Diskusia k téme Rádio Viva
Len otázne je, či ten súhlas od RVR aj dostanú, keď spoluzakladateľovi sa to nepáči resp. s tým nesúhlasí:
PS VIVA 101,1 a 94,9 uz ide, teraz som si az vsimol
ako to vyzera s 93,3 ?
Na jednom úseku pri ZM konkrétne Sľažany - ZM hrá Viva na 101,1 aj s RDS...je to však na kopci a nemá to dlhú trvácnosť...
Odnes mame PS VIVA, napiste ci vam to preklopilo na 101.1 aj 94.9.
David, v BA je skoro nemozne cokolvek skoroordinovat . Galanta je este blizsie k HU , takze je to este horsie. Snazime sa urobit dalsie frekvencie, DNV, Mlynska dolina, Centrum, Biskupice , Trnava , ale zatial bez uspechu.
Buduci vikend by sme mali nastavovat procesor a tym aj zdvih.
Skúste sa aj pozrieť na vysielač 101,1 ide trochu tichšie od ostatných rádií a zdá sa mi že aj s menším dosahom. Predtým v aute nebol problém s dosahom aj po Šalu.
Ináč bodol by vysielač napr.v Galante. Pokryli by ste si veľkú spádovú oblasť.
Do 2 tyzdnov by to malo byt dufam hotove. Este nemame od RVR suhlas na zmenu nazvu na Radio Viva.
Myslel som tym viva benovsky - doraz je na slove Benovsky a viva je len prilepok k slovu. Podobne viva metropol, je doraz na slove metropol. Ale vsetci nas aj tak volaju Viva. Je to zmatok. Teraz je to tak ako to ma byt, strucne , jasne a tak ako si ludia uz zvykli.
SK piesni mi je luto tiez , ale tam bohuzial prepnes kdekolvek inde, pocujes zas len tych istych dookola.
Nemyslím si,že bol až tak nešťastný.Mne sa ten názov Metropol páčil.Nechce sa mi veriť, že ľudia nevedeli, že za Viva je Metropol a mylit si to z Benovskym,tak to ma už vôbec nenapadlo.Ale tak budiž.Držím rádiu palce a hlavne nech stále pokračuje v tom obrovskom širokom playliste.Čo my trocha vadí, sú niektoré slovenské pesničky, pri ktorých musím vždy rádio prepnúť a potom sa opäť vrátiť.Ale zahranicny výber nemá chybu :-) :-)
Nazov Viva Metropol bol dost nestastny z niekolkych rovin. Ked sme ho niekde povedali nie dost hlasno, tak ze Viva co? Taktiez sa tam prejavoval efekt Viva Benovsky , kde hlavne slovo je Benovsky a Viva len prilepok. Radio Viva je jednoduche spojenie a k tomu nas aj tak volali radio Viva. Takze vivakov len nebudeme nutit do dalsieho slova. Nas slogan Vase Metropolitne Radio dopovie zvysok. To slovo Metropolitne je trochu zavadzajuce tiez, kedze Radio Kosice sa tiez prezentuje ako Metropolitne radio :)
Troška škoda, že opúšťajú názov Metropol.Pretože, tento názov bol tak viac výstižný pre metropolitne rádio.Čo už.
Stanica Rádio Viva koordinuje Devínsku Novú Ves, Trnavu a Malacky: http://www.power.szm.com/spravy/spravy_new.htm
2 roky 14 plus 3 sa rovná 17 a tento rok o 10 dní takže 2 roky
Na internete je však záznam posledných šiestich hodín vysielania.
zastupcovia Viva Production House tvrdili pred RVR, ze maju suhlas na pouzivanie znacky Radia Viva na 99 rokov ... avsak aktualne platna ochranna znamka nezahrna triedy: 35 - rozhlasova reklama a 38 - rozhlasove vysielanie ... este zvlastnejsie je, ze si o ne tento rok poziadal Milan Kodaj ako sukromna osoba ... samozrejme je to nepodstatne, nezaujime, ale aj vacsie koniny sem ludia do diskusie pisu :)
ok, tak sa nebudem pytat ci Viva Production House niekedy zaplati 6-cifernu dlzobu v Socialnej poistovni ... ono aj tu plati, ze vsetko zle ("ukradnutie radia") je aj na nieco dobre :)
Nedávajte minulosti ďalšie otázky, nedozviete sa nič nové...
...dnes to je presne rok...
Bohuzial, ovecky si to naozaj myslia. Btw. nasadenie Rostasa bol zrejme takticky tah majitelov Vivy, ked im licenciu nepredlzili. Ved na nom postavili potom tie tzv. protesty takto pred rokom. Asi si pani neuvedomili, akeho nebezpecneho cloveka vlastne vyrobili :( Pred Mlcanim po Rostasovi ani pes nestekol. Viva sice mala v porovnani s ostatnymi celoploskami mizernu pocuvanost, ale Rostasa dopopredia ocividne pretlacit dokazala.
Oblubeny bonmot niektorych diskutujucich na roznych portaloch stale je to, ze Radio Viva bolo zrusene kvoli oci otvarajucej relacii Mlcanie by Rostas. :D
Neviem, na com ficis, ale matros to musi byt zrejme dost kvalitny :D
Akoze porovnavat alfasamecke dristy Pavla Ruska s otvorenym antisemitismom Rostasa (a to nehovorim o dalsich tisickach jeho bullshitov typu neockujte svoje dieta-spravi to z neho autistu alebo rakovinu vyliecite Savom resp. sodou bikarbonou), to chce naozaj silny zaludok alebo silne halucinogenne drogy :)
aj palo rusko bol pre spolocnost extremne nebezpecny ked viedol jeho putave dlhosiahle monology o hovne v zakulisi z markizy... myslim si ze rostas nechodil poobede o druhej aby si ho naladovala mladez ktorej vzhladom na nizky vek a nedostatocne rozvinuty vlastny usudok dokazal ovplyvnovat nejaky neonacista plateny kremlom... a ostatni ktori sa nechavaju kokotinami z radia viest ako ovce do kosiara a nemaju vlastny usudok ani po prekroceni prahu kristovych rokov si mozu podavat ruky aj s jehovistami pri podchode na staromestskej alebo inymi vymytymi sektami.. podotykam ze sa tymto nesnazim obhajovat siricov extremizmu..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň