Diskusia k téme Rádio Jemné
Také rádio Naj by bolo fantázia, ale myslím, že je to viac ako nereálne, ale bodaj by som sa mýlil
Moja rec. Obavam sa vsak, ze to mozeme len snivat.
Mohlo by sa to preformatovat na povodne radia :) (B1 (ale radsej Ragtime), Naj, Rebeca (tu uz vlastne netreba) a Vychod)
No uvidíme aké zmeny nastanú v našej 3 naj počúvanejšej stanice. http://strategie.hnonline.sk/spravy/media/jemne-me…
Noro Dolinsky k 31.1. skoncil v tomto radiu
aktualne posobi v TA3
a zase b1 zobralo frekvenciu kultovemu Ragtime-u, takze tak...
jemne melodie si zasluzia taky koniec ako viva
ved zobrali frekvencie b1
za to moze rvr lebo jemne su im blizsie ako b1 podobne aj info je blizsie ako viva
Tak uz aj Jemne skrátili ranné vysielanie miesto od 5:00 už až od 6:00. Tak Slovensko zostalo v čase od 5:00 do 6:00 ako jediné moderované.
Myslím že tento playlist je oveľa pestrejší ako to čo ponúkajú už nie Jemné Melódie http://open.spotify.com/user/maer90/playlist/1vPHh…
:SLOVENSKO a :REGINA menia od noveho roka program. Nocna pyramida sa presuva na :reginu. 2x by som netipoval, ze aj vecer bude mat :slovensko prudove vysielanie. Mozno sa Gabika objavi prave tam.
teraz pozeram program jemne vidim tam ze od buduceho tyzdna uz nebude vecer vysielat gabika stanekova vie tu volakto kde odisiel alebo ineho radia dakujem
bude dnes ako hostka v Jemných..zhovárať sa s ňou bude Katka Brychtová..po 18-tej hodine.
Počúval som ich vysielanie prostredníctvom bežného rádiového prijímača.
Všimol som si, že na Jemných hlásia presný čas troška oneskorene, minule odznelo zo štúdia, že teraz je na sekundu presne X hodín a bolo asi o zhruba 45 sekúnd viac. Tak mi napadlo, že ako sa distribuuje ich signál a že či nepočujeme moderátorov Jemných so značným oneskorením v éteri. Alebo možno nemajú v ich štúdiu presný čas. :-))
V Trstenej Vám to hrá ako z hrnca,bez basov.
Nemal by si lepšie počúvať JM na 106,9?
Nejaká divná kvalita zvuku je na vysielači Jemných z Trstenej 92,4. Totálne tam chýbajú basy, aj na veži mi to znie akoby som mal pustené nejaké vreckové rádio.
.. dlho tam nešušlal :) už nie je ani na webe medzi moderátormi. v exprese mu to dlho nevydržalo, ani v jemných ...
Po novom je to Martina Comisso :)
www.ta3.com/tv/124/ludia-v-ta3.html
Je to Martina Comisova. Naposledy obliekala dres radia VIVA. Obcas sa mihne aj na TA3
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň