Diskusia k téme Kto je váš naj moderátor/moderátork a hocakej stanice ???
eva gergeliova,roman bomboš - SRo 1
moja naj,naj,naj moderatorka je Martina Žikavska
Vyrastal som na starom dobrom ROCK FMku .... takze vtedy to boli mena ako .. Virsik, Chovanes, Otcenas, Cernak, Cief, Hargasova, Marusak ... atd atd ....... Prijemny hlas ma naprikad aj Evita a Zuzana z Okey, na Funku sa daju celkom pocuvat wsetci OKREM JOHNYHO .... a este mam na prime Expres ... ale tam maju takmer wsetci rovnaky akcent rozparavania takze ich mozme supnut rovno do jedneho wreca ..............
Ivana ilgová sa často bezdôvodne rehoce. Dáma sa nikdy nerehoce!!
SRo má všetkých moderátorov super a som rád, že po reorganizácií v jeho vysielaní sa zbabvili Karola Farkašovského - nevedel moderovať.
Ale ako som už spomínal, Ivana Ilgová je jednotka v moderovaní, má na to obrovský talent!!!
No jednoznačne Ivana Ilgová !!!
Tá je úplne super v moderovaní a SRo má obrovské šťastie, že pracuje práve v ňom !!!
To: Anonym, vždy bolo a bude, že daný moderátor/ka sa niekomu bude páčiť, iným nie. Je to ako napr. s jedlom, niekto sa ide "držkowou" poliewkou "zadáwiť", čo mu tak chutí, iní ju nemôžu ani cítiť. Je na to liek, ak sa mi niekto z moderátorov a moderátoríc nepáči, nepočúvam ho. Ľudové porekadlo že 100 ľudí 100 chutí je i v tomto smere velice pravdivé... Ale vďaka za názor, od toho je diskusia a pokiaľ prebieha na slušnej úrovni není o čem!
Pri všetkej úcte k Flebovi ako odborníkovi na muziku s veľkým O si myslím, že bol pre mňa až NEPOČÚVATEĽNÝ ako moderátor. Kiež by JEHO encyklopedické znalosti boli využité redakčne a prezentoval by ich človek naozaj vhodný za mikrofón.
Môj skromný názor je ten, že pilier každého rádia sú dobrí moderátori/ky, ktorí majú svojich skalných a keď je k tomu dobrá hudba, není o čem! Ak je moderátor/ka dosadený "tlačenkovo" a nebodaj k tomu šušle, čučle, sikavkuje, pohlcuje hlásky "rapotá", tak taký modrátor/ka má minimálnu šancu u poslucháča. Vždy vynikne jeden v danom rádiu, ktorého si človek éterovo obľúbi a keď má k tomu svoje moderované vynikajúce relácie, tak má aj veľa skalných. Pre mňa to bola Darina Mikolášová z b1, z ktorého žiaľ fúziou niekoľkých rádií "musela odísť". Ale nielen ona, predfúziové b1 som veľmi rád počúval, pretože tam bolo vynikajúce zloženie moderátorov - Flebo, Paťo Murcina, Karol Navrkal, Rasťo Otčenáš a "fajnšmeker" Andrej. Títo menovaní boli(?) moji obľúbení moderátori.
WEGET G3!!!!!!!! WEGET G3!!!!!! To je , moji zlati, moja relacia!!!
Je tazke sa niekedy znizit na uroven posluchaca, ale - oni to vedia a preto ich aj Zahorie pocuva!!! Gabika a Vratko!!!
jednoznačne Michal Hudak v ere Flash Radia. Len kvôli nemu som počuval Flash Radio...
Mily Slepcec! Okrem toho, ze si sleep-y, asi aj hluchy! Pocuvaj a budes, zeby v obraze? WEGET FOREVER!!!
I LOVE U Vratko
kua a kto su to ,,naj moderátori a ky :-) veď ani jedného nepoznám..
Danka Šmitáková RADIO HEY- nepracovala náhodou kedysi v TWISTe?
No ja pocuvam twist a a dano kovac je asi najlepsi obcas prepnem na hej tam ma krasny hlas stana jakubova a neni zly ani kotucek z heju a stakovsky maju prijemne hlasy
Ingrid Gorčíková má krásne zafarbený hlas, presne taký rozhlasácky a ešte aj veľmi sexi.
správy: Jana Zvalová TWIST-nádherne zafarbený hlas,presne taký rozhlasácky.
Pre mna Michal Tvarozek, Hana Michalcikova. To je radost ich pocuvat. Som sice mlady/18/ ale lezu mi nanervy mnohí mladí redaktori, ktorí melu bez zmyslu stale to iste. Nechcem vsak urazit ani mladsich moderatorov. Ilgova, Slaninkova, Gergelyova mlade a kvalitne moderatorky.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň