Diskusia k téme Rádio Viva
za to čo posledné dva roky porábali a zahrávali si s poslucháčmi, tak iný osud si ani nezaslúžia
Budete niekto nahrávať medzi 18-24h???
Znovu to zopakujem, s idiotmi tvojho formatu sa nemam o com bavit. a laskavo na mna uz nereaguj, inak dam navrh, aby si dostal ban... a Rostas cieli presne na takuto skupinu oviec ako si ty. Ludi neschopnych kritickeho myslenia, ludi ktori si nedokazu zistit fakty, len veria konspiracnym teoriam, ze ich zivot ovladaju akesi skupinky v pozadi. Mimochodom, nikdy som nikde nenapisal, ze pocuvam Expres, ale tvoj chory mozog si to proste inak vysvetlit nedokaze- u teba plati ocividne primitivna logika: nemam rad Vivu-automaticky musim pocuvat Expres..
myslim, ze VIVA je v dnesny den urcite najpocuvanejsia a asi nielen na Slovensku...
viem, ze zacinali Philom Collinsom, len si nepamatam, ktora pesnicka sa hrala (zda sa mi, ze Something Happened On The Way to Heaven)
Posledná skladba vo vysielaní Rádia Okey bola The Final Countdown od skupiny Europe.
Bolo by fajn koniec radia VIVA urobit ako v pripade rockoveho radia z uvedeneho filmu .
Celkom by sa aj táto hodila: http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
Ja som si myslel, že už ťa zobral čert... a na moju škodu... mýlil som sa. Úplne bezvýznamný si tu akurát tak ty a tvoje vysokoodborné a hodnotné pripomienky hodné samozrejme tvojho dospelého veku a nie rádio so stabilnou počúvanosťou blížiacou sa a často aj prekračujúcou hranicu 200 000 denných poslucháčov. Keď sa ti nepáči Rostas, kúp si SMEti, to je výborný denník pre teba, tam ti presne povedia (napíšu) tí jediní správni komentátori, čo si máš myslieť a keď sa ti nepáči VIVA, absolútne nikto ťa nenúti ju počúvať, kľudne si počúvaj mainstreamový bullshit ako Expres a nezabudni svoj mozoček dovymyť sledovaním TV Hnoj a Tv Narkóza... Ináč ja mám z teba totálnu zábavu ako jeden bezvýznamný keksík onanuje nad koncom VIVY. A ešte by ma zaujímalo, čím ti Rostas tak strašne ublížil. A pardon, viem, má iný názor ako ty.
Sice pockat, neviem, ci Viva nezacinala inou pesnickou.
Mozno tu, ktorou zacinali (myslim, ze to bol Joe Cocker - Night calls). Ak sa nemylim, zacinal a koncil nou aj Twist.
tak môžete tipovať, že ktorú pesničku zahrajú ako poslednú. :-)
Petra vo vysielaní spomínala, že dnes o 12tej bude výnimočne Pianissimo s pánmi Lasicom a Danišovičom.
Toto by mohlo naznačovať, že o polnoci skončia.
1...... Alebo budeme odpočítavať hodiny? :-)
Schválne som im včera poobede skúsil poslať SMS na to ich číslo, že ako to je, ale samozrejme bez odpovede.
No uz sa asi konečne vo vedení zmierili s tým že dnes budú musieť skončiť.
Od 18:00 do polnoci špeciálne vydanie Oldies Párty rádia Viva so všetkým moderátormi rádia Viva - aspoň tak to pred pár minútami ohlásila vo vysielaní Petra Kamzíková. Som zvedavý. A na tú polnoc osobitne (čo sa stane, lebo vo vysielaní sa stále opakuje info, že Viva môže až do ďalšieho rozhodnutia NS ďalej vysielať :)
Uvidíme, že či nakoniec pôjdu načierno, túto možnosť som už skorej spomínal.
Tak dnešná polnoc bude veľmi zaujímavá, do konca licencie VIVY ostáva 15 a pol hodiny. Bude zaujímavé o polnoci počúvať VIVU ako na FM, tak aj na satelite, prípadne aj na streame.
Tak davat koniec uplne bezvyznamneho radia v este bezvyznamnejsom state akym je Slovensko do suvislosti s akymsi koncom sveta vyzaduje uz extremne vysoku davku halucinogenov :-D
PS: Nepisal to v tom casopise nahodou Rostas? :-D
Tých neaktuálností máte na stránke viac - napr. pri frekvencii rádia Rebeca máte stále poznámku, že jej spustenie je iba v pláne (pričom už od septembra vysiela).
- sorry za OT
PS: PF inak dnes je tomu rok, čo pred rokom mal byť koniec sveta, spomínate si 21. 12. 2012 ale v jednom časopise sa písalo že počítanie rokov nemusí byť presné, že môže byť odchýlka 1 - 2 - 3 roky
vdaka za upozornenie - ano spravne, Expres aj Fun maju uz samozrejme nove licencie na dalsie obdobie, vid. dane clanky. opravili sme to aj v profiloch.
105.8 MHz Prešov, satelit aj net beží, len pozemák z tejto frekvencie je rušený, počuť Expres zo 106.2 MHz z Makovice ale aj veľmi slabo Vivu, ktovie prečo je rušená práve teraz??? Ide nočné mlčanie, ktoré je nepríjemné mnohým... A teraz ma kameňujte...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň