Diskusia k téme Rádio Viva

to zoznam vzal a chce mat metropolitne radio. uz ma aj svojho manazera pre tento projekt...

Viva dnes priniesla zmeny v programe.
6-9 Náladička so Zuzkou a Andrejom
15-18 Na plný plyn s Metom a Dejvom
(12-15 bez zmeny Letom svetom)

nič sa nerozbehlo.
len sa zmenil zákon, tak to konečne môžu oficiálne využívať

Myslím si, že zoznam Vivu už len kvôli bratislavským frekvenciam zoberie, ktorých je nedostatok. Aj keď za zlomok ceny, keby Vive pridelia všetky frekvencie. Btw za posledný rok sa nejako rozbehol trend denníkov prejsť aj rádiového pásma

Si síce zvedavý ale dosť nechápavo.Podlq mna budeš ešte velice v šoku. Viva ide jednoznacne do lepšieho a bodaj by sa im konečne darilo.

to že prevod rada schválila ešte neznamená, že sa to aj zrealizuje, najmä ak by sme brali do úvahy skutočnosť, že tá istá rada nepridelila Vive frekvencie, o ktoré žiadala. Frekvencie, o ktorých šéf Rádia Viva hovoril ako o samozrejmosti, lebo o ne neprejavil nik iný záujem. Treba vyčkať času, či potenciálny záujemca Zoznam bude akceptovať ponuku bez rozšírenia o ďalšie vysielače. Či bude mať chuť naberať nových ľudí na nové pozície, lebo doterajšia skúsenosť s rádiom je v prípade Zoznamu nulová.

Tak mnohí ste písali,že Viva pod Zoznam neprejde a opak je pravdou Som zvedavý,čo sa všetko pomení.

a načo vymýšľať už vymyslené? hlavne ak ide o veci, ktoré boli obľúbené a už nie sú. tomu sa hovorí nájsť dieru na trhu a nie pajcovanie.

Nebojte, on zase nieco opajcne. Skoda tych DJ setov. Asi aj tie boli ukradnute :)

za tu tragikomediu nesie cast viny aj samotna rada. ale co by sme chceli, ake radia, take vysielanie, aka rada, take radia.

Ten záznam som si aj pozrel večer ako som prišiel domov. Ale čistá tragédia. Keby niekto prišiel takto zamnou žiadať frekvencie tak tiež nepridelím žiadne. Ako takto sa nežiada o frekvencie že keď nedáte nedáte a keď dáte dáte :D čistá tragikomédia. :D

Počúvam posledné dni v aute ale brutal dobrý play list. Normálne som prekvapený

Však na prideľovaní frekvencii nedali ani 1 pre nevyriešené finančné záležitosti takže asi nič lebo Ivan si myslel že keď viac frekvencii tak drahšie predá ale nebolo nic

Žiadny nebude.to bolo len zbožné prianie Ivanka.takto bez neho nezarobí a padne keďže to rvr neodobrila

Škoda tie DJske sety sa mi najviac páčili. Čakám co prinesie nový majitel

Na Vive už skončili DJske sety, a to piatky, soboty a teda aj reprízy od nedele do štvrtka.

Sorry, no ak rádio nevie prežiť v BA, nepomôže mu žiadne rozširovanie... Program, ktorý musí ponúknuť v iných lokalitách je zasa ťažšie akceptovateľný pre hlavné mesto... Čím väčšie mesto, tým efektívnejšie náklady na pokrytie a teda v takom Pezinku budú mať zlomok potenciálnych poslucháčov na vysielač v porovnaní s hustou zástavbou sídliska. I keď aj tam sú komplikácie, hlavne v rušení...

Jasné že kôli reklame to robia rádia ale najskôr tam musia mať aj nejakú počúvanosť a to kým Viva získa bude neskoro

...to rozsirovanie do inych miest v prvom rade kvoli reklame, bez ktorej to jedoducho nejde? vlastne je to aj tak jedno.

Sa prezentuje ako západoslovenské rádio tak je prirodzené pokrytie aj mimo BA.

Pocit mať síce môžeš, no spôsobuje ho skutočnosť, že Trnava je rádovo väčšia a má viac natívne vhodného obsahu. Web kopíruje vysielanie a vysielanie web takmer 1:1. Zopakujem, že dáta mám z Trnavského rádia pre vlastnú diplomku. Inak rádio túto sobotu večer vysiela z Piešťan zo Zlatých stúh, aj to je zaujímavé pre vyvažovanie. Viac už žiaľ prezrádzať nesmiem, no každopádne čo je na pozadí startégie, je veľmi dobre premyslené.

Trnavske radio to praveze robi dobre, lebo sa rozsiruje v len Trnavskom kraji a nerobi nezmyselne kroky, ze by sa tahalo do miest, ktore nemaju nic spolocne s trnavskym regionom. Lenze Viva sa z Bratislavy taha do Trmavy, Nitry. Tuto chybu robili regionalky v 90tych rokoch a kazda jedna co to spravila, tak skrachovala.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň