Diskusia k téme Kto je váš naj moderátor/moderátork a hocakej stanice ???
GABI a VRATKO z G3 !!!! W.E.G.E.T. G3 v sobotu!!!!!
Pre mna su naj moderatori Tomas Durcek, Noro Dolinsky, Martin Fencak a z Twistu Dano Kovac :-)), prijemny hlas, vtipne vstupy a citit z nich radost z prace :-))))
baba: Cuco, z muzov: mino (FUN)
malokedy sa clovek stretne s takym prehladom a toleranciou :o)))))))))))) ale mas pravduuuuuuuuuuuu. Tazko je povedat, kto je najlepsi. To by sme museli byt zaveseni na radiu od rana do vecera a mat perfektny prehlad o kazdom jednom. A to neviem, ci niekto vobec ma. Takze kazdy z nas moze akurat tak podla vlastnych velmi subjektivnych sympatii povedat mozno jedno, mozno zopar mien... :o))))))))))))))))))))))))))))
Riadim sa heslom : "Píš, ako počuješ" - po anglicky moc dobre neviem, ale zato slovenčina (+ aj čeština a trocha ruština), a nemčina - to sú moje !!
každý, kto je profesionálny je počuť o čom rozpráva, je pripravený a je jedno, či číta správy alebo dopravu alebo robí nejaké bloky či hitparádu. Ak má príjemný hlas, dobrú slovenčinu je o pre mňa človek na správnom mieste. Je ich našťastie v našom éteri dosť, ale je dosť aj tých opačných. A nájdu sa v každm rádiu či v TV a ešte je to aj vec sympatie.
hehehehe. Seltic je super. Aj ten druhy Glazgou hra dobre, najradsej mam ale Čelsí.
Vraj Seltic- sa nauc najskor spravne anglicky pisat, mudrlant...
Pre mna je to jednoznacne Stanka Jakubikova z Radia Hey a Marian Kukla z Radia NAJ.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň