Diskusia k téme Rádio Viva

Nový majiteľ môže predsa úplne iný plán ako pôvodný. Čoskoro sa uvoľnia frekvencie po Melody BB ,ZM . Mali by pokryté plynule územie od BA až po Brezno cca. ak by ich dostali.

No ked skonncila povodna Viva,ktoru nahradila Vlna ... tak Viva zacala ako kvazi nova bratislavska stanica....radio sa nechalo pocut, ze chcu zostat len lokalnym radiom pre Bratislavu a blizke okolie ... potom si uzmysleli, ze by mohli byt regionalkou pre Zapadne Slovensko a pribudla Trnava a Nitra / ale ok, dava to nejaku logiku.....ale preco teraz plan Zilina,B.Bystrica,Zvolen? Chxu sa hrat na dalsiu celoplosku?

cakat na nieco, co nikdy nepride. nebudem sa opakovat:
12.12.2022 10:28

Pokiaľ viem tak toto je diskusné fórum, kde si každý môže v medziach pravidiel fóra vyjadriť svoj názor. Ja som to spravil. A podstatou názoru je, že niekto vyjadruje či sa mu niečo páči, prípadne nepáči. Tvoj argument, že som si mal kúpiť rádio, neberiem.
Zrejme si nepochopil môj príspevok. Ja nekritizujem, že zmenil formát. Úplne chápem, že zmena cieľovky bola ekonomicky perspektívnejšia. Len som sa pozastavil nad argumentmi p. Volenticsa, pretože si myslím, že rádií pre mladých je tiež veľa (tak ako podľa neho oldies rádií). Europa 2 je už zabehnutý a silný projekt a podľa môjho názoru pre mladých aj zaujímavejší ako Viva (s logom aké má). To bolo všetko. Ale ďakujem za tvoj názor :)

Podľa mňa si mal kúpiť rádio a začať z neho robiť odlies, lebo je najjednoduchšie iba kritizovať...

No vidis.A pre mna je zase viac pocuvatelne Radio Viva,Dobre Radio a Europa 2.FUN a ani Expres nemam na radiu ani naladene v aute.

Presne tak krtko original. Úplný súhlas. Načo sa to ešte volá Viva, keď to už ani zďaleka nemá s pôvodnou Vivou nič spoločné akurát tak logo? Už to vôbec nie je to kvalitné rádio, ktoré bolo ale jedno nezaujímavé ako skoro všetky ostatné súkromné. Absolútne nič zaujímavé neponúka. Bez fantázie, bez života, bez... Hotový amatérizmus. Nadarmo hovoria, že na trhu je dosť oldies rádií. Ale akých?! Viva bola vždy jedinečná v oldies hudbe a okrem toho hrala aj nové veci a to tu chýba. Viva sa vrátila do éteru kvôli tomu, aby pokračovala vo svojej pôvodnej forme a nie kvôli tomu aby z nej vzniklo toto. Pre mňa je Expres, Europa 2, Fun a Dobré Rádio jedno a to isté, možno ešte ten Expres niečo ponúka ale ostatné?! Tak načo ďalšie? Iba zbytočne zaberajú frekvencie.

Sa mi zda ze fun bolo pre mladych..
a X ?? 45_57 r ??? Su vsak dobry
Ale istu unavu citit ...a E 2 ?? Nahodou
Super .lebo v prahe som pocuvala Ev2
a boli tam fakt mena ako libor
Boucek. Aj slovenska E2 mala legendu
Ale ta uz odisla..vraj je 25-35 r...a ?:)
Varecha je 1 a sketch bros priniesli
Skandaly a strielanie si...co je. .:)
Takze preco nie..:)? Cauko

FUN a ani Expres nie je rádio pre mladých.Radio pre mladých je Europa 2, Dobré rádio a evidentne chce ím byť aj Rádio Viva.

Udivuje ma, že rádio, ktoré patrí pod takého silného online hráča je stále odkázané na prednahraté celodenné a neaktuálne spravodajstvo. Minule ma skoro prekotilo keď moderátor ako spravodajský blok o pol pustil prednahratú predpoveď počasia (ktorú recyklovali celý deň). To už nevedel/nemohol prečítať live z netu aspoň to počasie?
Btw vyhovára sa, že je na trhu veľa rádií. A rádií pre mladých nie je náhodou viac? Keď len počítam E2, Fun, prípadne Expres a Dobré rádio? Hmm...
Inak by bodlo keby okrem zvukovej grafiky zmenili aj logo. Pochybujem, že toto takmer 20 ročné logo mladých zaujme. Ale zrejme je jednoduchšie parazitovať na zabehnutej značke ako vymyslieť niečo nové.

Aj Deluxe Music vysiela na želanie v relácii jukebox. Ide myslím v stredu od 21:00 do 23:00.

To by som netvrdil,že rádia už pesničky na želanie nevysielajú.Staci si zapnúť napr. rakúske OE 3,alebo Kronehit a tam to budete stále počuť.

Podľa info v podcaste sa budú posúvať aj na stredné Slovensko a polovica Europy2 tam robí. I Like it

No musia. Rovnakou frekvenciou v NR a TT si vyrušili územie medzi nimi. Vďaka posunu je to absolútne nepočúvateľné na danom území.

Toto na mňa kuklo na YouTube. Šéf Vivy o nových ľuďoch,zeee budú mať nové frekvencie, aké plány.

Mohli by spustit vysielac v leviciach

Dnes počúval pár minút z rannej šou a jeden z moderátorov nemal celý vstup zapnutý mikrofón, čiže ho bolo počuť len v ozvene toho druhého :) dúfam, že je toto zatiaľ len nejaký predsilvestrovský vtípek a Zoznam reálne začne pracovať na tomto rádiu. Mohol by sa inšpirovať napríklad Seznamom :)

Viva už nič zaujímavé neponúka. Playlist o ničom ako aj celý program. Už to vôbec nie je to čo bolo. Ani nemá zmysel pokračovať ako Viva ani sa ich neoplatí počúvať.

Dost zname mena : adriana posobila
Akoby nevedela ratat ale zdanie klame
Lebo 56 min ju pocuvat bolo ako.
Sediet pri atomovej elektrarni v verno
Byli..a zaporozi...happy mas ,frohe
Weinachten..
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň