Diskusia k téme Rádio Jemné
EUROPA 2 má na 106,00 BB zle nastavené PTY, je tam OTHER M..alebo je to tak už všade ?
Toto rádio pred pár dňami zmenilo svoj PTY z POP M na oveľa výstižnejšie LIGHT M. Pre porovnanie, Lumen stále ostáva pri POP M, hoci logiku by malo FAITH.
Teraz počuvam večerný relax a si myslim že je nahraty ako tam môžu posluchači pisať keď je to nahrate.
Ja nesmútim za b1. Musela som ho počúvať celý deň, lebo mi ho jedna baba jana nútila počúvať a vzdychať pri ňom, aké je supet, hoci som nenala k tomu vzťah. Keď išiel flebo s dance memories, jediná moja relácia, tak preladila na okey gold.
martina comisova co si dala skratit meno len aby bola zaujimava pritom je neskutocne trapna comisso uzasne akoze ma teraz menej komplexov? vraj ju dobre podvadzal zbyno dzadzon spolu chodili a ona je vraj velmi nudne dievca po vsetkych strankach cely poprad to onej vie nicim nie je zaujimava
99,6 je cca pol sekundy pozadu oproti 87,7 MHz.
podla mna si to akoze sama pise na objednavku cela eyka slana aby bola akoze zaujimava a dostala viacej priestoru? neni to trapne??? je velice jakoze umela co je na tom prijemne???
Rada počúvam Rádio jemné, len mi hrozne vadí, že niektoré pesničky púšťajú do éteru každú hodinu napr. Emma Drobná a podľa mňa je to dosť hrozné až mi "ušné bubienky praskajú keď to počujem.
Pocuvame denne v praci Radio Jemne aj rano a nic take som nepostrehol. Neviem co fetujes ale podla mna je ta ranna show v pohode. Akurat by som mozno privital rannu dvojicu aby moderovali rannu show dvaja inak je to v poriadku. Navyse pani produkcna Erika Slana ma prijemny hlas ked ma zopar vstupov v rannom vysielani a kludne by som ju privital aj ako stalu moderatorku pocas dna alebo pocas celeho rana s Lukasom.
je az nenormalne počuvat tie ranne diskusie na tomto radiu žial vždy ako prve mi naladi toto radio tak čo to som zachytil, riešia sa tam že vraj medziludske vztahy, ale v skutočnosti nejde o nič ine ako o maximalnu snahu o dehonestovanie a ponižovanie mužov, neskutočné ako z s prispevkov posluchačok srší ženský egoizmus, cela ranna relacia je namierena iba na rozbijanie a ničenie medziluskych vztahov, rozbijanie slušne fungujucich rodin a moralnu degeneraciu mladeže.
Všimol som si, že na freq. v Novej Bani je RDS PS "JEMNE___" , 87,70 Suchá hora je PS "_Jemne__"
Poburuje ma, že súťažiť a pripomienkovať môžu iba tí čo
sú na Facebooku ďaleko viacej mi dvíha žlč spojenie priateľ
a posteľ, predsa s niekým s kým tvorím pár je partner a
preto prosím nehanobte slovo priateľ, je o niečom inom.
...dnes sa objavila v rannom vysielaní. Spomínam to preto,lebo v zozname moderátorov na jemne.sk ešte nie je. Inak ju netreba predstavovať.
...oznámila to na Facebooku Rádia Jemné, svadba je teda na obzore a možno si ju všimne aj bulvár.
Prečo by to nemohlo byť zdokumentované i v diskusii ? :-))
:-) Ó, aké šťastie že nám má kto dávať linky na články, ktoré sú na týchto stránkach, určite by sme si to hneď na úvodnej stránke nevšimli :-D
Adresa streamu páči sa:
http://stream.radioservices.sk:8004/goldenhits.mp3
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň