Diskusia k téme Rádio Jemné
Ty dávaš tomu slovenčinovi po boku...
Nie "dislektik", ale "dyslektik" je správne, veľmi častá chyba je to..to isté "dysgrafik"..
ak ta to zaujíma tak so slovenčiny som mal vždy 3-ku
Moze byt dislektik, taketo hrubky tomu napovedaju...
OMG marek, uz som tu daaavno neriesil gramatiku, ale teraz si zatal riadne vysoko "vsimly ste sy"? Ludia, co vy v tych skolach robite? Ja by som normalne odoberal volicske pravo :D
všimly ste sy už menšie zmeny v playliste?
Asi je to tak ako s Ficom, nepoznam nikoho, kto by ho volil a mal 44,4 %...
Pred chvilou som si len tak nahodne spravil taky rychly bandscan (DK) a pocuvam, ze Jemne melodie museli nieco robit s vysielacom v Liptovskom Mikulasi. Na 96.30 MHz som ich totiz nikdy na mojom stolovom sumitku nechytal. A teraz tam mam take zasumene mono (ale pocut to zretelne). Nevie niekto, ci nemenili nejake parametre na vysielaci v LM? Funradio na 95.00 a One na 107.80 MHz iduce taktiez z koty Haje (LM) chytam stale v totoznej (ne)kvalite (ale teraz uz v porovnani s JM slabsie).
Sa aj čudujem, že JM sa stále držia na 4. mieste, lebo nepoznám nikoho, kto by to počúval.
Vie niekto co je pravdy na tom, ze v Poprade bol presunuty vysielac Jemnych 103.6 z mesta na Hranovnicu?
Mne sa na tomto rádiu najviac kedysi páčili ich pôvodné jingle, tie boli výborné
Toto rádio má strašne úzky playlist. Po pár dňoch počúvania mám pocit, že tam púšťajú každý deň dookola to isté. Na niektorých iných rádiách by mi to až tak nevadilo, lebo tam zvyknú hrať prevažne novšiu hudbu. Ale počúvať každý deň staré vykopávky ako Atlantídu od Žbirku alebo Heal the World od Michaela Jacksona je naozaj silné kafe. Pre mňa je to ale aj tak počúvateľnejšie rádio ako napr. Fun, Europa 2 alebo Expres.
Dobrý deň.Toto rádio mám rád kvoli jeho hudbe.Sladáky si popočúvam občas.Nechápem vás prečo na toto rádio nadávate aké je špatné.Možno sa teraz budete snažit mi to vyvrátit že to nie je pravda.Ja mam svôj názor na Jemné Melódie.Pokiaľ toto rádio nemusíte preladte si ho na rádio ktoré vám vyhovuje.Nehovorím že počúvam iba Jemné Melódie počúvam aj iné rádia.Je veľa netových rádii čo vám budú vyhovovať.Kedysi Jemné Melódie maji projekt v ktorom mali netové rádia škoda že to skončilo.Zmenili sa za ten rok odkedy vysielajú.Možno medzi vás je nejaký človek ktorý je romantik ako ja a rád si popočúva romantické piesne na to slúžia Jemné Melódie.Pokial mi chcete v tom oponovať že nemám právdu rád si vypočujem vaše názory.Počúval som ich projekt.Ich projekt sa volal Moje rádio.Jemné Melódie maju krásne logo.Dovi dopo
Podľa http://www.power.szm.com/spravy/spravy_new.htm už spustili aj Brezno a Rožňavu.
Od konca januára 2012 vysiela skúšobne vysielač Rádia Jemné Melódie na frekvencii 98,1 MHz v Spišskej Novej Vsi.
Dobrý den, moc Vás všechny zdravím. I my Češi rádi a nejradši posloucháme Jemné Melódie! Chtěla jsem Vás poprosit, jestli by bylo možné začlenit do Vašeho úžasného a bohatého repertoáru také 3 písně od Tomáše Kluse - Nina, VeSmíru a Nenávratná. jsou opravdu nádherné. Děkuji, přeji všem krásný den!
WOW v PE a v PD by mali spustiť 1.1.2012, Rock v TO potom na jar 2012 (plán).
Prvý januárový deň sa spustí [ak nedôjde k technickým problémom] aj terestriálne vysielanie Rock Jam Rádia [pod novým názvom] na hlavnej petržalskej frekvencii 94,9 MHz. Stanica má pridelenú aj frekvenciu 101,1 MHz v bratislavskom Novom Meste.
Údajne by mal byť v prevádzke nový vysielač v Rožňave. Môže niekto potvrdiť?
http://www.facebook.com/pages/Vtipy-a-z%C3%A1bava/… !/jemnemelodie.sk
Ale ale. Jemné melódie nám zmenili logo.
Jemne už spustili vysielač v Trstenej 92.4 -> http://www.power.szm.sk
90,8 je uz ticho mne to nevadi skoda hey ale teraz ked najde nr 88,8 tak mi ide radio jih 89,0
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň