Diskusia k téme Rádio Viva
Podľa info v podcaste sa budú posúvať aj na stredné Slovensko a polovica Europy2 tam robí. I Like it
No musia. Rovnakou frekvenciou v NR a TT si vyrušili územie medzi nimi. Vďaka posunu je to absolútne nepočúvateľné na danom území.
Toto na mňa kuklo na YouTube. Šéf Vivy o nových ľuďoch,zeee budú mať nové frekvencie, aké plány.
Mohli by spustit vysielac v leviciach
Dnes počúval pár minút z rannej šou a jeden z moderátorov nemal celý vstup zapnutý mikrofón, čiže ho bolo počuť len v ozvene toho druhého :) dúfam, že je toto zatiaľ len nejaký predsilvestrovský vtípek a Zoznam reálne začne pracovať na tomto rádiu. Mohol by sa inšpirovať napríklad Seznamom :)
Viva už nič zaujímavé neponúka. Playlist o ničom ako aj celý program. Už to vôbec nie je to čo bolo. Ani nemá zmysel pokračovať ako Viva ani sa ich neoplatí počúvať.
Dost zname mena : adriana posobila
Akoby nevedela ratat ale zdanie klame
Lebo 56 min ju pocuvat bolo ako.
Sediet pri atomovej elektrarni v verno
Byli..a zaporozi...happy mas ,frohe
Weinachten..
Zaujímavé, že tento rok už Viva nehrá žiadnu vianočnú hudbu. Okrem 6.12. ale inak vôbec
Mam pocit, ze dnes je to 9 rokov co koncila Viva v eteri na nejaky cas, ci sa mylim ?
Zaujímavosťou je, že Tomáš s Adrianou sa po istom čase opäť stretávajú v jednom rádiu - cca. 6 rokov dozadu (plus-mínus) moderovali popoludňajšiu šou Detoxx na Europe 2. Tentoraz však, minimálne podľa informácií z webu Vivy, spoločný formát mať nebudú.
Mám pocit, že Adriana rádiá dosť rýchlo strieda - E2, Fun, niekdajšie Jemné (ak sa nemýlim, odišla ešte pred preformátovaním na Melody) a teraz Viva...
Podla mňa sa ešte zoznamujú s novými priestormi.urcite to estw budú doladovat sak určite to tak nenechaju. Vsecko chce čas.no sám som zvedavi jak to bude vypadať pri takom dlhom výpadku.
... A ten zvuk, myslím zvuk vstupov, jednoducho hrôza. To ich nové štúdio má kvalitu, akoby sa to vysielalo z nejakej pivnice. Ak to chcú robiť takto, tak ďakujem pekne
Odnes už vysielajú naxivo z nového štúdia. Videl som na Instaci
Viva má novú programovú štruktúru. Neviem odkedy, ale na webe už figuruje. A medzi moderátormi aj Tomáš Juríček a Adriana Špronglová
No ty musíš byť pekne nasraty na to ze si nič v živote nedokázal:D také dristy :D
ze ten, kto sleduje medialnu oblast, urcite postrehol, ze sucasny majitel radia Viva zatial nikdy neprisiel s vlastnym napadom, ktory by bol v niecom prevratny/revolucny. preto ocakavat, ze to bude inak v pripade radia je cista fantazmagoria. kopirovanie, kopirovanie, kopirovanie...
Ale no hejteri z iných rozhlasov.Sak je asi normálne ze si nový majiteľ urobí radio podľa seba.sak zapni vlnu a furt ti budu hrať staré miliónkrát prehrate oddrhovacky.ja som práveže velice zvedavý na to ako to bude novo vypadať.
Už je to úplne jedno. Stará dobrá Viva skončila. Lepšie to už nikdy viac nebude.
No dúfam že sa to konečne niekde pohne celé. Lebo mám pocit že stojíme a zatiaľ sa len hrá pokiaľ nebudú mať nové štúdio.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň