Diskusia k téme Rádio Wow

Nema kto moderovat tak to vzdavaju asi alebo pride znovuzrodenie ako v roku 2011

nejde ani FM
88,3 PU a 104,4 PB
asi to postupne vzdávajú.

Uvidime ako to dopadne,no dufajme ze budu vysielat dalej,mozno len zrušili odpajane lokalne studia aby nemali zbytočné výdavky.

Mino z Košic mne to pripada že majitelia radia to maju na salame osud radia im je lahostajny snad sa najde niekto kto to vezme a postavi na nohy ako to urobil Pato Bujna v roku 2011 .Len skoda ze.nik sa nevyjadruje k tomu s vedenia .Ani p Tarkos ani Ševčik Pani polozili.ste radio ma lopatky :(Asi uz maju nahrabane tak im

Od kedy sa zmenili majitelaia je to len trapenie ked bolo radio v Bn a mal to pod palcom bujna sa to dalo pocuvat

Nehovoriac o kvalite signálu. Autorádio mi nechachytí toto rádio, pritom som kilometer vzdušnou čiarou od vysielača. Pri manuá´nom ladení je však nabalovanie zo susednej frekvencie, tak zle, že táto frekvencia nemôže mať ani 10 poslucháčov…

Toto rádio je celé trápenie. Chvíľu to už vyzeralo, že sa pozviecha, preformátovali hudbu, nasadili jingle, format explainery a podobne, ale netrvalo dlho a sú opäť pri starom. Pravdepodobne majitelia, ktorí o fungovaní rádia moc nevedia a je im jedno ako vyzerá.

Tak ako skončilo Rádio WOW Nitra, skončilo aj Rádio WOW Považie, nevydržalo ani len rok (len pár mesiacov) - ale zas vysielanie Rádia WOW Považie bolo jedno veľké trápenie. Zostalo len čisto Rádio WOW ktoré na všetkých FM vysiela hudbu z TN štúdia. Otázka času dokedy ešte ....

Vyšiel predsa o tom článok, že WOW NR prevádzkoval Michal Kožúch, ale nakoľko mu teraz pridelili frekvenciu 105,4 MHz po bývalom One Rock, tak presúva vysielanie WOW NR pod vlastný brand Rádio v Nitre, čiže sa nič nemení, akurát vo WOWku je ešte väčší bordel.

Radio Wow Nitra je uz vyradene zo zoznamu rádií na tejto stranke.

Odpoved najdes v teme BEST FM. Ty sam si ju tam dal.

Žiaľ, toto rádio ide veľmi dlho z kopca. Obávam sa, že sme svedkami pomalého a nepríjemného zahnívania. Nerozumiem, prečo to rovno nevypnú.

Inak web rádia Wow si môže podať ruku s best fm asi rovnako aktuálny je. Nesedí tam ani program ani moderátori Simona je už dávno v E2 ale Wow ju má tiež ešte

Stream Wow NR bol zrušený. Neviete niekto či aj počas týchto sviatkov išlo rádio iba s nonstop hudbou celé sviatky ako pred rokom

Kde bol presunutý vysielač 106,7 MHz Partizánske z Námestia SNP po zbúraní paneláku?

V Prievidzi nejde Wow už viac ako pol roka ,zvykaj si.

Neviete prečo nejde 88,30MHz Púchov. V práci aj v autách sme to počúvali a od soboty iba šum na FM. Už som im písal a nič. Dva mesiace super a? Doma na anténu 88,50MHz a 104,4MHz mi ide.

88,50MHz - 104,4MHz ide aj RDS a aj prepína v aute bez oneskorenia len 88,30MHz je OFF.

Vypnuté RDS a programy už nepreskakujú.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň