Diskusia k téme Rádio Wow

Rádio WOW je typickým príkladom, keď majitelia mali veľké očakávania, ale realita bola niekde inde a tržby z reklamy boli biedne a tým pádom neboli schopní platiť alebo spúšťať nové vysielače. Zároveň sa ukázalo, že dve rádiá s nepodstatnou počúvanosťou v jednom regióne asi neprežijú. Predpokladám, že rovnaký osud čakajú aj rádiá SKY a Šírava.....
Stačí, keď sa pozrieme do českej republiky a uvidíme, že tam zmizli takmer všetky lokálne a regionálne rádiá - niečo ostalo na Morave. Praha už nemá žiadne lokálne rádio. A presne takto to bude aj na Slovensku. Ale na SK je asi dôležité aj to, že tu máme štyri kresťanské rádiá s minimálnou počúvanosťou, z ktorých jedno zbytočne drží výkonné ženevské frekvencie...

a odkedy pan, MIREc PE KONCIA DOBRE STE TO NAPISALI, mali, vsetko koncert na zelanie, SUTAZE, jubilanti, spravy pocasie, hitparada ...atd...mozno keby zacali mat, moderovane vysielanie,tak by bolo to zase iste co mavali pred tym,skoda.......

Mna vzdy zaujmalo ci existuje nejake radio ktore vie, ze konci, pustit do vysielania to co bezne nemoze, nieco ako Kontrafakt, rytmus ale aj Kali ci ine necenzurovame veci. Ved koho pokutuju ked im licencia zanikne? Zatial takuto "recesiu" este nevyuzilo ziadne konciace radio, tak budeme sledovat. A to rozhodnodne ako si budeme toto radio pamatat.
Ako radio l, ktore ked zacinalo tak malo gule a velku vyzvu z amaterizmu spravit radio a mat slusnu poskuchacsku zakladnu vdaka outdoorovym reklamnym kampaniam co robil ten druhy co tam bol, Jirsa ci tak nejak, objednavali billboardy, roznasali sme ako studenti letaky pre nich na ich vianocnu sutaz, vlastne audio CD vydali, rozne videa na youtube aj zo zakulisia tocili, to bolo proste vidno ze ich to bavilo prve roky ked boli len v BN.
Zasluzilo by si to nejaky recesiu na zaver vysielania

Jediné rádio v ktorom je možné ovplyvniť playlist, veľmi rád a často ho počúvam.Ludia si vyberajú väčšinou tanečné pesničky,tak ten playlist je super a líši sa od korporátnych rádií.

Tak ako si to napísal sa mi to páči a úplne súhlasím ak wow nedokáže spustiť plnohodnotné vysielanie prečo žijú kokos konšpirujem prečo rádio ktoré vie že je otázka mesiacov načo to naťahujú?

Neurčujem nič, je to len môj názor. Alebo chceš aby tu fungovalo rádio, ktoré niekoľko rokov nie je schopné rozvysielať svoje frekvencie? Rádio ktoré nie je schopné zarobiť si na seba, rádio ktoré má podlžnosti voči štátu až od roku 2023, rádio kde majitelia nedodržiavajú zákony? Ukáž mi jednu krajinu v Európe, kde sa v diskusiách viac píše o výpadkoch vysielačov ako o obsahu vysielania. V týchto krajinách to funguje tak, že nevysielaš, neplatíš - licencia sa odoberá. A dovidenia - tak by to malo byť aj na Slovensku.....

Áno nesúhlas s Jazz Lacom prečo by nemala mať v regióne Beta konkurenciu? Bolo by to dobré wow ale momentálne nie je nikomu konkurencia prečo jedno rádio stačí ty si kto keď určuješ kto a koľko v regióne stačí?

je smutne ze radio wow uz nema niekolko mesiacov moderatorov a zneju len pesnicky, to je pekne po niekolkych mesiacoch si spravili aj vebovu stranku kde si mozte vy, aj vybrat podla vlastneho,zelania,ale za mikrofonom je stale ticho...nevietze spravy pocasie, kolko je hodin.nic....neviete vobec nic.....bolo to radiao kotrore mavalo koncert na zelanie, info,z regionu,sportove spravy, spravy,, jubilanti cez vikend sutaze vsetko ale takto,,,,,,,neviem,.,,,je to smutne...dakujem moj nazor....

Snáď WOW odpochoduje do minulosti a frekvencie využijú iné rádia. V regióne pôsobí aj Beta, v pohode to bude stačiť.....

https://www.radia.sk/spravy/4000_radio-sirava-pris…
Takto dopadla Širava Kedysi. Ak by teraz nepostupovala RpMS inak, tak by to bol dvojaky meter, takze je mozne ocakavat vzatie licencie.
A prihlasi sa o to novy majitel, nova sro.
V pripade siravy to bola zaciatocnicka chyba ale dopadlo to dobre, dali to na inu sro a pohoda. Ako to dopadne tu?

Rádio Wow ma asi najlepší výber tanečnej hudby spomedzi rádií na SK.Perfektny spoločník pri práci aj oddychu.

Bol podľa stránky RPMS právoplatne odňatý. Rovnako aj 88,5 MHz Dubnica a 104,4 MHz PB.

Rádio WOW (prevádzkovateľ Rádio WOW s.r.o.) požiadalo o odňatie frekvencie 93,6 MHz v Nitre, čo Rada schválila. Okrem toho Rada vysielateľovi odňala aj frekvenciu 92,3 MHz Levice ako sankciu za to, že túto frekvenciu v rokoch 2024 a 2025 nevyužíval na účely, na ktoré boli pridelené. Rada tiež voči prevádzkovateľovi Rádia WOW začala správne konanie z dôvodu možného prevodu podielu na základnom imaní alebo hlasovacích právach, ktorý by presiahol 51 % bez predchádzajúceho súhlasu regulátora.

Toto sa malo stať už dávno pradávno a nie čakať tri roky...absolútne zbytočná blokácia frekvencií.
Počítam, že frekvencie čo nevidieť zhltne Rock.

Nahodou, ja som spokojny, ze si mozem vybrat, co sa mi paci. Velmi mi to dokaze sprijemnit den a navyse je to ine ako vsetky ostatne radia a je to vynimocne, aj ked je to len samohrajka, ale nemusia tam byt zbytocne kecy a nemusia sa ani nasilu smiat na vtipe v rannej show, na ktorom sa smeju len ti dvaja moderatori v studiu, lebo inak to nie je vtipne.

Teta Veronika má aspoň reklamu zdarma. Alebo si dokúpila reklamný čas, keďže jej to konečne začalo vynášať....
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň