ten potenciál pritiahnuť ďalších poslucháčov? častejšie správy ani československé odrhovačky asi pre mnohých nebudú postačujúcim lákadlom.
Zvukový obal mi sem tam pripomína bývalé rádio OKEY. Použili vlastne len druhé slovo s bývalého názvu Jemné MELÓDIE. :-) Tak uvidíme. Asi vedia prečo to robia.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň