Diskusia k téme Rádio Viva
Som nejako prešvihol alebo zabudol, čo Neo napísal, že počúva FM alebo od Čechov Expres..
Hoši, neviem síce, čo počúvate VY, a to by ma veľmo zaujímalo, odpíšte, sem, ktoré rádio, som vážne zvedavý..
Ano, hrá síce stále to isté.. ale nehrá to každé 4 hodiny, alebo každých 6 hodín narozdiel od Expresu (a možno aj narozdiel od Fun a Europy2).. som raz rátal, koľkokrát hrali Ai Se Eu Te Pego od Michela Tela... za 24 hodín som narátal minimálne 5 zahratí.. to isté s inými pesničkami... Pitbull, LMFAO, atď - minimálne 3x za 24 hodín... Viva si dáva aspoň 24 hodín "prestávky" medzi tou istou hudbou - MINIMÁLNE, ale zväčša je to oveľa viac... a Viva aspoň má čo hrať...
Keď vám je to otrepané, čo by ste navrhli VY, hoši?? Rozšíriť ten playlist o dnešné moderné chobotiny, ktoré sa po 2 rokoch už aj tak nepočúvajú?? Viva je v tomto jedinečná a poskytuje vynikajúcu alternatívu tým, ktorí sú unavení z tej dnešnej hudby.. (ja počúvam tiež Vivu a mám len 17... na počudovanie, všakže?? :)
Ono, kedysi boli pánmi tí, ktorí vedeli niečo zahrať na gitare, atď - Phil Collins, Carlos Santana, Dave Stewart, Roxette, Freddie Mercury... a dnes?? si pozrem už len toho drogového Majka Spirita.. hovorí básničky a namixuje to v nejakom programe typu "virtual DJ", vydá album a hneď je u mladých obľúbený.. TO JE HUDBA??? Pán Boh chráň! To NENI hudba... To sú len básničky v stále sa opakujúcich melódiách, ktoré nestoja za nič..
Až takéto sa vám ľúbi, tak si pustite In The Air Tonight na bassových slúchatkach a počúvajte tú rozmanitosť melódií.. alebo niečo od Carlosa Santanu...
Už to má VIVA asi spočítané, od 22.12.2013 by na jej frekvenciách malo začať vysielať INFO Rádio..
Ako to vyzerá s rádiom VIVA? Skončí alebo neskončí?
Takisto to bolo 31.3.2012 okolo 11-ej doobeda v Rožňave..RDS sa zobrazovalo ako "RDS PS", na druhý deň, keď som skúšal, tam už normálne bola "VIVA".
konečne opravené RDS na vysielači Ružomberok - Úložisko. Doteraz bolo v tvare RDS PS a teraz je už VIVA. Dolný Kubín znova nejde už nejaké dva mesiace.
Dano Kováč je na Rádiu Slovensku asi chcel skúsiť niečo iné no a Noro utiekol z potápajúcej lode do ranajšieho vysielania na Jemných melodiach.
Viete niekto, prečo a kam odišli Noro Dolinský a Dano Kováč?
Ja presvedčovať nikoho nemusím dôležité je ako rozhodla rada.
Myslíš seba?Ale keby mala Viva kampaň,vysielače nevypadávali tak Viva pôjde hore.
no VIVA ľudia sú už zrejme tak opantaní že nepochopia,,,:)tak sa ty len radšej zbytočne netráp.
Tak o tomto som presne vravel.Vivu som prestal počúvať lebo stále rotovali tie isté skladby a tí istí interpreti.Ale ako vidím pre niektorých je to najlepšie rádio.Zbytočne vysvetlovať aj tak ťa nepochopia.
rádiu VIVA by trebalo rozšíriť playlist?!!?,no neviem neviem ja počúvam hlavne maďarské stanice ale myslim že taký pestrý playlist aký ma VIVA nemá z naších staníc a HU staníc ani jedna stanica.
a FM-ko je grc.,HU-alternatívna stanica MR 2 Petofi má teda rozhodne počúvateľnejšie skladby.:)
Tak pod toto sa podpíšem všetkými desiatimi.Zdá sa mi že sa z Vivy robí to čo vôbec nie je.Je mi smiešne ako ľudia píšu na facebooku že čo teraz budú počúvať.Už som to tu napísal že tento verklík mal dávno skončiť.Škoda že nebola odvaha rozširiť playlist.My Slováci sme strašne konzervatívny ked nás baví počúvať stále tie isté skladby.Aj vďaka tomu naše rádiá takto vypadajú.Samozrejme že sa boja experimentovať keď ľudia chcú počúvať rádiá ako je Viva.Ked chcem počúvať "najlepšiu hudbu všetkých čias"tak počúvam FM alebo český Expres.
Odkedy je Viva dobrým rádiom!?, je to odzačiatku VERKLÍK, čo neustále dookola hrá jedno a to isté!!! Od začiatku je to verklíkové rádio! Zodpovedný namyslenec (ci) i po kritikách nenašiel (li) v sebe tú silu, aby od tých interpretov čo neustále verklíkuje hralo i iné ich skladby, je to skostnatelosť a nech ide do čerta!!! Komu nie je rady, tomu nie je pomoci! Neviem, prečo sa všetci rozplývajú, že je to najlepšie rádio s najlepšou hudbou všetkých čias... . Prt!!! Iba si privlastnili ten slogan, že hrajú najlepšiu hudbu. Sú i iné rádiá čo hrajú najlepšiu hudbu všetkých čias!!! A NEVERKLÍKUJÚ!!! Je to presne ako pánbičkári, iba ICH to náboženstvo je nejlepšie! FANATICI... Nech optimalizujú, načo ich tám kváka toľko, nech zredukujú počet "účinkujúcich", je ich tam nadpočet!
Nemozem si pomoct, ale mam pocit, ze celu Vivu niekto ucelovo dodrbal. Je to radio, ktore je jedinecne svojou strukturou, ma svoj potencial, ma dobrych ludi... treba mu strukturu, ktora je momentalne dost bordelizovana...kedze to tam nema system... a dalo by sa to urcite nejak este zachranit... aj ked mam pocit, ze Vivu niekto dotrtkal schvalne... vsetko dobre, co existuje, zjavne musi zaniknut...
Počúvam Vivu, milujem Vivu.. a plánujem ju dopočúvať do konca (ak vážne končí 21.12.2013), a to doslova... Najlepšie rádio s najlepšou hudbou, kde nepúšťajú len tie dnešné známe moderné "výpeky" typu (BA)Guetta, Rihaňa a LMFAO... kde dávajú takú hudbu, ktorú naspievali a nahrali praví umelci - Phil Collins, Johnny Cash, Alphaville, Bee Gees.. atď...
Nerád to pripúšťam, ale vážne to ide dolu vodou.. si spomínam, keď som skoro ráno pred štvrtou dňa 19.6.2011 sa vracal s bratom domov zo svadby a počúval Vivu.. a normálne so spravodajstvom, všetko... ešte aj pred Vianocami 20.12. či 19.12.2012 počúval až niekedy do polnoci, keď tam bežalo aspoň 18-hodinové vysielanie - Ďuro Turis vysielal až do 24:00.. a tiež aj počas Vianoc 2011 - Dano Kováč tam stále... ale v súčasnosti je to bieda... Petra už neni v rannom tíme (chyba)... odišiel Noro (chyba :( )... odišiel Dano Kováč (chyba :( )... a tiež, Piatková Viva Party už neni s Maťou Comissovou... ono, Viva potrebuje len dobrú štruktúru.. má obrovský potenciál podľa mňa, má perfektných moderátorov, dobré spravodajstvo a dopravný servis a aj perfektné programy - Ranný tím, Viva La (najnovšie) Ďuro (predtým Noro), Padla s XY, ČS Víiivar, Legendárnych 10.. ale čo z toho, keď sa to končí celé už v budúcom roku :(...
Včera dopoludnia Viva partia s Martinou a popoludnie Ďurom.
tesco ma stale zlavy 80% a nikdy to neznamena zeby sa "chytali slamky" standardna taktika ako ziskat klientov. ukaz mi radio ktore to nema. len nie vsetky to maju aj na webe.
pocuvaj xy. na vyber mas tolko radii, tak nebud tupec. ak si nemas okrem radia Viva chut pustit ine, tak si skus pustit plyn. Mozno to tvojmu egoizmu pomoze.
Topiaci sa aj slamky chytá... http://www.radioviva.sk/reklama-v-radiu-viva.html
už nech idú do pekla
To je dost tragicke, ked sa neoplati radiu vysielat malym - nizkonakladovym vysielacom v lokalite so 100 tis. obyvatelmi. Na druhej strane sa da radio pocuvat na frekvencii z BS, BA i MT, no i ked to chce kvalitnejsi tuner. V zastavbe v centre mesta je to uz dost rusene a tak vacsina ludi - najma v aute po chvili preladi. Aj tak, s takym pristupom sa tazko pohnu vpred. Ci ten vysielac dali do "ekonomicky rentabilnejsieho" mesta typu Stropkov?
PD nejde uz pekne dlho a ani nepojde, na Sile zostala iba antena a kabel, proste ked niekto nezaplati tak ho z najmu vyhodia, klasika. PD je pre nich nerentabilna. takze nejde o vypadok, ide o zamer. vysielac uz zrejme vysiela inde kde bol dovtedy vypadnuty:-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň