Diskusia k téme Rádio Jemné
Prosím vás, nie, si nájsť príspevky z predchádzajúceho dňa v nejakom archíve ? Včera nám bola venovaná pieseň, nemohla som si to vypočuť :)
odporúčam rádio Hviezda FM à la štýl boxer LenOn Veľký Mufti, ktorého métu prebral Pobirmovaný hrdzavý potkan.
Dospel som k záveru, že hlásateľka Táňa Šúrová je predĺženou rukou súčasnej opozície v Rádiu Jemné.
Je to hlásna trúba magorov a psychopatov ako Matovič, Galko, Sulík, Kollár /dovozca drog/,Beblavý a bláznivých hysterických feministiek Remišová, Jurinová, Blahová...
Jej vstupy v rannej relácii sa už pre mňa stali nepočúvateľné.
Chýba jej bazálna úcta. Premier je pre ňu len Fico /bez funkcie, krstného mena /ale poslanec Igor Matovič sa aj dnes ráno podľa nej jasne obhájil v prípade nebohá babka z Moravy..
Tú kravu nebeskú už nemienim počúvať, takže idem hľadať inú stanicu na ranné pohodové nestresové slušné počúvanie!
Bol som v obchode, kde hrali pesničky bez hovoreného slova, a raz bol jingel Jemných, pričom podľa playlistu hrali úplne iné skladby. Neviete čo by to mohlo byť zač?
To ešte stále niekto počúva toto rádio??????
www.pluska.sk/spravy/z-domova/08/oblubena-moderatorka-tana-surova-druhykrat-narodila.html
Dobrý deň. Nevie kto je teraz hudobným dramaturgom Rádia Jemne. Keď Flebo je teraz hudobným dramaturgom Rádia Vlna.
... podľa portálu omediach.com. Viac by ma potešila Táňa Šúrová, možno sa jej niekedy v budúcnosti v niektorej televízii dočkáme nielen ako herečky,ale aj ako moderátorky.
RDS PS "Jemne___".
DOBRY DEN VSETKO NAJLEPSIE K 10 NARODENINAM VELAZDRAVIA STASTIA NECH SA VAM DARI
oslávia Jemné už svoje desiate narodeniny (do roku 2014 Jemné melódie).
som si všimol, že aktivita Petra z poslednej dobe prudko narástla.. :)
No ale zatiaľ píše k veci, s interpunkciou, diakritikou a bez gramatických chýb, takže pre nás len dobre, máme aspoň prehľad :p
Neber to v zlom, ale čo ty porábaš celé dni okrem toho že stíhaš sledovať všetky rádia vo všetkých mestách? :)
RDS PS-ko asi zabudli prestaviť na tejto frekvencii, identifikácia ešte po starom "JEMNE___" a je tam navyše zaseknutý RadioText ("USA for Africa - We Are The World").
pretože sa zhodoval v playliste čas na minútu, to sa asi často nestáva. :)
Nenazval by som to vzacnou zhodou, casto pocut ked prepinam, ze radia hraju v tom istom case rovnaku skladbu :-)
https://www.radia.sk/radia/jemne/playlist (Rádio Jemné)
https://www.radia.sk/radia/rebeca-mt/playlist (Rádio Rebeca MT)
Obe rádiá dnes od 19:27 (čas zhodný podľa playlistu) hrali tú istú pesničku: (Xindl X & Mirka Miškechová - Cudzinka V Tvojej Zemi)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň