Diskusia k téme Rádio Viva
..som nic nezvycajne nenaladil.. ani na najuzsich filtroch
Vysielace v sprave radia VIVA budu vypinane od zajtra az ... je ich vela. Bude iba nosna a RDS VIVA a potom zrazu SUM. Towercom je vypnuty. Teda predpokladam.... vypnut cez 20 vysielacov nebude sranda = to je trip po SK
Ahojte, na 88,5 Snina - Ščobík ešte ide RDS a je ticho, bez šumu. Zrejme niektoré vysielače vypnú dodatočne neskôr. Či ako to je? Ak niekto vie, po technickej stránke.....
Skoda uz iba sum chvilu ticho a potom sum naco skoncili
ale pekny koniec... prihovor, viva forever, tlkok srdca a potom na 101,8 uz len sum... budu mi chybat... i
Ďakujem Viva. Boli ste iní ako ostatné komerčné stanice. Držím Vám palce, aby to všetko dobre dopadlo.
Snina Bardejov Stropkov ostala iba nosna a RDS :((
Dúfajme, že čim skôr obnovia vysielanie. Aj tento deň ukázal že ľuďom na nej záleží a že pokračujú naďalej aj keď len na nete.
osobne povazujem za vysoko nepravdepodobny. Este sa nestalo, aby sud zvratil rozhodnutie rady, rada vzdy potvrdila povodne rozhodnutie. Navrat Vivy by bol velky precedens.
Zdá sa, že na vysielač PD sa nejak moduluje signál Rádia Bartók.
Po chvíľke ticha web stream hrá ďalej.
Stream na 87.90 Mhz u nás v DK sa vypol takmer presne o polnoci. Nosná ide ďalej (RDS nešlo od poslednej opravy vysielača, čo je odhadom možno asi 3 mesiace).
Nejdem písať R.I.P., ale: dopočutia Viva! (nie, že by som jej návratu nejak veril, ale už len z princípu, jedno z veľmi mála komerčných SK rádii, ktoré za niečo stálo/stojí).
mi hrá Bartók, nikdy doteraz pri výpadku VIVY na 106.6 nehral.
jaaj ako mi to zdvihlo adrenalín .To bolo chrapunstvo takto natvrdo to seknut .
Tuner ostal šum
satelit vyhodil že stanica neexistuje
Toto je slovenska bananova republika
Zbohom VIVA
ticho...
Lepsiu hudbu "vsetkych cias" vam istotne ponukne radio Best FM...
88,1 ticho, RDS VIVA a tak isto aj RT - Radio Viva najlepsia hudba vsetkych cias
Vypli to presne o polnoci. Po vypnutí VIVY na 106.6 mi naskočili Maďari.
Stream zostáva, vraj... Záznam by mi mal program Rarma radio robiť... Tak úplný záver možno niekde dám
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň