Diskusia k téme Rádio Wow
Nie, nie je odnata. Preco mas dookola nutkanie si vymyslat? Tolko krat si uz bol usvedceny z klamstiev a nedas si pokoja. Odnate dnes boli Puchov, Dubnica a P. Bystrica.
To pochybujem to už tam je na webu asi mesiac tych 34 dni a stále sa to nehýbe a este pred 2mesiaci vypli frekvenciu 106.8 nové mesto nad Váhom ta už asi ani nepojde
kukám, že od posledného príspevku uplynul pár mesiacov, tak to skúsim napísať. stále sa hrá samohrajka bez moderovaného slova a počujem, že mieša súčasnú hudbu (napr. v tejto polhodinke DUA LIPA - We're good či LIL NAS X, JACK HARLOW - Industry baby) s tou z 80.-90. rokov (DEPECHE MODE - Enjoy the silence či ELTON JOHN - Nikita). a na webe už visí oznam, že za 36 dní spustia nový web. žeby návrat moderovaného vysielania?
Nech to vypnu je to trapenie ako radio muzika
Neregulačný mali už dávno zrušiť, už len za toto, že Neregulačný s Ťawertrolloom blokujú, že nem móže prísť konkurencia na celoplošné šírenie ĎVB-Ť, ĎAB- a FM signálu ako je tomu v ČR. Ceny by vyzerali úplne inak aj ponuky staníc v multiplexoch. A okrem toho Neregulačný s Ťawertrolloom zlikvidovali 2 celoplošné multiplexy ĎVB-Ť (nerastné bohatstvo krajiny), ktoré mohli šíriť ďalšie spoločnosti a prinášalo by to peniaze štátu...
To máš úplnú pravdu a blokujú a rušia normálne frekvencie. O ničom rádio a Rusi dobre. A tie čo majú vysielať nevysielajú. Už by. S tým ozaj niečo mal tú aj rada robit
WOW v Trenčíne na 106.2; 106,45; 106,7; 106,95; 107,2 a na niektorých miestach aj 107,9 ... to tu je už minimálne 4 roky a neregulačný úrad sa tvári, že sa nič nedeje
Dnes som rádio WOW zachytil v Trenčine na frekvencii 107.20 na autorádiu. Meno stanice: WOW TN. Radio text: Radio WOW - Trencin
Toto moze napisat len cisty zvukovy analfabet.. Povysit zvuk radia WOW, nad Melody. Davno som necital vacsiu hlupost.
Môžem potvrdiť,že rádio vysiela z Nového Mesta n/V na 106.8.
Vysielač má krásny basový,zvuk ,čo sa oproti vysielaču Rádia Melody ktorý vysiela z Javoriny povedať teda nedá.88.0 MHz to hrozný zvuk,za čo sa Bauer Media môže teda hanbiť.
To sa este da nazvat radiom??ziadne moderovane vysielanie nejde.Mohli by pustit ma vsetky vysielace vysielanie zo študia v Nitre.ked v Trenčine nema kto vysielat aj Kajo Mazak to vzdal on to dlho tahal sam ako vojak v poli darmo je to skuseny moderator
Majú odlišný zobrazený názov na displeji, ale musí byť dostatočný signál na zobrazenie...
to mas iba nekvalitne radio .. do spodnej frekvencie ti to presakuje z miestnej 106,8 .. ktoru spustili na poslednu chvilu pred rozhodnutim o jej zobrati
Zdravím prosím o radu bývám v novom meste nad Váhom a zrazu mi ide na FM frekvenci 106.7rádio wow ale neviem či signál ide z TN alebo z partyzánskeho kedze s TN je výkon len 0.20kw a z partyzánskeho 0.55 tak naozaj netuším kedze obe frekvence Idu na stejnom FM pasme 106.7 aj Ked mi ide čisto na 106.8
Ide v MONO alebo v STEREO? Ide s RDS aj kilometer južne od Starého Tekova.
Uz to nie je to co bolo odkedy radio nema pod palcom Patrik Bujna ide to dole vodou .Vlastne od prestahovania do tn to upada.v BN nedostali podporu od poslancov mali ist radsej do partizanskeho alebo do NR
Táto zbytočná samohrajka ešte existuje? Nebolo by rozumnejšie vrátiť frekvencie nech ich pridelia niekomu, kto rádio robiť vie?
ale zachytil - ČRo Olomouc ... na diaľnici pri NMnV
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň