Diskusia k téme Rádio Viva
Clovek, ktory otvorene sympatizuje s fasistickym slovenskym statom, je ocividne plateny Kremlom a vo svojom platku ponuka klamstva 1.triedy je pre spolocnost extremne nebezpecny!
neviem co furt mate proti nemu... za to ze ma ine nazory ako ostatni? no a co.. a len preto by nemal mat priestor v rozhlase? ine voloviny ako farma pozerate a to je v poriadku ze?
Máš úplnú pravdu. VIVA bola fakt najlepšia. Ale netreba smútiť, veď je tu VIVA M, len na iných frekvenciách a s menším pokrytím :)
No škoda tej Vivi že rozhodli ako rozhodli dúfam že to novè Inforádio bude aspoň trochu dobrè ako Viva lebo Rádio Viva bolo dobrè rádio
Priznam sa, ze nikdy som nepisal sem do diskusie, ale musim, lebo tak ako som sa pobavil na prispevku, ktory napisal elan ...... :) Podla mna je to cinan a dal to sem cez translator :)
citate vy vobec po sebe to co napisete? z toho elanovho prispevku som nevykodoval nic ani po 5. precitani.
Pôvodný Twist, potom Viva to boli u mňa číslo 1, čo bude teraz to nevie nikto, hoci na internete píšu dve vivy. Viva rádio a viva metropol, možno si vybrať podľa toho, odkiaľ si máš pridelenú.Pôvodní viváci tam nebudú, alebo sa vrátia? Nie, pretože je viva rádio, ale bude o ničom.
Viva mala ostať ja si myslím, že nebola vtieravá ako ostatné rádia a preto som ju mal rád. Hrala prevažne oldies ale odzneli v nej kvalitné skladby aj zo súčastnosti. Mala dobrých moderátorov dobrý program všetko čo som potreboval vedieť som sa z rádia dozvedel nepotreboval som prelaďovať. Lenže dnes RVR neprihliada na program vo verejnom záujme ale na svoje obohatenie.
Obchádzanie tohto zákona sa mi nepáči,ale za Vivou mi smutno nebude.Dávať priestor Rostasovi považujem za veľmi nebezpečné.Matne spomínam na Twist také rádio už na Slovensku nebude.Som zvedavý aké bude to Info rádio,ale v dobe internetu z toho další Twist nebude.
Povodne bola Viva majetkom V.Poora a hlasnou trubou Smeru. A aj trio Bartos, Budzak, Kodaj nie su ziadni anjeli. To ale zaslepene Viva"ovecky" vidiet nechcu.
Viva vs J&T v zastúpení RVR. Čo sa dalo čakať jediné celoplošné rádio ktoré neovládala žiadna finančná skupina ani zahraničná spoločnosť. Jednoducho pridelili skupine ktorá ovláda Jeblé Joj Anténa pritom je zakázané aby jedna spoločnosť vlastnila v FM pásme viac ako 1 rádio. Tá už bude mať 3 celoplošné rádia. V tej našej banánovej republike vyhrávajú spoločnosti ktorým ide len o zisk a serú na ľudí ich zamestnancami sú špičkový právnici bez chrbtovej kosti a vyholené hlavy. A tým patrí Slovensko.
Ako mohli rozhodnúť tak ako rozhodli, keď tam bol jasný konflikt záujmu a porušenie zákona, lebo starý 2 je z Towertrollu a nemal hlasovať (porušenie zákona). Ani sa nečudujem, že je skoro 80 % nedôveryhodnosť týchto pajácov v kudrlinkových parochniach. Nech to dajú do Strasbourgu.
Dakujem...ozaj, a mas niekde zavesene iba tie vstupy?
A mozes niekde zavesit, alebo poslat? Celych 6 hodin bez strihu. Ze sa ti chcelo to strihat :)
ja mam, aj spolu 6 hodin v kuse aj zostrih vstupov moderatorov
Mate niekto poslednych 6 hodin vysielania?
To si pouzil take prirovnanie, akoby teraz mali na NS nohy vylozene a nikto nic nerobil. Sa pozri do pojednavani na najblizsie obdobie kolko ovela starsich rozhodnuti musia preverit len v suvislosti s RVR (8Sž/16/2013, 8Sž/3/2013, 8Sž/15/2013, 8Sž/9/2013, ...). Alebo chces aby sa tieto odlozili a uprednostnili VIVU?
Povedzte mi, čo môže na tom toľko trvať ? To ako keby som v robote stále niečo odkladal a spravil to za pár rokov. Teda už by som to ani nedokončil, lebo by ma za to vyhodili. Nakopte ich tam do zadnice !!
no ... :D len aby to naozaj nebolo až okolo Tebou spomínaného roku ...
Aj mňa to zaujíma.
Ale tak pri rýchlosti rozhodovania slovenských súdov by sa to snáď do roku 2020 mohlo podariť (snáď som to práve nezakríkol ;)
Kedy sa dozvieme niečo nové o frekvenciách po r. Viva? Už to bude pomaly rok od rozhodnutia najv. súdu a stále sa nič nedeje ....
Neveríš uveríš, vypínanie nás čaká kde chceš. Naozaj VIVA už končila, nechce sa tomu veriť, ale je to tak a VM dobrá skratka p.ečiara tá inde nepôjde než na západe Slovenska rovno v BA, čo ale budú počúvať tí, ktorí boi na klasckú VIVU zvyknutí.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň