Diskusia k téme Kto je váš naj moderátor/moderátork a hocakej stanice ???
Vratko...= Titka, Dr. Biľko...a dalsie ruske a zahoracke obyvatelstvo!
Pre mna su aj tak najlepsi moderatori z radia MAX, z FUNKA je to PYCO,BRUNO,SAJFA,ADELA a z radia EXPRES jedinecny BINDO
:) ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeees klaudiiiiiiiii
JASNE ZE JA.............................CHI.C HI
junior z FUN - ma super humor a fakt sa mi paci ako moderator
áno, Martinka Ź.a Gabika S., ony dve sú dosť podobné a výborne,milé, nemýlia sa ako inde !
jano,fero,gusto,zigmund,tibor,lubos, milan,peter,laco,jozo,rene,
jana ,petra,zuzka,evka,zaneta,anca,luba,c ecilka,rudiger,otto,atd,ak som na niekoho zabudol tak sorry :-(
Najlepšia moderátorka v slovenskom étery je Martinka Žikavská,je to veľmi zlatá baba,ktorá vie čo má povedať a kedy má povedať a stále usmievavá...Mám ju veľmi rada a v budúcnosti chcem byť taká dobrá ako ona:o)
Klaudia, Hana a majlo z _fm :) ale tam je ich viac, co su dobri :) Mne sa pacia viaceri, aj z funka, napr. Adela, Slavo :) ale uz pocuvam pomenej, dost pomenej :D
je pre mna uz 10r Braňo Boháčik z okey, Duško a Zbyňo z RTI nasleduju...
Nebudem spomínať tých, čo odišli alebo tých, ktorí pôsobili v fádiách, ktoré už zanikli. Bolo ich veľa, ale z tých súčastných najme z rádia Viva ako Dano Kováč, Miro Čief, Dado naď, z rádia Hej a bývalého RockFM, či slovenského rozhlasu Erika Mádera a moderátorov z RTI ako Vlado Vaverčák, Duško Kubáň a Zbiňo Džadoň, zo slov. rozhlasu Romana Bomboša, Magdu Stolárovú, Máriu Grebeňovú. Je ich vela.
Neviem to celkom jednoznačne posúdiť, nakoľko iné rádiá veľmi nepočúvam, ale občas si preladím a mne sa zdá, že rádio_FM má v porovnaní s konkurenciou dosť kvalitných moderátorov. Podávajú profesionálne výkony a na poslucháča pôsobia prirodzene. Ako napr. ( Katika, Klaudia, Paľo Chovanec, Bidlo, Biba, Hana, Jana Golisová atď).
Ešte sa mi páčia aj moderátori vo FUNku, ale to však už takmer vôbec nepočúvam, ako zmenili hudobný formát a začali napredovať cestou k EXPRESU.
tak u mna naplno boduje daniel balaz a jeho offline.
klaudii a vyslo to ;)
uz ked gesker je dobry moderator, tak ja mozem byt pokojne kozmonaut. toto uz je silna kava na mna
AKO SI TU PODAKTORI NEUSPESNI A ZLI MODERATORI ROBIA OSOBNE PROMO...:-)))
VAZENI PANI, NEMATE NAHODOU RANO EREKCIU, KED IDETE OKOLO ZRKADLA?..
A " DAMY", UZ LEN TIE MENA, CO TU PADAJU...)
HM...) TOTO AUTOPROMO MI PRIPOMINA AUTOEROTIKU TAKISTO...)
VAS JEDEN MODERATOR, KTORY JE TAK SKROMNY, ZE NEMA ODVAHU PISAT SEM SVOJE MENO...)
...AJ KED SA STRASNE RAD POCUVAM...:-)))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň