Diskusia k téme Príjemný moderátor
Aspon jeden dovod ,preco by mal byt Gesker hnup...asi ho osobne nepoznas
Mily moj zlati, jeho som myslela a suhlasim s tebou!
Ak myslis Vraťa z radia G3, tak ten je naozaj super prijemny.
No ved ani tam som ju dlhsie nevidel (nepocul)
Ingrid G. je momentalne v TV JOJ(aspon myslim)
Ja si ju pamätám z Fun, vôbec mi nesedela v dopravnom servise.....
Pametate Ingrid Gorcikovu? Dlho bola v HIT FM .a potom sa mi zda ze behala aj dakde o funku a exprese.. teraz neviem kde je.. ale ma perfektny hlas...Este je dobra aj Ivana (sa mi zda ze Magdolenova) z HIT FM..co poviete?
patrik, alex a vierka z byvaleho kikska teraz moderuju v internetovom sportovom hornet radiu, www.hornetradio.fm
gesker je teraz hlasatelom na baskete v kosiciach a casto aj na futbale
aj mne sa vcelku pacia Majo Staracek a Jaro Kurpel.Teda hlavne ako moderatori, lebo osobne ich nepoznam.
ano Gesker mi vo VIVE chyba, akurat som ho vcera spominal:-), avsak aj iní napriklad Andy co je v EX, Dada, Brano Dvonc...boli casy boli...
geskera je skoda, teraz by sa do vivy skvelo hodil...
Najprijemnejsim moderatorom vo vysielani bol aspon podla mna Milos Gesker Petras,posobil v kosickom radiu Kiks a neskor aj v Twist-e neviete niekto,kde je teraz ???
Jaroslav Kurpel a Marian Staracek z HEY, maju super podmanive, pritazlive hlasy....
Martin Fencak(skoda,ze uz nemoderuje), Kurilak, Dolinsky, Bindo a aj Zikavska moze byt.. z DS hlavne Andrej Svitok a Adrian Repcok, ti vedia cloveka pobavit:D
Tak zo spravarov su super Igor Štefuca, Ondrej Holič, Milan Laca a Andrea Bugošová. Najradsej vsak mam Michala Tvarožka a Lydiu Mrazovu. Ty su podla mna najlepsi. Dobre sa pocuva aj Michalcikova, Ilgova a Brožík.
podla mna ludia z expresu nie su moderatori, nechcem nikoho urazat ale su to smiesne stroje ktore maju len prijemne hlasy a nic viac. niektori dokonca ani s tymi hlasmi nic moc, vsak Zikavska?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň