Diskusia k téme Rádio Viva
Ja neviem čo má Towercom ponastavované pri zvuku SRO. To sa nedá počúvať. Ak si nastavím SRO z EXPRESNETU je to oveľa lepší zvuk. Navyše v lete sa výrazne zmenil zvuk FUNRADIA z Dubníka. Je oveľa tichší.
Bartoš: „Ostatných sedem udelených frekvencií je v štádiu projektového rozpracovania a ich uvedenie do prevádzky predpokladáme na prelome rokov 2008/2009. Skutočný termín ich spustenia bude ovplyvnený aj klimatickými podmienkami,“ informoval nás Ing. Bartoš.
Čakáme už vyše 2 rokov.
Viem, prepáč akosi som na to pozabudol. Myslel som iba na 101,8 MHz, 105,1 MHz, 101,4 MHz, 91,1 MHz, ktoré idú bezproblémovo.
Práve preto som sa pýtal keď TC tu vychvaľujú a v TN majú dosť časté výpadky nie len RDS ale aj vysielania úplne.
Odkiaľ to máš? Ten Bardejov a Stropkov?
VIVU počúvam skoro vždy. Minule keď snežilo sa VIVA na 99,0 MHz nedala počúvať tak to sekalo, potom ostalo len RDS VIVA. 88,5 MHz malo v jeseni výpadky tiež spolu s 95,9 MHz. Monitorujem to a nemám dôvod klamať.
Veď Viva z vysielačoch Michalovce ide bez výpadkov a aj Sina bez výpadkov ani nepamätám kedy nešla.Tak prečo ich spomínaš navyše už spúšťať budú aj Bardejov a mohli by už aj Stropkov.
Teraz som skúšal obe a bez problémov s RDS...BB.
Neviem, čo sa teraz odohráva na Sitne a Panskom Dieli, ale viem, že by si VIVA mala dať do poriadku svoje vysielače. Obsahovo je to celkom dobré rádio, ale jeho vysielače sú okrem tých, čo prevádzkuje Towercom sú katastrofa. Načo pred vyše 2 rokmi žiadali o frekvencie, keď nie sú schopný riadne prevádzkovať Nitru, Prievidzu, Lučenec, Trenčín, Michalovce, Sninu?
Vraj vybuchol vysielac :-)))
Preco nenapises do radia?
neviete co je zo signalom na 105,1 a 106,6 ide zle jeto banska bystrica a banska stiavnica sitno.
že napr. Best 90. roky už nehrá...
Radio Viva je jedno z najlepsich. Malokde sa este da vypocut hudba z 80. a 90. rokov. Je proste super!
A kto ma tu vadu?nejak som nepostrehla. Mne skor vadi ten mierny afekt, hlavne v dopoludnajsom vysielani a ked sa ranny moderator snazi "prespievavat "nazvy pezniciek, nemusel by do toho davat tolko elanu, vyznieva to divne.
Žiaľ, i toto rádio má vo svojich radoch moderátorku, ktorá má logopedickú vadu reči. U filmových hviezd sa hovorilo - cez plátno na plátno, no v rádiu to plátno asi tiež funguje. Baníkom nemohol byť chlap, ktorý nosil okuliare, alebo mal inú telesnú vadu nezodpovedajúcu tejto práci. Po "nežnej" r-"evolúcii" sa do verejnoprávnych prostriedkov dostávajú nepochopiteľne ľudia s logopedickou vadou reči. Nebudem spomínať TV (Puškárová - raritne s logopedickou vadou reči - jej č,š,ž, ABSOLUTNE nezodpovedá požiadavkám na moderátorku), no žiaľvadná logopédia je i v rádiu VIVA...
bol potvrdeny, aj v logu je 20sec, Marovka 18:44 hod.
za nefunkčný odkaz, http://www.2i.sk/cf19e3c91a
http://regionpress.sk/vydavatelstvo/archiv&code=bj… Strana 4, hneď hore...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň