Diskusia k téme Rádio Viva
neviem, vo štvrtok som počúval Vivu Ďuro vysielal popoludnie, potom vysielal spolu s Norom Vivar a večer od 18-22:00 vysielal Noro, tak neviem a včera som nepočúval, tak som zvedavý čo bude od pondelka
Vie niekto kde nakoniec skončil? Lebo Ďuro vysiela stále popoludnie ale program zmenený nieje.
Aspon by zmizli nepocuvane samohrajky a vzniklo (alebo skor nezaniklo) by radio, ktore stale ma co ponuknut... Keby sa efektivne vyuzili frekvencie, bolo by tu aj 10 celoplosnych sieti a nie len tieto otrhance z ostrovcekov pokrytia. Perspektivne stanice sa nerozvijaju kvoli parazitujucim prackam penazi...
Zaujimavy napad. Mohli by kupit nielen Hit FM, ale aj zivoriace One a mimo Bratislavy maju nie najhorsie pokrytie. Mozno vyvoj naozaj smeruje k dalsiemu zlucovaniu regionalok ala Je__e Melodie.
Až na jednu "maličkosť", že by im to RVR neschválila :) Kissu tiež pravidelne vypadávali frekvencie, dlhodobo nerozvysielané... rovnaký amaterizmus
Ak by sa Viva production house dohodla s Kissom, kde maju spolumajitela, alebo nieco podobne, odkupilo by sa hit fm a aligator, dokoordinoval liptov, poprad, orava a tiez par vysielacov na južnu trasu možu fakčit dalej
Tak to je sila že do Jemných,potápajúcu lod začali opúšťať prví pasažieri.Kto bude další?
Viva ak che ostať v FM étery mala by si začať koordinovať nové vlastné frekvencie ..... Inač nevidím to ružovo .......
tak veru neo! a noro sa vraj presuva do jemnych...cim dalej,tym lepsie :DDD
Viva mala skončiť už dávno.Od začiatku to bolo trápenie,kopírovanie Expresu.Smutno mi teda nebude počúvať každý deň stále ten istý playlist dakujem neprosím!!!!!Moderátori dobrí ale bohužiaľ žvanenie o ničom.
No tak podla clanku na medialne.sk je Inforadio prepojene na J&T. Bolo len otazkou casu, kedy sa pustia aj do tohto biznisu. Toto bude pre Vivu nerovny boj...
Pisal to vcera vo facebookovskej skupine "Viva la Noro" (uz to medzicasom zmazal). Pisal, ze v novom radiu nastupuje od 1.6., ale este sa nechcel vyjadrit do ktoreho.
Neviem co tu píšete noro dolinsky odchadzal radia viva Teraz som zapol18.00 je tam
Mne by už do Neurópy 2, ani do eXprdu veľmi nesedel. Myslím, že Noro je (a bol) vždy viac, ako len nejaký do podmazu vreštiaci "cool" moderátor. Takže E2 a X by som skôr vylúčil.
@evosonic
Myslíš, že by si ho v Hit FM najali, aby im s pompou ako posledný mohlo zhasnúť v priestoroch rádia svetlo? :)
Máš pravdu, teraz som to kontroloval a už to tam nie je. Inak som sa ho tam vtedy spýtal, či aspoň nenaznačí, kam sa to vlastne chystá a napísal niečo v zmysle, že sa vyjadrí 1.6., že teraz by sa ešte nechcel, lebo je asi veľmi poverčivý.
Ja som pozeral tú FB stránku okolo 16:30, ale nevidel som to tam už..
Ale asi to tam fakt bolo..no uvidíme kde zakotví, inak si myslím, že to súvisí aj s tým, že VIVE nepredĺžili licenciu a má skončiť.
No to som zvedavý
Dufam že nejaká celoploška
Asi naviac by s toho mohla profitovať E2
aby sa približila aspoň trochu českej E2
Dnes to už nieje len o hudbe ale aj kvalitnom moderatorovi
čo Noro určite je
Noro ide do HIT FM :D ...srandujem :P
No s X sa Noro rozisiel hodne v zlom, ako aj vacsina dalsich moderatorov. xxx pise, ze do JM, takze je to fost mozne, ze pojde lrave tam :)
Este som rozmyslal teoreticky nad RTVS (Slovensko, alebo Regina), alebo aj nad Jemnymi melodiami.
Alebo zeby v Exprese dostali rozum (viem, znie to ako oxymoron) a popoludnajsiu "sou" A. Wallnera by chceli nahradit Norom? :-)
Napada ma jedine Hey... mozno este Kiss
Noro Dolinský napísal na nástenku FB skupiny "Viva la Noro" nasledovné:
"Zdravíčko "skupinka" ... :) Ďakujem za dôveru, za podporu, program VIVA la Noro úspešne dorazil do cieľa, už čoskoro sa teším na inej frekvencii ;)"
Vie niekto, do ktorého rádia sa to Noro chystá?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň