Diskusia k téme Rádio Wow
alebo s myslíte, že regionálka si môže dovoliť len určitú skupinu ľudí? Žánrové relácie sú vždy večer po 19:00. (teda okrem víkendových jubilantov).
Niečo k číslam: http://blog.radiowow.sk/2848/novy-prieskum-pocuvan…
uz nevedia cim by zaujali... WOW hra 80, 90, 2000, sucastnost, pop, ludovky a teraz rock co este pride gulas jak hovado a cisla nic... takto ako to robie je to cele zleeeeeee.
Program sa má volať WOW Rock hovoril to Paťo Bujna v dennom mixe čo si o tom mislíte?
websupport is number one webhosting :-) :-) :-)
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
čím to máš podložené ? (17.12.2015 09:35, Fanda)
Radio wow opusta Banovce nad Bebravou odchadzaju do PE poslanci mestkeho zastupitelstva v BN za smer nemaju zaujem o poskutovani informacii o diani v meste radiu wow, asi sa boja ze by da im na nieco prislo,ako si naplnaju vrecka dufam je to ich posledne volebne obdobie
nechápem ja som išiel po TN z autom a a mal som mobil a normálne to isté čo BETA dobre to hralo bez šumu len sem tam jak to zašumelo dokonca BETA viac pošumovala než WOW a WOW ma lepší vysielač a je vykšie a aj v dca ide lepšie a BETA vôbec skús ešte raz možno niečo robili v tedy vyskúšaj aj doma na rádiu keď hovoríš že máš lepšie skúsenosti potom napíš
ja mám inú skúsenosť, BETA mi hrala všade, ale WOW nie.
Hrá na 106,7 a isto hrá lepšie než BETA lebo ide aj v dca a BETA nejde
lebo okolo Nemocnice ako aj okolo Laugarícia som ho nechytil. zato rádio BETA mi chytalo po celom TN
Túto stredu budúcu budu hovoriť sa mi zdá že z prímatorom či ským neviem naisto ale budú sa pítať prečo s nimi mesto bánovce nespolupracujú som zvedaví čo im povedia
Ano ale zase to neni pre tých ludí dobre ktorí to mali blikšie k BN :D ale hlavné je nech sa ma radio dobre :) a nech sa rozširujú z frekvenciami aj niekedy tu do dca síce je tu 106,7 z TN ale to zo záblatia je slabé
Určite do TN nie... istá smrť lebo v TN ich lokálpatrioti pošlú kade tade... už tak Hit radio, DCA a aj HitFM zle dopadlo... v PE by im to lepšie sedelo...
Radio WOW sa chce že vraj odsťahovať z bánoviec lebo mesto snimi nespolupracuje ze na mestekej stránke není ani ich logo atd
Páči sa mi že tu niekto píše z rádia :)
Mohol by si mi napisat na seba mail?Chcel by som sa nieco osobne opytat.Dakujem,Mino
Zdravím vás v rádiu Wow. Chcel by som sa opýtať ako dopravujete signál na vysielače a ako riešite nové lokality s koordináciou frekvencií. Väčšinou máte vysielače priamo v meste ako dlho trvá proces koordinácie frekvencií, a dajú sa nájsť na internete lokality kde prebieha koordinácia?
A ešte jedna otázka teraz končí rádio Sever na výkonnej 20kW frekvencii. Podľa vás je problém utiahnuť u menších rádií utiahnuť výkonne frekvencie vlastným vysielačom? Je problém s energiou na prevádzku alebo nájmom za vysielač?
Za odpoveď Ďakujem.
veru som si to aj ja všimol v dubnici že v mojej izbe a v kuchyni sa signál zhoršil
No neviem, či je to lepšie, zhoršil sa signál už pri Lidli za mostami, vypadlo stereo, nejde RDS, tak neviem...
cez víkend došlo k výmene vysielača za kvalitnejší si, s lepším filtrom. Ten predošlý nebol vhodný do prostredia kde vysielajú iné vysielače. Rozdiel v kvalite (Bw Broadcast*) sa ukázal v podstate hneď a som rad, že i rušenie na zablatí zmizlo. Presne pre toto sa robia testovacie vysielania :-)
* doporučujem aj pre iných: http://www.bwbroadcast.sk/product.php?p=tx150-v2-s…
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň