Diskusia k téme Rádio Viva
@mbfin
zo zaciatku mi chybali Peta-Duro a bolo mi aj luto, ze odisli, ale uz som si tak (znovu)zvykol na Mira a s Petou K. tvoria fajn dvojicu a paci sa mi to cim dalej tym viac :)
@Pepo
ja pocuvam pravidelne rannu sou, parkrat som to uz postrehol, ale este za starej Vivy, napr. casto chodi od 6 - 7 Genesis, Abba, Gott .. :) a tiez som sa nad tym zamyslel, ze take rano som uz zazil :D ale ako hovorim, este za statej Vivy :)
Dnes ráno (počas cesty busom) som počúval Vivu (smartfón). A na moje veľké počudovanie bol playlist takmer na pesničku a čas presne identický, ako keď som Vivu takto počúval cca. pred dvoma týždňami (18.2.) - pri ceste presne tým istým ranným spojom. (Akurát dnes som mal pocit, že pesničky išli cca. o minútu až dve skoršie, ako pred dvoma týždňami - možno to bolo tým, že autobus mierne meškal - sa mi tak zdalo).
Porovnal som si to aj cez sekciu playlist tu na stránke (dni 3.3.2014 a 18.2.2014) a je to takmer identické. Celkom haluz, mal som dnes pri tej rannej ceste pocit riadneho deja-vu. :)
Kto počúvate rannú show s Alexom pravidelne? To zvyknú takto opakovať playlist častejšie?
Mne sa pozdáva každé svojim spôsobom.
Len ma trochu štve ten prestup Vlada do tej puberťáckej E2. Už som si na neho začínal zvykať a popoludní tvorili s Mirom Čiefom celkom dobrú dvojku.
No čo na to vravíte? Kto sa vám pozdáva viac? Petra a Ďuro na Bestku alebo klasika Miro Čief na Vive?
Ale ved Viva,by predsa rada vysielala na celom Slovensku,len vzhladom na to,ze im Rada pre vysielanie a retransmisiu neudelila licenciu,tak museli skoncit a po case zacali vysielat na frekvenciach radia Super,ktory mal zial frekvencie iba v Ba,tak preto Viva momentalne vysiela len pre Ba,lebo dosah tychto frekvencii,su len na uzemi Bratislavy a okolia.
Obrovska chyba pre vychod Slovenska bolo zaniknutie Radia Flash a Radia Vychod, dnes tam uz take pohodove (nie komercne) radio nie je...
Dajme tomu, že mám rádio. Neviete kto odkiaľ vysiela a bude sa vám pozdávať možno. Požiadam rvr o pridelenie frekvencie pre západniarov a bude fajn. Po nejakom čase sa vám prestane páčiť prepnete na iné a tam máte svoje ale neprestanem vysielať pre západ ja nie ale vy signál vm aha skratka politika možno si ho nechať. Východ potrebuje normálne rádio a nie republiku rock aligátor a iné rádio ktorým neviete prísť na názov. Napr. rose moje rádio fun malo byť fuj rádio asi
VIVA v minulosti vysielala aj pre východniarov teraz len pre západniarov a spol. s vynechaním východu. Bolo to naozaj vivatop rádio ale napíš mi teky jednu frekvenciu na východe ja sa budem tešiť. Źeby 00,00fm taká je pre východ? Urobil by som kľudne nové rádio keby vedel a západniarom by som fm dal na rozdiel od vás teraz.
https://www.google.sk/maps/@48.1527208 ,17.1616162,18z
a prepni na street view
zdravim....nema tu niekto foto budovy kde sidli radio viva....pozeral som nieco po nete ale moc tam toho nie je
Preco si myslis,ze terajsia Viva je odpad?
Stará VIVA bola ok táto bude ko do ke chcem pôvodnú vivu nie odpad také rádio odpad urobí každý
kolisanie zvuku si pamatam, aj to 10-15 sekundove ticho, ale teraz uplne vypadlo, bol iba sum, az potom asi 15 min. ticho
Takuto udalost som z casu na cas zaznamenal,ked este vysielalo na tychto frekvenciach Superadio.Myslel som si,ze tieto muchy uz davno vychytali.
nepocuvate dakto teraz Vivu- terestrial na 94,9 / 101,1 v BA? stale mi odchadza a vypadava signal na oboch frek... zeby nieco robili?
Nejak by som sa nad príspevkom užívateľa "T" nepozastavoval. Je to skôr jeho zbožné prianie, ako reálna situácia, ktorá by mohla nastať.
Vysielanie Vivy už nezabezpečuje VPH ale Intersocic , tak nerozumiem podobne ako Robert prečo by ich mala rada vypnúť ? navyše šéf Superradia , vravel že podá na Radu zmenu o licencií , lebo takéto zmeny ako zmena názvu + licencie sa ohlasuje podľa zákona do 15 dní od danej zmeny . ja typujem ,že rada zmenu odobrí a Viva M bude môcť vysielať.
o chvíľu im to aj tak Rada rada zatrhne, takže nemusíte sa vzrušovať a riešiť to...
No neviem, ale sa zrejme mýliš. Ako by potom mohol moderátor reagovať na reakcie poslucháčov na facebooku???
prestávam veriť v toto rádio,ked 22.2.2014 je 10hod a u nich je 8hodím...pýtam sa,kde je živé vysielanie,ked idu cez play list aj cez víkend....HNUSSS
Máš pravdu je to skôr severovýchod. Okrem spomínanej trasy na D1 mi to ruší v okolí Sládkovičova a za ním smer Galanta no to je už hraničný príjem pre 101,1.
Pisal si smer juh,juhovychod od BA.To znamená smer Šamorín, Dunajska Streda, Zlate Klasy a pod..Smer Senec a Trnava je skor vychod,severovychod.Ale pri ceste napr.Samorin-Zlate Klasy-Jelka-Velke Úľany-Mostova som nezaznamenal veľké rusenie od 101.2-jky.
Písal som miestami čiže v aute. Skús si to na D1 za Sencom... Pre "dx-erov" to nie je problém samozrejme. No Viva mala bezných poslucháčov .... ,ktorý boli zvyknutý na 100kW vysielač 101,8. Tá išla bez problémov aj na tom najhoršom šumítku...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň