Diskusia k téme Rádio Viva
Dnes ráno som v aute zistil, že vlastne nemám čo počúvať... budem si musieť vziať do auta nejaké cd, doteraz som ich nepotreboval. Vždy vo mne vyvolá trpkosť, keď skončia slušné veci. Áno, aj Viva mala problémy, problémy, ktoré zdedila z Twistu, problémy, čo im pridal Poor a teraz aj Ja a Ty... Škoda. Peknú nedeľu vśetkým!
celé rádio VIVAT šeci do jedneho môžte isť osobne zagratulovať tomu konfliktne zaujatému inteľigentovi z TWC že vám odpravil rádio. Agresívnejší nech radšej pošlú telegramy ! ako osobnú návštevu aby nebodaj nedošlo ku konfliktu...
podľa ohlasov v diskusiách už f piatok 20. 12. iniciatívny TWC vypol Sitno, PO a preventívne i Žiľinu. už sa menedžéri nevedeli dočkať !
PS: kedy ich konečne predajú týchto odborníkov ?
mi to aj cez malé prenosné Rádio, takže s najväčšou pravdepodobnosťou to šíri vysielač na PD. Oficiálne nemá Bartók pridelenú frekvenciu 106.6 MHz..teda má, Debrecen, ale ten vylučujem.
som zvedavý, že dokedy mi na 106.6 bude hrať Bartók.
Rádio Viva neskončilo úplne, pokračuje na internete
http://bit.ly/1ewf6aA
Článok zo včera. http://zaujimavosti.net/z-domova/radio-viva-dnes-k…
Inak postrehol to niekto z vás ? Tuším to bola Peťa Kamzíková, bolo zhruba 19:42 a povedala, že do konca vysielania VIVY (na FM frekvenciách) ostávajú ešte 4 hodiny a 28 minút. :-)
Vdaka za stream zaver vysielania,kedze som ho nestihol
stefuca :D ..... evidentne je v studiu zabavka :)
a nema niekto nahravku z FM? chcel som si ulozit ako to prepne do nosnej na tie dve tri sekundy a potom sum...
btw. niekto uz za poslednu hodku dvakrat bud omylom alebo umyselne posunul sablu a bolo pocut nejake zvuky z mikrofonu v studiu.. :) stale cakam ci bude volaky vstup :)
Viva je nenahraditeľné, jedinečné rádio. Takže VÁŽENÍ, nemyslite na SEBA, ale na ľudí, ktorí ju s radosťou počúvali!!!!
si mohlo odpustit ten koment na ich FB profile.....ale co sa cudujem sme na Slovensku......
prave som rozmyslal pred chvilou nad tym istym a rekord trhame aj v navstevnosti za noc zo soboty na nedelu v pocte prispevkov celkovo v sekcii diskusii :)
Ak som to dobre zrátal, tak za včera v téme Rádio Viva pribudlo až 76 príspevkov, to je snáď aj rekord v počte príspevkov za deň v jednej téme. :-) Dnes už cez 30...
mam aj internetovy tuner a tam po polnoci naskočila hudba a jingle vivy asi tam pojde prud hudby bez moderovania
Žilina 92,7 MHz ešte beží nosná s RDS
https://soundcloud.com/majooo/radio-viva_end
...už iba spomienka
teraz mi dokonca na 106.6 naskočilo RDS "BARTOK".
Sudne konanie sa moze tahat dlhe mesiace a nie je iste pokracovanie Vivy aj ked ho vyhraju. Keby moderovali, tak by sa nedoplatili ludi. Bude problem platit aj priestory. IMHO prejdu na samohrajku a mozno aj zlikviduju existujuce studio kvoli nakladom na najom. Ak sa nahodou este raz dostanu do eteru, vybuduju to znova na zelenej luke.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň