Diskusia k téme Rádio Wow
Nevysiela ? No a čo ? Zato v Trenčíne vysiela na 106,2; 106,45; 106,7; 106,95 a 107,2 MHz. Good job !
88,5 hrá v pohode len musíš mať aspoň dve antény v aute H a V alebo lepšie auto či prijímaciu anténu - Pruské, Lednica, Súča, D + H Breznica tam to hrá lebo je to horizontál pre domácnosti. 88,3 je vertikál preto už ide v aute od Klobušíc hore. !!! 88,3 KISS HADY a 88,5 EVROPA 2 CZ smer od UH BRODU a aj zo Zlína a Vsetína niečo ruší - to je to rušenie v aute. Treba prejsť na stream cez BT v aute a je to,
Bola by naozaj škoda ak by nebola spustená lebo 88,5 to je o ničom vysielač čisto hrá len v Dubnici a ďalej na okolí je to slabé autom nepočuvatelné časté šušťanie vysielač je totiž na nízkom paneláku pri kauflande
101,7 nevysiela.
88,5 vysiela, RDS je WOW.
Čo bude ale so 101,7 ktorú majú v Dubnici? Vie niekto?
aj na ich streame na webe hrá na DUBNICA 88,5 to isté, čo hrá aj na streame PU 88,3 a PB 104,4
tak asi majú .... netuším, ale mne to auto naladilo chvíľku na 88,5 a hralo to isté, čo PU a PB
v popise rádio wow považie majú len frekvencie pb a pu, ale keď som šiel autom, tak z frekvencie po 88,3 ma preplo na frekvenciu 88,5 čo je dca a hrala tá istá skladba.
otázka znie, či do wow považie patrí aj dca prekvencia ?
už vysielajú v PB aj v PU. Jingle klasické rádio wow, nie je rozpoznateľne, že je to wow považie, nejde sa podľa programu na webe a vysiela nejaká Kika, také klasické moderovanie, žiadna energia ...
tiež by to chcelo asi rozdeliť web rádia wow na WOW, WOW NITRA A WOW POVAŽIE napríklad, aby každý vedel, kto, kde vysiela a aký program.
@ LUK
z PB by mohli vysielať aj na DCA frekvencií, lebo sa bije s PU frekvenciou a preskakujú medzi sebou a tak by relatívne mohli vysielať z PB na frekvenciách PB,PU,DCA ako "wow považie" napríklad.
Čoskoro by malo byť spustené vysielanie z nového štúdia z Považskej Bystrice. Z daného štúdia by mali vysielať na frekvenciách v PB a PU.
čo môžeš urobiť, je použiť niečo vizuálne podobné
Nebol by som si tým istý, lebo býval tu občas nejaký falošný JaSomJa, skús si pozrieť legendárne silvestrovské súboje. A tiež sa tu občas objavoval neregistrovaný PeterDX. Takže pravdu asi nemáš
...nedá sa použiť to isté bez registrácie.
Ja nechapem, preco tu uz davno nieje registracia na unikatne meno, ktore uz nikto potom nemoze pouzit.
Plne je to tu falosnych profilov, falosnych IP adries a zvacsa mentalne retardovanych ludi, ktori ani neovladaju pravopis.
Admini, robte s tym nieco laskavo!
Posledny prispevok som nepisal ja, (vid IP adresa je z PE) a zaroven prosim prispevatela aby sa laskavo podpisoval svojim menom. Resp v pripade zhodneho priezviska pouzil i meno.
Chcem verit, ze clovek tohto mena vlastniaci nitriansku spolocnost GOPPION CAFFE, s.r.o., ktora aktualne dlhi Financnej sprave na dani 130 781,69 € nie je tento pan co druhym radi ako investovat svoje peniaze!
Koordinoval som to ja a vtedy 106,8 bola cista. Tn sa robila v case ked som bol v radiu este ja (+PE,PD,NR). Navyse mapa pokrytia zo zablatia TN siaha maximalne po beckov, takze pri ceste na NMnV ani nema byt signal. Inak by to Regulacny urad nepovolil a ani česky urad. Beta zo zablatia vsak moze ist lepšie lebo ma povoleny vyssi vykon.
Ak ti autorádio preladilo v TN na BN, tak potom vyhodnotilo, že signál z BN vysielača je silnejší. Na vysielačoch sa to dá ovplyvniť iba nastavením úrovne RDS nosnej na 57kHz, ale predpokladám, že tá je nastavená rovnako na oboch vysielačoch.
Skoordinovali to tí, ktorí pustili aj 95 MHz v TN, frekvencie okolo 106,5 na Považí, 92,4 v MT, 90,8 v ZA a pod. Smutné je, že sa neupratuje ani počas potvrdzovania licencií a frekvencií...
Povinnosti ma zaviali do Trenčína, tak som skúsil miestny folklór. K Bete napíšem na inom mieste. Tuná k WOW: program - niečo medzi amatérmi a poloprofesionálmi, ale "každému súdruhovi podľa vkusu a chuti"; technika - RDS PS "WOW BN" wtf ?; autorádio mi niekoľkokrát preladilo z 106.7 na 90.4 naozaj lepšie Bánovce ako miestny vysielač na ktorý vidím okom ? Cestou späť na plánovanej NMnV 106.8 veselo hrá ČRo Olomouc, kto im to koordinoval ?
Nechápem o čom píšeš, rádio wow stratilo všetko a prestávajú ho počúvať ľudia, takýmto štýlom za chvíľu ani nikto nebude vedieť že to rádio existuje lebo nič sa v tom rádiu nového nedeje je ako každodenná cesta do práce furt to isté, aj tak mám pocit že už čoskoro bude ich koniec je to tak cítiť z toho vysielania zrazu za v tom rádiu zastavil čas.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň