Diskusia k téme Rádio Viva
Fun a klasika? Ten sucasny nepodarok ala Expres 2 urcite nie. Leda tak stare dobre Funko z dob pred naformatovanim.
opäť na nete funguje od 12:17 ...
Včera asi hodinu pred polnocou sa mi vybil mobil.
no a ked si to tak vezmeme tak z klasik tu zostalo teraz uz len Fun radio... to je dost na zamyslenie
tak poprosim ta nazdielaj tu analogovu nahravku potom sem do tohto vlakna nech si to mozeme vypocut/stiahnut :)
Vcera vecer este pred vypnutim Vivy moderator povedal ze budeme na internete streamovat, no dnes ani ten stream nejde, prečo ?
vďaka :) ja som to počúval len hodinku po polnoci, lenže z toho sa mi to nepodarilo zistiť, lebo v noci predsa nie je moderovanie ..
Čo som počúval, tak sa nemoderovalo..len prúd hudby s občasnými jinglami.
Viva ani na internete nehra!!!!
áno, to som bol ja.. okolo 21:15 to bolo :) ...inak dnes som nepočúval cez stream, je to moderované alebo ide len prúd hudby s jinglami?
Pocuval som ich, akurat hrali Bee Gees. Ked tu zrazu ticho a este som v sluchadlach zacul taky kratky basovy zvuk, ako ked sa mi vypina mp3 player. Ticho je do tychto chvil...
Btw, dolnokubinsky vysielac je stale zapnuty (nosna).
potvrdzujem, stream je aj u mňa "hluchý".
Ahojte vsetci,
nemozem sa uz pozerat na to co sa deje v tomto state. Vsetci strasne drzite palce aby VIVA znova zacala vysielat. Asi Vas zarmutim, ale podla mna sa tak nestane. Nestane sa tak pretoze za normalnych okolnosti by situacia nedospela az do tohto bodu. Rada pre vysielanie retransmisiu sa dala podplatit alebo zastrasit a ide pridelit licenciu nejakej schrankovej firme. A to napriek tomu ze NAJVYZSI SUD rozhodol o tom ze na to nema narok. Dnes je to VIVA, zajtra aj my ostatni. Zobudte sa prosim a neplacte. To nikomu nepomoze. Mor ho!
RADA pre vysielanie a retransmisiu, je veľká hanba, že názor takmer 39.000 ľudí- poslucháčov Vivy ako aj občanov Vás nezaujíma!!!!!!! Vy, tzv. páni, aký máte vzťah k ľuďom tejto krajiny? Zaujíma Vás ich názor.....?! Vyzerá to, že viac nie! URČITA SKUPINA ĽUDÍ, SLOVENSKÝCH POSLUCHÁČOV SI NEMA ČO NALADIŤ!!!!
Keď som počul toho poslucháča Paliho v éteri Rádia VIVA, tak mi aj napadlo, že či to nebudeš ty. :-)
sandal.blog.pravda.sk/2013/12/22/radio-viva/
posledných 6 hodín vysielania, špeciálna moderovaná oldies párty s moderátormi a redaktormi Rádia VIVA, doplnená do komentára tu: http://bit.ly/1ewf6aA
Môžu sa hanbiť. rada pre vysielanie retransmisiu sa pozerá zo založenými rukami na to, čo deti pozerajú v tv. ja si dnes nemám zapnúť aké rádio, pretože preafektované moderátorské "špičky" mi lezú na nervy. Dopravné servisy nezmyselne dokola a klebety ma nezaujímajú.... chcem späť vivu
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň