Diskusia k téme Rádio Wow
Mohol by sa niekto vyjadrit s vedenia radia ci sa vrati moderovane vysielanie alebo iba samohrajka bude pokracovat
Prosím Vás, riešte si svoje životy alebo máte málo problémov ?
To vážne ste naladený na FM FRQs 23 hodín denne, keď riešite, kto kde nevysiela ?
Prosím Vás, hľaďte si aj svojho trochu, život má aj iné hodnoty. Každý sa snaží robiť, čo vie, tak sa snažte o to aj Vy, alebo celý váš život je udieranie do klávesnice ?
Jasné, že fyzicky to kontrolovať nebudú, no keď už ich raz z RVR upozornili na nerozvysielanie frekvencie, tak by to mali, logicky, skontrolovať, či to WOW napravilo a vysielač spustilo...No ale zo zaujímavosti som napísal mail do RVR (nie sťažnosť), či je začaté správne konanie voči WOW za nevyužívanie frekvencií, tak uvidíme. Super, že si prispel k zlepšeniu vysielania u Vás v DK. Ak by sa Ti chcelo, môžeš poriešiť aj to WOW :-)
Len som chcel napísať, že na to, aby to RVR riešila, najskôr potrebuje nejaký podnet. Asi uznáš, že pri tom množstve vysielačov/frekvencií nebude niekto z Rady, resp. TU SR chodiť naprieč celým SK a kontrolovať všetky vysielače, či fungujú v súlade s pridelenou licenciou a s príslušnými schválenými parametrami.
Ja som podnet RVR dal (2x) a vidíš, ide to - 89.00 MHz je už v DK priklepnutá novému vysielateľovi.
V RVR o tom vedia, veď tu bol aj článok o nevyužívani frekvencií, medzi nimi aj WOW.
Inak mi je to jedno. Určite sa nesťažujem, či nebodaj vyplakávam, takže nemusíš hneď zveličovať, keď nevieš. Tiež mi ide o to, aby tam radšej niečo vysielalo, no nepáli ma to tak, aby som podäval podnet. Nech si robia čo chcú.
Daj podnet na RVR a nie tu vyplakávať.
V DK takto vďaka mojim podnetom prišla o frekvenciu pre jej nevyužívanie Rebeca.
Síce by som si tam vedel predstaviť aj niečo iné ako Máriu, ale hlavne nech sa to využíva.
Veď oni sami nevedia. Dnes som sledoval druhý krát online vysielanie, hrôza ako takýto ľudia môžu rozhodovať... Iba bauerom kúpený bindas tam stále preferuje expres
Nevysielajú na viacerých frekvenciách. A 101,7 v Dubnici ani nerozvysielali po pridelení a už dávno uplynula lehota na rozvysielanie. Prečo to RVR nerieši? Už im ju mala dávno odobrať. A aj tie ostatné, čo nevyužívajú.
No a čo, že nejde PU a PB ? V Trenčíne stále ide všetkých(?) päť frekvencií !!! ... akurát 106,45 je zahlušená "Dobrým rádiom"
Nema kto moderovat tak to vzdavaju asi alebo pride znovuzrodenie ako v roku 2011
nejde ani FM
88,3 PU a 104,4 PB
asi to postupne vzdávajú.
Uvidime ako to dopadne,no dufajme ze budu vysielat dalej,mozno len zrušili odpajane lokalne studia aby nemali zbytočné výdavky.
Mino z Košic mne to pripada že majitelia radia to maju na salame osud radia im je lahostajny snad sa najde niekto kto to vezme a postavi na nohy ako to urobil Pato Bujna v roku 2011 .Len skoda ze.nik sa nevyjadruje k tomu s vedenia .Ani p Tarkos ani Ševčik Pani polozili.ste radio ma lopatky :(Asi uz maju nahrabane tak im
Od kedy sa zmenili majitelaia je to len trapenie ked bolo radio v Bn a mal to pod palcom bujna sa to dalo pocuvat
Nehovoriac o kvalite signálu. Autorádio mi nechachytí toto rádio, pritom som kilometer vzdušnou čiarou od vysielača. Pri manuá´nom ladení je však nabalovanie zo susednej frekvencie, tak zle, že táto frekvencia nemôže mať ani 10 poslucháčov…
Toto rádio je celé trápenie. Chvíľu to už vyzeralo, že sa pozviecha, preformátovali hudbu, nasadili jingle, format explainery a podobne, ale netrvalo dlho a sú opäť pri starom. Pravdepodobne majitelia, ktorí o fungovaní rádia moc nevedia a je im jedno ako vyzerá.
Tak ako skončilo Rádio WOW Nitra, skončilo aj Rádio WOW Považie, nevydržalo ani len rok (len pár mesiacov) - ale zas vysielanie Rádia WOW Považie bolo jedno veľké trápenie. Zostalo len čisto Rádio WOW ktoré na všetkých FM vysiela hudbu z TN štúdia. Otázka času dokedy ešte ....
Vyšiel predsa o tom článok, že WOW NR prevádzkoval Michal Kožúch, ale nakoľko mu teraz pridelili frekvenciu 105,4 MHz po bývalom One Rock, tak presúva vysielanie WOW NR pod vlastný brand Rádio v Nitre, čiže sa nič nemení, akurát vo WOWku je ešte väčší bordel.
Radio Wow Nitra je uz vyradene zo zoznamu rádií na tejto stranke.
Odpoved najdes v teme BEST FM. Ty sam si ju tam dal.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň