Diskusia k téme Rádio Viva
Takéto svojím spôsobom podstatné informácie si nedávate na poriadok ...... hmmm
aj expres bol v licenčnom konaní a frekvencie mu boli opäť pridelene https://www.radia.sk/spravy/2284_vo-vyberovom-kona…
Fun radio bolo v licenčnom konaní kedy aj viva. fun radiu licenciu predĺžili. Len na stránke zabudli upraviť dátum. https://www.radia.sk/spravy/2551_radio-viva-skonci…
detto
majiteľ: D.Expres, a.s.
licencia: R/66 od 9.2.1999 do 10.2.2013
???
ako v platni, dokolečka dokola. A otočím list. Brázdim po radia.sk a čo nevidím, Fun rádio a čo to je ďalej
majiteľ: Rádio, a.s.
licencia: R/71 od 17.12.1999 do 18.12.2013
18.12.2013? To už bolo, nie?. Púšťam rádio a Funko si len tak páli. Rozmýšľam, buď zabudli redaktori radia.sk aktualizovať alebo niekto zneužil humbuk okolo Vivy a nechal všetko potichu "utiecť" akože nič?
Na ktorých frekvenciach je už teraz ticho.
A psychoza pokracuje. Najnovsi variant je, ze kurier neuspesne dorucil do sidla Corporate Legal oznamenie sudu o tom, ze Radio Viva moze vysielat az do ukoncenia sudneho sporu.
Ak bude VIVA vysielat i po sobote, tak si pani naseru do vlastneho hniezda :-) Rada im povie opat, ze licenciu dostava INFO radio. V konecnom dosledku by to bolo iba dobre. Ved tych sasovskych dezinformacii uz bolo hadam dost.
No ako vidím viva sa trepe ako kapor na suchu pred poslednou ranou. no co ostáva im už len nejakých 33 hodín vysielania.
Aj teraz o 15tej povedali že budú vysielať až do konečného verdiktu súdu
Podľa predbežných informácii už v niektorých lokalitách rádio Viva dovysielalo, vysielače sú vypnuté.
Obe tieto frekvencie dnes nešli minimálne od zhruba 11-tej hodiny, na 105.1 to občasne išlo s veľmi častými výpadkami po dnešnej 11-tej hodine. Minimálne od 12:55 hrá VIVA na oboch frekvenciách normálne.
Mne v prievidzi ide aj kamzik aj sitno
je uz len nosna a ticho......101,8 MHz u nas funguje v pohode /LV/
som pocul v spravach Vivy aj dnes. Bude zaujimave, ked splnenie tohto zbozneho zelania vygeneruje "piratom" mastnu pokutu. Snad nestavaju na tom, ze ju schyta Radio Viva, a.s., pricom oni kasiruju za reklamu ako Viva Production House, s.r.o.
bude to este zaujimave.
Rada Vive licenciu neodnala. Ani na jej ziadost. Vive proste skonci jej platnost - to nie je o ziadnom rozhodnuti Rady. Teda samotne smoncenie licencie ani nie je napadane, sud sa k nemu nevyjadruje a prsote ta licencia skonci a musi byt ticho.
Nazyvat Vivu zlatym prasatom je taky nepodareny vtip :)
Najvyšší súd pochybil, alebo kde je štvrtý spolumajiteľ Rádia Viva
http://bit.ly/JMxsGU
Sud iba pozastavil platnost pridelenia licencie. Nie zaniku tej aktualnej. Drzitel licencie ju vratil este v septembri, rada mu ju nemala inu moznost, ako odnat. Tym padom, po 21 nemoze na frekvenciach radia VIVA vysielat!!!! Ak by sa tak stalo, bol by poruseny zakon a vznikol by precedens ako fras. Tym padom by novy drztel licencie, teda INFO radio mohlo kludne zalovat stat. Komu to nie je stale jasne, tak nech si nastuduje zakon. Z mojho pohladu si vo VIVE urobili vyklad zas po svojom.
Este raz, po 21 bude na frekvenciach ticho. To dava logiku. Ak bude VIVA vysielat dalej, bude porusovat zakon. Sud iba "podla mna nemal na to dovod" oddialil vykonatelnost rozhodnutia, pokial sa neyriesi situacia medzi firmou, ktora ziskala licenciu a terajsim prevadzkovatelom. Bartos a spol samali radsej starat o firmu, ktora drzala licenciu. Nechali potopit svoje zlate prasa. Teraz nech neplacu.
sum by som ja osobne urcite uvital :) a za idealnych okolnosti by som dal vypnut na 24 hodin uplny cely kamzik nech si tu mozem porobit poriadny band scan :)
Tak som stoho blázon.
Všade čitam že VIVA musi ukončit vysielanie.
Na VIVE v správach zase že možu pokračovat pokial sa celý spor neukonči.
hmm.
Radio nemoze vysielat po 22.12. Lebo nema platnú licenciu a porušilo by zákon . na Frekvenciach bude sum .
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň