Diskusia k téme Príjemný moderátor
mojou oblubenou moderatorkou bola Hana Michalčíková zo Slovenského rozhlasu. Z nej išiel náramny pokoj a kľud. Som mladý človek a nemám rád moderátorov, ktorí mi ešte vsugerovávajú aby som sa ponáhľal. Z tejto moderátorky išiel veľmi príjemný kľud. No a potom ešte Andrea Bugošová, ktorá tiež ako Hana Michalčíková už v SRo nie je...Z tých čo zostali možno Michal Tvarožek a Ivana Ilgová.
prijemny mozno..ale najsexy hlas v radiu ma Pato Bujna, z radia max
Jednoznacne najprijemnejsim moderatorom je u mna MIRO ALEXOVIC!!! ;o) Ten rozhodne nema konkurenciu.
moji oblubeni moderatori su na SRo 1, SRo 2 Kosice, SRo 4, ale nie vsetci
Súhlasím je to V R A T K O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no mne sa nahodou celkom paci DEMETER z FM-ka :))
no niekto sa tu pytal na mariana kuklu.. tak myslim ze nie je v ziadnom radiu, a hej stale robi dj na roznych podujatiach... ale mam jednu pikosku s dobre overeneho zdroja ;) v septembri sa bude zenit :))
suhlasim so Zuzu...skoda je celeho radia expres, stoji za velke H a male o... a moj oblubeny moderator je Bombos, Stolarova, Grebenova, Strizkova, Vasilova, Hilek...a tak dalej...
ano hovori rychlo, ale preto, lebo cas na hovorene slovo medzi hudobu je obmedzeny a chce nam ponuknut cim viac infošiek. brano je uz vyzrety, so svojskym humorom a prehladom v hudobnom svete..
To ma teší, že máš podobný názor. Vidíš, aj ja som zabudla na Braňa B, len niekedy hovorí dosť rýchlo. Ono je tých príjemných moderátorov viac, ale sa nedajú všetci spomenúť, tak som spoenula tých naj.
ze Duško a Zbyňo z RTI maju čosi doseba, davam hlas este Braňovi Boháčikovi z okey
Asi najpríjemnejším moderátorom je Dado Nagy z rádia Viva, ak tam ešte je, potom bol kedysi, keď bol vo Východe Rasťo Bečaver, bývalí rebekáči ako Jano Tlamka, Dalibor Biro, Peter Cingel, Marcel Hanaáček a aj moderátori z RTI ako Vlado Vaverčák, Duško Kubáň a Zbiňa Džadoň, zo slovenského rozhlasu Stolárová, Bomboš, Iľgová a mnoho iných.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň