Diskusia k téme Rádio One
Myslím že 26.7. nebolo až tak dávno, aby si tento vysielač musel opäť spomínať. Alebo ak nepôjde ani o ďalších pár dní, opäť to tu napíšeš?
Nejde už minimálne týždeň..len nosná.
Už viac ako mesiac nefunguje tento kmitočet. Toto rádio je v zásade unikát lebo neviem, kt. rádio ma sieť vysielačov v tak dezolátnom stave. Problémov je zrejme viacero preto vyvstáva otázka do kedy bude táto letargia pretrvávať a či vôbec ma zmysel toto držať ešte pri živote.
Tak aby toho nebolo malo, uz par dni nejde ONE ani RETRO v B.Bystrici :-)
Celú túto paródiu mali dávno zrušiť! Tých 20 trpezlivých poslucháčov to určite prežije...
Stále sa vysiela len nosná.
107,8 LM stále výpadok a 107,5 RK nosná
Rádio ONE v Lučenci nevysiela už minimálne od 14.06.2018
Stále nič..
Už niekoľko dní je vysielač mimo prevádzky...tento krát by ma však zaujímalo, ktorú lokalitu supluje kde sa dlho nevysielalo :D
Stále vypadnuté..len nosná.
NIKDY nie je vypadnute!!
Čo aj im sa "stará" o vysielače "starý"? :)
Rebeca v DK hrá tiež do týždňa deň (možno niekedy aj dva). Už som im aj písal správu na Fb, prečítali si to, ale to je asi tak všetko...
Treba písať na RVR a RÚ, oni to už "opravia"
Od burky nejde ani 96,4 mhz Partizanske. Vtedy padlo aj radio wow v PE ale presne o 2 hodiny sme to uz opravili. Radio One Rock je dole uz tyzden. Staci mi zavolat, mam to za rohom, ale mozno ani o tom nevedia :-)
Či vie niekto čo sa deje? Myslím že stále len to čo už dlhodobo, jednoducho Rádio One nemá na to, aby vysielalo na všetkých frekvenciách, ktoré majú pridelené. Možno by im stačila BB a Nitra, to by možno utiahli, ostatné nech pustia, lebo toto fakt nemá význam, predvádzať to čo predvádzajú
Zdravim, už pár dní je v Ružomberku na 107,5 ticho, pár dní tomu predchádzali výpadky signálu...vie niekto čo sa deje? Ďakujem
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň