Diskusia k téme Rádio Wow
Ty dvaja pitomci dojebali cele wawko.ked sa o všetko staral Bujna z Jursom bolo aj radio dobre ale teraz ked je tam moc mudrich hlav to ide dolu vodou zachvilu bude po radiu Wow
Asi ťažko je možné hovoriť o bývalom rádiu Wow ako o úspešnom projekte. Keby som bol novým majiteľom tohto rádia, určite by som aj ja urobil veľké zmeny.
Chápem, že niekoľkým fanúšikom moderátorov, ktorí museli skončiť, sa to nepáči, ale tých pár krikľúňov nemôže byť relevantná vzorka. Rádio nie je len o moderátoroch a na rozbeh formátu je potrebný čas. Dajme im ho a hodnoťme o rok, možno dva. Sú to ich investície a je na nich, ako to zvládnu.
pochoval si radio wow lepsie by bolo keby si siel hnoj prehadzovať
Vasa reakcia pan Sevcik, je hodna nejakeho sedlaka s vidlami a nie spolumajitela regionalneho radia. Aj tak vase radio vyzera, ako sa vyjadrujete...
tono nebol uspavač hadov ,tono a lado to boli pani moderatori.lado vam este ukaže a verim že aj tono obaja vam este raz budu dobrý ked si uvedomite že ste vykopli nespravnych ludi ,a Pato bujna sa tomu aspon rozumel nie ako p ševčik nema ani šajnu ako funguje radio
Nechcem Vás len kritizovať. Sú veci ktoré sú lepšie napr. že vysielate od rána do večera. Ale veľa vecí išlo k horšiemu napr spomínaný Tono z jeho hlasu bolo vždy cítiť že sa teší robil vysielanie živým mal spontánne nápady a robil zábavu vo vysielaní . Aj keď boli ranné dvojice to bola proste zábava nie ako dnes nič proti Kajovi ale on znie ako uspávač hadov cítiť z neho že má toho dosť a je to každý deň to isté nič nové tam neprináša je to proste nuda ako keby počúvam reprízu zo včerajška alebo ktorého kolvek iného dňa. A Láďo ako nebol profesionál? Oproti Sime a Kajovi určite väčší. Každý moderátor mal niečo svojské a bola to zmena a nie toto ako keby denne počúvame reprízy. A aj tie víkendy nula bodov. Nemohli Ste ich nechať teda moderovať aspoň víkendy? Viete koľko ľudí nadáva aj na zrušených jubilantov? Keď nezapadajú do štýlu vysielania rádia tak ich nahraďte iným programom a nie celý víkend nič. Je to iba môj názor a niekoľkých z môjho okolia ale veľa ľudí už prepína Wow stále častejšie . Nenechajte to zájsť až tak ďaleko že ho už budú ladiť čoraz menej a skúste to vylepšiť. Lebo väčšina ladí konkurenčnú Betu , Fun a podobne. Nechcem Vám nič vnucovať ale aspoň niektoré veci skúste zmeniť v sobotu ľudia upratujú a chcú počúvať svoje rádio a nie iba hudbu tak isto v nedeľu pri varení obeda. Ak budete mať chuť budem vďačný za Vašu reakciu.
Ľudia vam tu dali samu kritiku a vy miesto toho aby ste si niečo z toho zobrali a približili sa viacej k ludom. Tak si budete hovoriť namyslene svoje. Neviem ake mate úspechy, ja vas nepočuvam, ani som nikdy poriadne nepočuval, preto hovorim tak objektivne. Ale zoberte si podla mna taký Expres, ktory sa riadi podla ludi a žije s nimi. Skuste počuvať ludi, čo vam chcu dobre..
Len keď vas počuvam sporadicky tak by ste mohli važne skusiť vymeniť grafiku rádia a hlavne jingle, ktore sú ,,aj Nitra je WOW na ..,..) To mi pride zbytočne, dnes už malo kto ladí podla frekfencie a ešte menej ludi si ich pamäta a potrebuje stale opakovať. Mali by ste nahrať nejake svoje slogany, trochu to oživiť, lebo playlist nemate zlý, len s tym trocha popracovať. Ďakujem
Nakoľko rádio vysiela pre ľudí musia v rádiu pracovať profesionáli a nie amatéri /uspávači hadov ako Anton.B a pod./. Rádio musí robiť čísla počúvanosti, čo aj robí.
Nikto nikoho nenúti počúvať vysielanie WOW. a aj preto Vám ďakujeme za príspevky aspoň vieme, že máte záujem o rádio a počúvate nás.. Sme radi že Vás štve náš úspech a sľubujeme že budeme v budovaní rádia pokračovať. . S pozdravom a prianím pekného dňa. Michal Ševčík konateľ /nepotrebujem sa skrývať za prezývku ako chudáci,, ktorí si robia dobre..../
Tarkoš je obyčajný odrbkávač čo sa hrá na veľkého mága rozhlasového wow pod jeho akože vedením dole vodou nič len pofidérne správy počasie a dookola to isté žiadna kreativita momentálne je to hanba éteru a to dievča čo číta správy preboha veď jej nerozumieť ani polovicu to je na logopéda nie do éteru... mazák ako sfinga nepripravené vstupy ,škoda ladiť ..neviem kto tam bol v lete ale to malo gule zdvojené rána perfektná nálada zábava teraz to je kar ako vravím škoda strácať čas čudujem sa že ešte majú licenciu
tarkoš je k...... on ma na starosti vysielanie je to nejaky manažer vysielania on porobil zmeny vo vysielani vyrazil lada koudelika tona betaka a určite aj pato bujna koli nemu odysiel s radia wow skoda wow ka bolo to dobre radio kym to mal bujna v rukach
ide to cele dole vodou a za vsetko može tarkoš ,teraz to cele taha iba kajo mazák
pozerám na web rádia :
víkend je už bez moderovania ?
Bujna už nie je v rádiu ?
- nejaké zmeny
Nemá Wow zbytočne 3 frekfencie v PE, TO a BN. VIdim, že maju 1 kW frekfenciu v PD a s tým by sa dalo pokryt kludne cele uzemie. Ako ma rádio Beta tiež pokryte s vysielačom z Kurnieho Vrchu
Wow frekfencie: https://www.radia.sk/radia/wow/frekvencie
Beta Vysielač:
https://www.radia.sk/frekvencie/57_fm-93-9-mhz-pri…
Podľa mna su aj lepšie miesta na uloženie vysielača, ako spominana budova. Napriklad vysielač (ktory je teraz neaktivny) One Rock nad Partizanským
Na uvedenej budove je vysielač rádia wow. Pamätám si, keď ho tam dávali a nakoľko mám na túto budovu výhľad, zatiaľ tam je. A aj BTSky, ale myslím, že nie od Telekomu. Ten ich má na druhej opustenej budove v meste...
Ano, je to ten panelák, teda skorej to bola ciganska obytovňa. V meste je ešte jedna vyškova budova, kde by vysielač mohol byť..
Viete niekto, kto ste z Partizánskeho, či majú búrať tento panelák, ktorý je na fotke?
V Partizánskom majú búrať panelák na Námestí SNP. Nie je na tomto paneláku náhodou vysielač Rádia Wow aj ďalšie BTS-ky? Alebo ide len o ilustračné foto a búrať sa má iný panelák?
Bujna sa dal na fit family rádio nahráva pre nich reklamné spoty
A už vieš, ako to s rádiom Yes po odchode Bujnu dopadlo. Nevysielajú na internete, radiotext už je dlho neaktualizovaný a relácie Jubilanti a Info region sú predtočené.
Veď aj tvoje rádio SK-CZ Mikla ma svoje rádio nakolko už vyše mesiaca tam hra dookola jedna zaseknuta pesnicka a v kuse vypadky radii. Mal by to Bujna zabalit a kaslat na to ked to nevie robit a nechce sa mu s tym zaoberat.
Veru idú asi dole vodou aj cez tie vianoce nemoderované vysielanie to ma zaskočilo a aj silvenstra 0 bodov za to Beta rádio boli super, a teraz oznámili na fb stránke radio wow živió, že živijoo skončilo
Takže dohovie čo sa deje, ešte si pamätám pár rokov dozadu jak hovoril ako sa radio wow rozbehne mala byť hitparáda top 20 v pláne malo byť aj moderované vysielanie ráno cez víkend, a stále nič, už sa sa muselo vtedy niečo stať keď sa spojili z godeejay a plány nevišli. A od vtedy jak vznikla muzika tak úplne nemajú nič nové vo vysielaní
čo hovoríte na vysielanie rádia WOW ktoré sa tento rok na poslucháčov úplne vykašlo a od 21.12. o 19 ako skončil koncert na želanie do dnes žiadna moderovaná relácia len reklamy a hudba. Mám rád toto rádio počúvam ho stále od kedy majú moderované vysielanie od 6 do 19 ale to čo urobili teraz neviem čím si to poslucháči zaslúžili že im už više týždeň nestoja za to aby sa im niekto z rádia prihovoril
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň