Diskusia k téme Rádio Wow

Nahodou, ja som spokojny, ze si mozem vybrat, co sa mi paci. Velmi mi to dokaze sprijemnit den a navyse je to ine ako vsetky ostatne radia a je to vynimocne, aj ked je to len samohrajka, ale nemusia tam byt zbytocne kecy a nemusia sa ani nasilu smiat na vtipe v rannej show, na ktorom sa smeju len ti dvaja moderatori v studiu, lebo inak to nie je vtipne.

Teta Veronika má aspoň reklamu zdarma. Alebo si dokúpila reklamný čas, keďže jej to konečne začalo vynášať....

hlavne ze reklamny spot masaze veronika mal byt on air do 24 februara a stale bezi :D

Ale zatiaľ kým WOW nezhasne, si môžeš dať zahrať nejakú pesničku na želanie. Dokonca môžeš zanechať odkaz, ktorý sa zobrazí keď tá pesnička bude hrať. Bude to také pekné... :-D

Nitra 93,6 MHz odňatá
nerozvysielané Levice 92,3 MHz po 3 rokoch odňaté

Ak si dobre pamatam tak BN 90,4 a PD 90,5 su pridelitelne len spolocne a rovnako aj TN 106,7 a PE 106,7. Nitra sa tusim da aj zvlast, ved na 90,6 bolo kedysi nieco ine. Povodne tam koordinovali (este Jursa ked tam bol) 93,6 ktora tusim uz nebezi. PD 90,5 neprejde cez zobor, akonahle to utopili v meste o 500metrov menej ako bola koordinacia.

Konečne, už aj tak dlho majú problém z nefunkčnými frekvenciami. Aspoň sa rozdelia frekvencie napr.: 90,5 PD a 90,6 NR by mohlo dostať Rádio_Fm keďže majú dosť slabé pokrytie na hornej Nitre, zrejme bude problém z 90,4 Bánovce? 104,4 PB pre Vlnu.

Keďže sme na Slovensku, tak niektoré frekvencie si zoberie Rádio Rock s argumentom - my máme peniaze, my to zvládneme prevádzkovať, zvyšok sa pridelí Petrášovi s jeho projektom Detského rádia, prípadne niečo dostane Beta...
Prevádzkovať dve rádiá pre región Prievidza a Trenčín nedávalo nikdy ekonomický význam. Predpokladám, že rovnaký osud čaká aj jedno z rádií Šírava a Sky....
Rádio WOW zhasne navždy a už nikdy o ňom nebudeme počuť....

Neverim tomu ze dlhorocny vysielatel nevie o povinnosti poziadat o suhlas s prevodom, predsa robili prevody v minulosti a pytali si povolenie aj na 33% aj ked to vtedy nebolo treba. Zeby odrazu zabudli? Blbost.
Toto je cielene podla mna. Radio pride o licenciu a o vsetky frekvencie poziada nejaka nova firma, ktoru bude mat ten novy majitel, ktory to (mozno) kupil, kedze nechcel povodnu sro-čku. Pravda sa ukaze az na vyberovom konani.
A pokial sa ukaze ze naozaj na to zabudli, tak takí ludia by nemali mat nijaku licenciu, ked nepoznaju zakon podla ktoreho vysielaju. Ale kedze sme na SK tak vieme ako to dopadne, radio wow bude pokracovat s novou cistou firmou a novym majitelom.

Konecne, aspon budu frekvencie pridelene tym ktori ich aspon efektivne vyuziju…. Nie hentaka amatercina :D normalne fatalna chyba ako pisete, alebo niekoho dobre zapalili byvali majitelia

Jasné, okamžite, to je fatálna chýba zo zákona. Na jeseň budú ich frekvencie v licenčnom konaní.

Skôr sa pozri na ORSR, 31.1.2025 - prevod 100% podielu bez súhlasu Mediálnej Rady.

Ahaho, rádio Wow má webku, síce jednoduchú, ba priam až primitívnu - ale ju má. A fičí tam jukebox. Nonstop, či?

Takže som čakal ďalších 40 dní do spustenia novej stránky --- a stále nič. Myslíte že po najbližších 40 dňoch to už bude hotové?

Telekomunikačný úrad zistil, že frekvencie v 92.3MHz v Leviciach a 93.6MHz v Nitre sú nevyužívané, takže Rada začína správne konanie a hrozí odobratie obidvoch frekvencií.

Dnes som venoval tomuto rádiu asi 2 hodiny. Možno je to moja chyba a mám slabý prehľad, ale polovicu pesničiek som počul prvý krát. Pevne verím, že v mojom ďalšom živote ich už nebudem počuť...

Možno mňa niekto vypočul ???? nová hudba zmena v playlistu dokonca ukazuje i údaje o prehravanej pesničke že by se konečně niečo dialo ? Web zatiaľ stále nefunkčný

Odpočítávanie viac ako rok na ich stranke každé 2.hodiny v 1.20 3.20 5.20 a takto každé 2hodiny hraje stále 12 stejných pesnicek už 4roky a nových pesnickach v playlistu ani náznak myslím že tu Sa na to už dávno niekto vyprdnul
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň