Diskusia k téme Príjemný moderátor
Jednoznačne Ivana Ildová - nech si ten kexxx myslí, čo chce !!!
... milá wetwa, ale je to len pre pár poslucháčov a cez internet počúvať ma nebaví :-)
Mili moji! Ja ako osoba zenskeho pohlavia wegetim pri WEGET-e G3, na lokalnom radiu G3 Skalica - Senica!!! A vzdy samozrejme v sobotu WEGET!!! Vratko a GAbika - no cool, sranda, velmi prijemny pristup k posluchacom... no su trendy! Aj v mojom okoli!
Ilgová je super, počuť ju v posledných týždňoch každú nedeľu v Popoludní s Rozhlasom od 5:05 na SRo 1, ona to proste vie, ona je proste profík vo svojom povolaní, ona sa počúva najpríjemnejšie (príjemnejšie sa počúvajú už len rodiné rozhl. hry)
PSW: Ona je už mamičkou, má len pár mesiacov synka Adamka ( Ilgu).
PS: Ona sa predtým volala Ivana Hrubá - tu máš na mysli, že áno :-I :-) :-D
Proste Ilgová je najlepšia moderátorka a žiadna sa jej nevyrovná - aspoň pre mňa :-)
Mika Vargová v súčasnosti moderuje na Rádiu Dúha (89,1 a 104,2 FM) a k počutiu z éteru je v piatok po 17:00h,aspoň pokiaľ je mne známe,lebo tiež patrím k tým príležitostným poslucháčom rádia Dúha,nemám 100% prehľad.
sro uz davno nepocuvam, sem tam expres, kiss, vychod, sem tam cosi bezi v obchodoch, kde zvyknem nakupovat... kazdy ma niekoho rad a niekoho nie. Niekto pocuva radio castejsie, niekto skoro vobec. takze respektujme nazory inych :o))))) ´ ...inak tiez mam velmi rada Dada a este si sem tam vypocujem aj Beu ... Sabovu?... z Vychodu... a este aj ked cestujem autom Miku Vargou zo Zetka a ani si nepametam vsetky prijemne hlasy, ktore mi sprijemnuju cesty z Vychodu, na Zapad, potom az do Prahy a zasa spat.... kiez by nam uroven slovenskych moderatorov a moderatoriek neklesala...
Nadava sa lahko,xcem argumenty xlapce...
Ilgova je slaba moderatorka- pre mna urcite- howk!!!
Ona teraz robína Slovensku, oproti tým všeliakým moderátorkam, má dosť príjemný štýl rozprávania do éteru ( a je už mamička)- má syna Adamka :-) (len pár mesiacov)
Ilgova??? ta ked este moderovala na ROCK FM tak som okamzite preladoval...
Samozrejme, že SRo - áci (len niektorí):
1.Ivan Brožík
2.Ivana Ilgová
3.Martin Hílek
4. Viliam Hrivnák
6. Roman Bomboš
7.Magda Stolárová
...
+ šéfredaktor (občas aj moderuje) Tibor Hlista
Katkaaaa..... Dakujeeeem.... aj za Maja. A posielam pusu. :))
mne sa jednoznacne pacia majo staracek a jaro kurpel z radia hey. obaja maju prijemne hlasy,su svojski a vynaliezavi. na ich vysielanie sa vzdy tesim
Dado Nagy je naozaj fajn moderátor. Veľmi príjemný človek, dobre sa počúva.
Mozno niekomu nebude vyhovovat,ale mne ano.Je to Jano Meciar z FM.Skvely je tiez Dado Nagy a jeho literarna revue,ktoru pocut na Twiste.Takto si predstavujem prijemneho moderatora.
Pretože kašle na svojich fanúšikov ak s ním samozrejme nekomunikuješ cez éter, vtedy je akože super, ale len akože.
A to ty odkial mozes vediet ze mino je namysleny ???
Vlado a Kajo (Beta Radio) - keď beriem len malé regionálne rádia. Inak aj Mino a Slavo (Fun).
Štefan Lovás,Rádio Regina Košice
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň