Diskusia k téme Príjemný moderátor
no,ak by len toto bol ten najväčší problém-to by bolo sveta žiť.
Tu sa rieši profesionalita resp.vystupovanie moderátorov,nie ich súkromie.To je každého osobná vec,aj keď človek pracujúc v známom médiu sa vystavuje viac očiam okolia-ale to si už musí uvedomiť každý sám.Vivik si asi lieči vlastné komplexy.
stop bulváru-SRo je seriózna inštitúcia.
A preto nemôže byť príjemný moderátor? Treba riešiť vystupovanie, moderovanie a nie jeho súkromie...ostatne, nemám pocit, že by to bola zaručená info...dajme stop bulvárnym "pravdám"
Martin Hilek z SRO je homosexual! Preco musia byt vsade?
Celkovo sú v poslednej dobe len príjemné hlasy na Rádiu Slovensko. Za všetkých spomeniem: Štefan Dvorský, Barbara Štubňová, Martina Kardošová, Ivana Iľgová, Štefan Šprocha, Igor Daniš, Martin Hílek, Žaneta Štefánková, Matúš Čunderlík a mnoho ďalších Je fakt, že v poslednej dobe je SRO 1 moderné informačné rádio s super ľudmi, kvalitným vysielaním ALE klasické mínus je víkendové vysielanie, zdvojenie vysielania s SRO 2 Regina ale už aj trochu opakujúca sa hudobná dramaturgia. I keď je to neporovnateľne lepšie ako konkurenčné súkromné stanice FUN, EXPRES a iné. Veľmi dobré rádio s príjemnými moderátormi je aj Zet - Roman Nadanyi, manželia Behúňovci, Pali Kubica, Dano Hančík, Zuzka Viciánová, Aďa Chytčáková, Martin Cifrík a ostatní.
Príjemný hlas má Adela Vavrušová zo Slovenského rozhlasu, zo spravodajstva.
Profesionálny postoj a pritom ľudsky podané informácie.
Napriek tomu, že som ju počul aj v rádiu Hey a dočítal som sa aj o pôsobení v Dúhe, domnievam sa, že je to mladá novinárka.
Má niekto viac informácií?
Dano Kováč a hlavne Ivanka na Okey.
potom ete Katika,Janka a Bidlo na FM.
Barbara Štubňová je už na SRO 1 - Rádio Slovensko, dnes som ju zachytil.
Miro Alexovic,Matus Hudak,Ivan Krissak,Patrik Pavelka,Jana Polova,a aby sa Karci neurazil tak do tejto skupiny velmi prijemnych moderatorov zaradujem aj Karola Polaka.Vsetci su z Hornet radia.
Asi tý najprirodzenejší z Expresu -Ďuro a Djuro
Mimoriadne príjemný je Števo Dvorský v SRO. Naopak- veľmi nepríjemne pôsobí Martina (tuším) Kardošová.Jej neschopnosť poriadne prečítať vetu, zlá artikulácia a šušľanie ma privádza do pomykova- aj takíto ľudia môžu moderovať na celoslovenskom okruhu?
Este co sa tyka tej knihy, ja som ju pred par rokmi citala zohnala som ju v krajskej kniznici v TT a aj v kniznici v TN - tak by ju mozno mohli mat aj v knizniciach inych krajskych miest
Ta to ta Škarohlidova, ta to ta Maria!? Tak ta bars šumne prijemna!
Ahoj, Janu Zvalovú som počul čítať správy na Regine vo štvrtok, 7.2.08, takže informácia je aktuálna.
Ak je to este aktualne, Jana Zvalova robi v Regine spravy
Janette Štefánková------Slovenský rozhlas
Vie mi niekto poradit v akom radiu Jana Zvalova, moderuje, marne sa snazim zohnat knihu ktoru napisala a preto sa potrebujem na nu nakontaktovat.DikJozo.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň