Diskusia k téme Kto je váš naj moderátor/moderátork a hocakej stanice ???
v súčasnosti,Martina Kacinová z radia Dúha
Janka Golisová, Katka Žitniaková sú naj. Ale dobrý je aj Jano Mečiar.
pre mna je to Stanka z Vivy len som ju dlho nepocul. Ma sarm a rad ju pocuvam.
podla mna bol vzdy naj matus vencurik...momentalne pocuvam njradsej dana kovaca...a peta hurajta.
ahojte...u mna uz urcitu dobu kraluje na moderatorskom stupienku Evka Peterova,mila vtipna,zabavna,pekna a hlavne neopocuvana...ale uricite klobuk dolu aj pred Matou Zikavskou a stalicami ako Julo Virsik, Mirec,
Najlepší moderátor je "Mirec". Má super fonetický hlas, vie sa zasmiať. Potom dobrý moderátor je aj Gregor Mareš a aj Zuzka Čižinská, kt. je najsuper moderátorka v rádiu OKEY.
Mne sa najviac paci moderatorka Cesko-Slovenskej hitparady radia Duha, Andrea Parisova. V hudbe sa vyzna, ma prehlad, vybornu slovencinu a krasny hlas.
Dodo s Norom u mna jednoznacne vedu :)) a potom Tomas Durcek na vive...
noo taktoo......Martina Žikavská je strasne zlata:D...a aj Adela a Bindo...to su taki srandisti....no proste ked nieco vtipne povedia tak sa na tom musim zasmiat:D.....aj G.Stanekova je fajn....a paci sa mi aj dvojica Dolinsky a Kurilak rano v Hemendexe....:-))
bude to sympatické aj Arpášovi a Minovi:-)))
Celkom sympaticke, ze si pochvalil niekoho z ineho radia.
Určite Gabika Staneková z Rádia expres, je veľmi milá , srdečná a profesionálna a má krásny hlas
Mirec, Julo alias Python, Braňo Boháčik
Gecík.A Pinďo, ale ten uz v MAXe dobre dlho nerobi, ale aj tak bol podarený..
Susan úúúúúplne s Tebou súhlasím, Miško Kožuch nemá konkurenta a s Malicherom sú dlhoročne zohratá dvojka. Hajko je veľmi milý, škoda že nevysiela aj cez týždeň
Podla mna je tym naj naj moderatorom urcite Hajo z MAXu. Urcite si ho mnohi pamatate z jednej slovensko-ceskej hitparady z Hviezdy. On je podla mna askvely moderator :-)
A medzi tych naj patri aj Kozuch s Malicherom, ktori okupuju tiez MAXko, ale boli aj v N-ku ci Najku...
Aj ti su skveli!!!!
istotne michal hudak z ex radia flash,julo virsik z ex radia okey,aj mino urbanik ,slavo jurko,aj matej cifra ,tomas zajac/pozdrav svojho otca rudolfa,slovaci ho miluju..v truhle/ a spominat tu slovensky rozhlas to je ako certovi predat kriz.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň