Diskusia k téme Rádio Wow
Takže som čakal ďalších 40 dní do spustenia novej stránky --- a stále nič. Myslíte že po najbližších 40 dňoch to už bude hotové?
Telekomunikačný úrad zistil, že frekvencie v 92.3MHz v Leviciach a 93.6MHz v Nitre sú nevyužívané, takže Rada začína správne konanie a hrozí odobratie obidvoch frekvencií.
Dnes som venoval tomuto rádiu asi 2 hodiny. Možno je to moja chyba a mám slabý prehľad, ale polovicu pesničiek som počul prvý krát. Pevne verím, že v mojom ďalšom živote ich už nebudem počuť...
Možno mňa niekto vypočul ???? nová hudba zmena v playlistu dokonca ukazuje i údaje o prehravanej pesničke že by se konečně niečo dialo ? Web zatiaľ stále nefunkčný
Odpočítávanie viac ako rok na ich stranke každé 2.hodiny v 1.20 3.20 5.20 a takto každé 2hodiny hraje stále 12 stejných pesnicek už 4roky a nových pesnickach v playlistu ani náznak myslím že tu Sa na to už dávno niekto vyprdnul
Nevidíš? Nemajú. Ináč na webe, na ktorý mi antivírusový program neodporúča ísť, beží akési odpočítavanie. Žeby toho, kedy bude nový web?
Asi ako Lučenec a majú teraz až 2 Rádiá (štúdiá).
inak kukám na príspevky na FB a vidím tam 3 zmeny:
1. opäť sa zmenil odbavovací softvér (Sepia>Jazler)
2. ranné vysielanie moderuje nejaký Ďuro (inak celý deň bez moderovaného slova)
3. štúdio sa presunulo z TN do Topoľčian.
Rádiu boli na jesennom výberovom konaní v roku 2019 pridelené frekvencie aj pre NR a LV t.j. 90.6, 92.3MHz a do dnešného dňa ich neboli schopní rozvysielať. Pomaly 5 rokov sú mŕtve....a to ešte nepočítam čas odkedy ich vyplo bývalé rádio ONE.
Ukážkové plytvanie spektrom.
Skúste sa opýtať na ich Faceboku
https://www.facebook.com/radiowowtn
Ohľadne tej frekvencie sú tam aktívny je tam aj kontakt na mail i telefon
Zdravím,chcem sa opítať na Frekvenciu 106.7 FM s PE už týždeň je ticho? Neviete dôvod? Vďaka
..to tam ide už od jesene min. roka.
Každý deň tam ukazuje opäť 40 dní.
radio wow už nie je to čo bolo ked to mal patrik bujna pod palcom a hlavne ked to na novo rozbehol v roku 2011 vtedy to radio malo gule teraz to nemá nič ani webovu stranku ani relacie nič iba samohrajka.mohol by sa niekto vyjadrit kedy bude webova stranka?pripadne nejake moderovane relacie
Zaujmave pocuvam dnes utorok od 8rana je 10:20 a nebola ani jedna reklama
Ale v zapisoch z poslednych zasadani nie je nikde napisane ze je odnata…
Lenže ja som dostal odpoveď priamo z RPMS, že tá freq. odňatá bola...
Pete ma pravdu, nebola odnata. Bolo zahajene len konanie ze bude odnata, to sa ale zastavilo.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň