Diskusia k téme Rádio One
Stále je to menšie zlo, než samotné darebné nakladanie s frekvenčným spektrom v podaní trojice One - Retro - Rock. Našťastie božie mlyny už začali fungovať... Aj Radio One na svojej web stránke uvádza frekvencie, ktoré nevyužíva - tiež sa to dá vykladať ako klamstvo, či?
tak, ked nieco nemas ..testnute, tak to nepublikuj! Lebo sa to da vykladat ako klamstva.
Predpokladal som, že Nitra ide, ale nemal som to testnuté.
Peter zabudol si ešte na NR 90,6 MHz
91,4 MHz - Žiar nad Hronom
94,9 MHz - Handlová
95,0 MHz - Nová Baňa
107,5 MHz - Ružomberok
V Banskej Bystrici nevysielajú už minimálne 107 dní (počíta mi to mobilná aplikácia Days Counter).
Tak podľa čoho potom vyberaju na ktorych vysielačoch budú vysielať a na ktorych nie. Pretože toto nejako nema zmysel
Hrá aj v Ružomberku ale inde asi nie :)
Podľa môjho tipu hrá iba frekvencia v Nitre ostatné sú asi off.
Frekvenciu ladenie zachytí (MONO), ale programová služba Retro (ONE) na nej vysielaná nie je..vysielač ide asi len na štvrtinový výkon.
Ešte dodám aj frekfenciu 97,4 v TO, ktorá už tiež nevysiela odkedy im odobrali frekfenciu v PE.
- Škoda že RVR nemože pri takto opakovanom porušovaní zakona odobrat všetky frekfencie a licenciu rádiu. Alebo udelit mu pokutu, ktorá ho už uplne položi na kolená
Odňať ZM, LV, BB a tuším RS nateraz
RVR odňala frekvenciu 89,7 MHz Zvolen spoločnosti RADIO ONE, s.r.o. (programová služba Radio One), za porušenie § 68 ods. 7 písm. a) ZVR, v súvislosti s tým, že v dňoch 14. 11. 2018, 30. 1. 2019 a 8. 2. 2019 nevyužíval frekvenciu na účely, na ktoré mu bola pridelená.
Hej, pár ich ešte asi zostalo :D ale ani taká BB nejde už tretí mesiac, ani One, ani Retro. Sú to strašní amatéri.
Ano, bud si isty, ze su frequencie, ktore funguju.
Tak už je to rok čo je predmetná frekvencia off...je to škoda, že nie sú dostatočne účinné nástroje na to aby sa takéto situácie riešili promptnejšie pri tak zdecimovanom spektre. Btw. blízka frekvencia 99,6 MHz ZM je tiež cca 10 mes. taktiež off....a je vôbec ešte nejaká frekvencia čo funguje?? :D
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň