Diskusia k téme Rádio Wow
Ze v Povazskej Bystrici, Puchove, Dubnici nad Vahom a v Trencine ( na 92,8) je RDS: =DEEJAY=.
Na 90,5ke a 106,7ke je PTY POP_M, nie je mi celkom jasné prečo na NR freq. sa používa PTY LIGHT_M
Na 90,5 MHz sa zobrazuje RDS PS _WOW_PD_
Na 106,7 MHz sa zobrazuje RDS PS _WOW_PE_
Wow rádio je určené len pre Západné Slovensko , spytoval som sa ich dávnejšie či neplánujú expandovať aj na Stred a Východ SK ale že nie .
PS je WOW_NR__ , prekvapilo ma zvolené PTY..to je LIGHT_M , asi jediné rádio na SK, ktoré používa takéto PTY.
Rád by som žiadal do Žiliny rádio WOW.
Wow ma narodeniny
Mato Jursa odchadza z Radia Wow uz iba Pato Bujna bude to mat v rukach skida boli zohrata dvojica
Akurát mi písal kamarát radar z Lučenca, že už ide Wow aj tu v Nitre a ono ozaj ide. Uvidíme, čo hrajú ,či to nie je len ďalšie rádio, ktoré verklíkuje dookola tie isté /s/hity vybrané v nejakých "prieskumoch".Cez net som toto rádio nepočúval, tak som zvedavý.Inak teraz idú hity 80s, to je úžasné obdobie vo svete hudby.
Tiež si myslím že im to rada asi neschváli lebo tam sedia ľudia ktorí na regionálne radia seru,expres ,či fun ,iba na nich im zakezi
čakal som že keď sa spoja že po zaznení jinglu GoDeejay budem počuť aj tanečnú hudbu ale aby som počúval GoDeejaaay a bach tam Táslera alebo Cmoríka? No fuj chce sa mi vracať.....alebo čo má spoločné s tanečnou hudbou Hard and Heavy?....Vlastne mi to je jedno aj tak to rada zatrhne lebo tam sedia takí ..... ktorím nezáleží na lokálkach...
Jingle GODJ to je otras tie prelínačky s pesničkami a dnes som počul hodinový jingel GODJ a v trištvrte ustrihnutý a do toho další jingel GODJ ..katastrofa
http://www.radiowow.sk/web1/novinky-radia-wow/item… ádio-wow-už-aj-v-púchove-považskej-bystrici-a-dubnici-nv
Wow dnes oslavuje narodeniny piate všetko naj
Presné RDS PS je _WOW_TN_
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň