Diskusia k téme Rádio Jemné
Ty si vymen ocneho lebo si zjavne slepy a nevidis kolko hodin dozadu sa to tu rozoberalo. :D Web radia bol skutocne niekolko hodin mimo prevadzky, teraz nabehol.
Vymente si internetoveho providera za spolahlivejsieho.
Preco nejde stránka ze je vypnuta kvôli tomu ze idú novú dávať a bude ina to ta sa mi viac paci ako bude tam ta o chvíľu skôr.
Nielen vysielanie,ale aj hudba sa mi zdaju take zivsie,vratane jinglov.Doteraz sa mi to zdalo take stagnujuce
Ranné vysielanie neprešlo zatiaľ žiadnymi výraznejšími obsahovými zmenami. Jedinou výraznejšou a pozitívnou zmenou je Ľubka Tomášiková ako správarka z Expresu. Ale aby boli džingle takou výraznou zmenou vďaka ktorej sa dá rádio "konečne" počúvať? :)))
Ranne vysielanie na Jemnych sa da opäť počúvať,najviac sa mi páčia upravené jingle a zvucka pred spravami.Radio bolo posledné mesiace nepocuvatelne,Bauer to dufam zdokonali.
Jemné predtým vždy mali moderovaný obed. Naposledy (2019, 2020 a 21) Viktória Láncošová moderovala blok medzi 9 - 13.
Nepočúval som veľmi Jemné, ale bolo medzi ranným a popoludňajším vysielaním moderované vysielanie? Ktože v tom čase moderoval? Ja som v tom, že na Jemných v cca 10:00-14:00 sa od istého času nemoderovalo
Neviem, či so mnou súhlasíte, ale E2 aj Rádio Jemne vyzerajú, že sa chystajú zlikvidovať a nahradiť niečím novým.
Pri celkových výdavkoch celoplošných médií ušetríš na nemoderovanom vysielaní len minimálne. A v čase obeda je u mňa rádio príjemným spoločníkom na cestách či na obede samotnom.
Ak má vysielanie zmysel a moderátor/-ka má vstupy pripravené. Píli mi uši napr. najmä prílišná snaha Didiany na Funku robiť humor. Ale Maťa Žikavská na Exprese bola pre Expres veľkým prínosom...
Cez deň to má 90% ako príposluch , aby niečo hralo. Ak zvolili šetriaci režim tak je to logické..
Moderovanie v Exprese je v tom čase zase iba o sms súťaži a zbytočných kecoch. Okrem správ a diskusii B.Z.
Info dostanem jedine na SRo1 a sčasti na Vlne.
Nerozumiem vôbec, na základe čoho celoplošné rádia vysielajú nemoderovaný obed. Je to stále dosť lukratívny čas...
Jemne od 10 - 14 tiez bez moderovaneho programu, iba hudba...
Redaktorka spravodajstva, ktora bola v Exprese a pred tym v Antena Rock je od dnes v Jemnych.
Tie radia sa nedaju pocuvat, lebo nie su pocuvatelne.
....v zozname moderátorov už nie sú Tina, Mária Čírová ani Emma Drobná. Škoda, bol to dobrý a zaujímavý program, rád som ho počúval.
by se hlavně mělo přejmenovat, protože tak hloupý a nesmyslný název snad ani žádné jiné rádio nemá.
Vlna a Mni mi ho , sa vzdali licencie na DAB+...vraj dočasne, vzhľadom na zmenu majiteľa
Z vysielaca Krizava prestalo vysielat radio Vlna a Jemne, zmenili datovi tok,alebo je vtom nieco ine.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň