Diskusia k téme Rádio Košice
Od kedy je popoludnie moderovane vo dvojici a trva do 19:00?
Este aj rano by sa hodilo posilnit...
A spočítal si niekedy, že koľko je tých SK vianočných pesničiek? Keby si mal dookola počúvať iba tých niekoľko, tak večer by ti už ani kapor nechutil.
na tejto stránke dobre, že z neho neurobia najlepšie v celej dimenzii...
Tá irónia.. kydat na americké pesničky a použiť pri tom slovo šity (shity).. bravó
Zdravím rádio,prepáčte ale takto pokaziť Vianoce nám v rodine sa Vám pekne podarilo.V názve máte Rádio Košice jediné východoslovenské rádio,...no iste.Od rána na Vianoce a počas nich ošúchané ,otrepané americké čingelsy a podobne staré otrepané šity.Kde žijeme ,v Amerike???? Kde sú naše slovenské a česká pesničky..??V TV ,kde len zapneš,americká braky,strieľanie ,zabíjanie...V tej posratej Amerike tiež hrajú toľko slovenských ?Produkcia nedokáže urobiť slovenské Vianoce podľa naších tradícii..či už ste poamerikanizovaný včetci.??????????Ďakujeme neprosíme
Čo tak oživiť, zdynamizovať vysielanie (také nemastné neslané sa mi zdá)
Chýba ranná šou, poobedná šou (viacej moderátorov v štúdiu)... niečo na víkend...
Dopravný servis ala TOP rádio - telefonáty na dispečing Taxi služieb, dopravný podnik atď...
Súťaže ako Balamuty, Hop, alebo Trop, Kalašnikov... Čo ešte stihnete o 15:00...
Tarkov telekuk, Talkšou Milana Kolcuna. relácia o filme s Evkou Kotúsovou, Milan Gajtko chýba atď..
A mrzí ma, že aj sám Marek nevysiela, škoda :/
Zajtra by mala byť spustená 95,9 MHz Háj Nicovô.
Stačilo počúvať. Bol kopec príspevkov zo Zemplína, z pod Tatier i Šariša... Teda nie len Košice. A veľký? Ani prd.
Žiaľ iba Košice. A to si hovoria, že sú vychodoslovenské rádio.
Musím pochváliť Rádio Košice za perfektne zvládnuté celoplošné testovanie,čo sa týka informácií.Pravidelne správy,dopr. servis a dianie na testovaní.Cele testovanie na východe takto zmapovalo asi iba Radio Košice.
Rádio Košice by malo radšej pokryť okres Snina a okres Medzilaborce, predsa len nie je pokryté celé východné Slovensko. Zachvíľu im v týchto okresoch preberie poslucháčov Rádio Šírava. Neviete či sa nekoordinujú nejaké frekvencie aj v týchto okresoch? Ďakujem.
No asi preto, bo f Bratislave plno Košičanoch
Preco ziadaju Kosice o 3 bratislavske frekvencie?
Téma je rádio Košice - na radia.sk bežia aj ine diskusie k slovenskej hudbe a pod. a tam napr. boli minimálne 2 kladné vyjadrenia, že nepočúva mainstreamové stanice ale regionálne a vyzdvihli spektrum hudby, čo hrá rádio Košice.
Nie nevrátit to ma výtoci o odobratie frekvencie mam uložené na mobile na 4 zariadení som spokojný s tou a chcem byt nadalej spokojný do nekonečná 90.8 - 90,4 do roku 2031.
Keď tomu technikovi zo Záhradného napíšeš, aby im zobrali nejakú frekvenciu vieš ako ho vytočíš... A mohli by im pobrať zbytočne zdvojené frekvencie v jednej lokalite, ktoré sľúbili pri získaní novej frekvencie vrátiť... Sľuby sa sľubujú...
Odporúčam ti nabudúce nereagovať, keď chľasceš. Potom ťa človek nechápe, ani nerozumie tvojim myšlienkovým pochodom :-)
hej ty tu henrieta o čom splietáš o rádio košice ja to veľmi rád počúvam to rádio vyborne rádio že počúješ iba čo sa deje iba v KE je super signál tu u nás v záhradnom na 90,8 MHz vysielač-lysa a tu ostatni sa tu zhurli už 4 týždeň tak je a to trošku menej aj miernejšie ako bolo pred koronoukrízou začiatkom marca písanie,o jazz išlo na súd a ked rozhodne do konca leta bude mária vysielať ked oni tak rozhodnú aj uvolnia frekvencia do jesenného výberového konania ked stihnu rozhodnúť aked nie budú sami pušťavať okolo decembra,januára a možno aj marci,máji 2021 vo jarnom vyberovom konaní.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň