Diskusia k téme Rádio One
Na hovorené slovo je celkom dobré (okrem expresu) aj RTVS (rádio Slovensko a rádio Regina). To odporúčam viac, než spomínaný expres...
jasomja ...davnejsie si pisal ze oni maju hovorene slovo a zrazu tu pises ze maju blizko k samohrajke...ty si ale taky chuj aj z tvojim expresom
Zrovna na Exprese vedie pointa každeho moderatorskeho vstupu k tomu, že je v hre 3 000€
Na One kedy bolo zaujímavé hovorené slovo??? One je veľmi blízko k samohrajke, ak chceš zaujímavé hovorené slovo, tak počúvaj Expres, určite však nie One
Trnavske, sa da pocuvat aj cez stream ;-). Odporucam aj ja ten piatok, hlavne po 22:00.
Radio ONE sa dalo celkom pocuvat, hlavne RETRO. Kde urobili majitelia chybu? Vyzera ze uz vypli aj RK. Bude nuda v aute. Trnavske rad pocuvam v Piatok ZNH. Len to WOW, bolo zaujimave ked mali vecerne tematicke relacie a viac moderatorov.
Nikdy som sa nehlasil za fanuska R.One. Iba som ho obcas obhajoval pred zlcoviotymi utokmi dost pocetnej svorky miestnych rotvaijlerov. R.One som pocuival ako NAJMENSIE ZLO (aky casto pouzivany pojem pre tuto krajinu) v eteri, ktore sa so zatatym,i zubami dalo pocuvat, ked sa uz nic ine pocuvat nedalo, predovsetkym teda hovorene slovo (= informacie). R.One zdaleka nabolo idealne..
nie som z TT, ani od TT
Viem, že si vcelku fanúšik One rádia a jeho odnoží, v podstate v začiatkoch aj ja ... ale prosím nežartuj, vraj schopnejších nenájdem? Už spomínané Trnavské, rozbieha sa slušne aj Wow (najma teda Nitra), Viva je super, taktiež rádio Košice, po dlhých rokoch stále fungujú Beta a Frontinus. Zámerne nemenujem celoplošky, keďže predpokladám, že máš na mysli skôr menšie rádiá. One malo peknú myšlienku - hlavné rádio ako dance žárner pre mladých, ďalej Retro s 90's a One Rock. Všetko super nápady, akurát realizácia nevyšla. Samohrajky, ktoré prežívajú, resp. práve dožili. Ako vravím, škoda toho, mohlo to byť zaujímavé trio. Aktuálne zostáva otázka, či niekto prevezme frekvenčnú sieť, alebo sa rozoberie na jednotlivé frekvencie pre individuálnych záujemcov.
trnavske radio da pocuvat a najme piatok 21-23 tanecna hudba
Neivny? V tejto krajine urcite schopnejsich nenajdes. Tym nechcem povedat, ze oni boli bez chyby. Ale som si isty, ze ich nevystzrieda nikto kto by dsa dal pocuvat. ...Au revoir SK éter! Ave pure podcast rulezz!!
Radio One je na tom veľmi zle a rádio ide postupne do stratena. Je to škoda, lebo žánrovo boli fajn vyprofilovaní - posledné roky hrali hlavne tú tanečnú hudbu, ako píšeš. Pokašlali to ideou "žiadne kecy ráno" (ráno v prime time bez moderovania?!?) a končí to nezáujmom o celkovú prevádzku jednotlivých vysielačov. Je na čase, aby sa pobrali do minulosti a prenechali priestor schopnejším.
Neviem,jak je Radio One teraz na tom,ale po dlhej dobe som si ich naladil v aute cestou do Nitry a hrajú dosť dobre,hlavne aj tanečne
ONE FB profily sú vypnuté cca mesiac :/
ONE ROCK 93,4 TT off od augusta :/
Niečo sa asi chystá..údajne pred pár dňami vypli profily na Facebooku, informoval ma o tom evosonic.
Toto je forum o Radio One. NIE o nejakych One retro a rock!!!!! Ja nie som policajt othoto servera. Upozornim iba na tych co tu robia chaos na ktorych narazim.
Nežartuj :) Tu sú iní adepti na upozornenie, aby tu nerobili bordel, nie 5er95, ktorý dal úplne jednoznačné otázky a správne na záver dodal, že je to na odobratie frekvencií. A nielen týchto. Trio rádií One už prišlo o pár frekvencií a určite k ním pridajú ďalšie. Na čo je dobré blokovať frekvencie, ktoré nevyužívajú. Na nič a postupne sa to rieši. Vedia o tom v rádiu aj v RVR.
Dodrzuj laskavo pravidla diskusie...a nerob tu bordel!
Koľko už One a One Retro v BB nevysiela? Rieši to už RVR? Prečo už vlastne z BB nevysielajú? Môže za to SATRO (majitel toho vysielača na Pršanoch) alebo samotné Rádio One? To už je silný adept na odobratie frekvencií
89,2 stále len nosná a 98,5 už úplne odpojené...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň