Diskusia k téme Rádio Wow
Myslím si že by bolo na čase aby Wow vysielalo nejaku hitparádu..to tam jednoznačne chýba a takisto predlžiť pesničky na želanie minimálne o hodinku.Toď môj názor
presne jak kdosi dole napisal že WOW bude isto počuvanejšie radio v tn jak stará teta Beta možno to tetu Betu da aj dole v tn ked pride WOW
pokial si zachovaju regionalny charakter, tak zvysenie pokrytia ich nepolozi. Napr. staru rebeku polozili drahe najmy na vysielace. Hit Fm polozilo to iste a plus, ze sa chceli hrat na celoplosku. Radio Kiss detto. Pokial si budu vysielace prevadzkovat sami a budu regionalny (a nespravia chyby ako iní) tak maju sancu na uspech. Dobrym prikladom je šláger. Tomu rozsirenie pomohlo a tiez nemusi platit tisíce za prenajmy. Dobrym prikladom je aj Dúha za Kovačika, velke pokrytie ale stale regionálne radio.
Dnes 22.3 vysielanie je uplne super chcel by som sa podakovat moderatorom vyberom skladieb a celkovym prejavom moderoania.Neiem ako sa ten moderator vola je to dost novy hlas ,to jeho moderoanie a tie dristy mi pripadaju ako keby niekedy robil niekde na diskoteke totalny humus alebo vo fan radiu.Trepe tam aby bol zaujmavy .Mam rad ostatnych moderatorov ktori tam hovoria k veci.Hlas mi pripada velmo mlady
konecne sa pohli lady a presla im koordinacia.urcite budu pocuvanejsi v tn viab ako teta beta z bojnic
žiadaju nitru trenčín už za chvilu bude handlovu a topoľčany
tak neviem kde si zobral že len handlovu šak sa pozri radia.sk radio wow
Práve takéto rozširovanie do susedných regiónov je dôvod neúspechu našich rádií. Keby mala PD Betu, BN Wow, TO Yes, Martin Rebeku, LM Liptov atď. a nerozliezali sa do iných regiónov, mali by silnejšiu pozíciu v tej svojej lokalite a nie slabú až bezvýznamnú v troch.
kl vies o niecom novom ,vsakziadaju iba Handlovu.
Wow je skvele radio,drzim im palce pri rozsirovani,je tam niekedy taka zabava,ze placem od smiechu,hudbu hraju fakt najlepsiu,zapnite si a namotate sa,same zname piesne,novinky aj starinky,netocia ich 5 krat za den ako inde pretoze maju pestry vyber. V robote pocuvame cely den a ine radia nas nezaujimaju. Juraj z PD
Pozrite sa na radio WOW chce pridať 4 nove frekrencie to je super tak tu nehovorte že Radio WOW ide dole
tak ano samozrejme vsetko je zalezitost ponuky dopytu a cien :) a co sa tyka low-cost vybavy.. co je na tom? no a? hlavne ze to funguje ako ma fungovat.. presne ako jursa pise - nie je umenie nakupit super top drahe veci a potom kvoli tomu skrachovat.. jasne mozem si kupit GT-Rko na leasing a budem frajer.. ale radsej si vezmem 530i lebo viem ze to mozem aj realne splatit...
Mato ja by navrhoval nech trojbodko dok,aze to co dokazal TEAm Radia wow za tie 4r co vysielate a potom nech mudruje ,co viem tak v PE je wow na na 1mieste v pocuvanosti tak neviem komu vas usech lezi v zaludku.STE W ;-) W
Tak na tomto prispevku je jasne vidno, ze zas je niekto moc mudry a pritom nic nevie. To je take tazke si klebety overit? Radio wow kupovalo vsetky 3 vysielace uplne nove. Prevadzkovatel radia wow je oficialnym zastupcom odbavovaku jazler pre SR (vid stranky jazleru). ma teda vzdy najnovsiu verziu. Ked sa robilo studio, vsetko bolo nove, ziadny bazar. Ok, vacsina je low cost, ale ma max. 3 roky. V dnesnej dobe vyhrava ten, co dokaze konsolidovat vydavky na minimum tak aby vsetko slapalo. Nie je umenie nakupit drahe profi veci a potom skrachovat, lebo sa investicia nikdy nevrati. Takych uz bolo... Umenie je ked sa dokaze investicia vratit do 2 rokov. Takze skor ako nabuduce vypustis taketo JPP kraviny, skus si vyziadat napr. faktury za kupu vysielacov... Kedykolvek poslem...
Ver tomu ze je... Ak by ho aj niekto kupil /licenciu/tak by tam musel natlacit este vela €. technika je stara, odbavovak ako na IRS-ku, a v dnesnej dobe vsetko frci na green vysielacoch nie 10 rocne vysielace, spotreba el.energie napr. za dve DB alebo Elenos. Licencia je zdrap papiera pokial nemas dost €. a este jedna vec /pocuvanost pod 10, hladova dolina na reklamu,/ to by iba blazon isiel do toho alebo niekto kto kupi aj ine regionalky a spoji to. JAaTy maju problem musia radia davat do dan. raja asi bude lepsie chlapci skoncit a ist po svojom...
Neverte vsetkemu co pocujete. Ak by sa aj radio predavalo, tak suma by zostala obchodnym tajomstvom. Uz davnejsie som pisal, ze vsetky radia su na predaj, vzdy je to len o ponuke. Isto ponuky priebezne dostavaju vsetky radia, otazne je ci su vyhodne pre to konkretne radio a pre ich biznis splán.
ak by to aj bolo na predaj tak 90k je predsa ako zadarmo.. to je lacnejsie ako bezny byt v panelaku...
Neviete naco by to predavali ked maju dobre nasliapnute,a nemyslim ri,ze by radio malo problem existencie ked je udajne na preaj.
inak toto uz som chcel nacat davno - zda sa to len mne alebo ma wowko az prilis podobne logo s jednym byvalym trnavskym radiom? - narazam na toho smejka v pismene O.. konzultoval som to aj s kamaratom - prvy raz ked sme to videli nam to totiz obom nezavysle od seba evokovalo forte. p.s. :-) nemyslim to v zlom
Je podla vás najlepšie?? radio WOW Preto že hraju všetko
kedy bude uz hotovi trenčín kedy tam dáte ten visielač
Toto moze napisat len clovek neznaly aktualnych pomerov na Regulacnom urade... :-)
wow nejak idedole vodou frekvencia pretrenčin sa neobjavuje v jesennom vyberovom konani
V podstate súhlasím s ... .Wow hrá prakticky všetko. Chápem široké spektrum poslucháčov a pokúsiť sa každému vyhovieť. Ja rádio počúvam len v práci a ak pracujem v sobotu, tak medzi 10 - 12 tam mám iné rádio. Je to biznis. Ľudia majú možnosť dať si zahrať pesničku na želanie celý deň, zdarma alebo cez SMS za pár centov. No a jubilantom za 3, 8 a 10 € (Yes, Wow, Beta). Takto sa pokryjú náklady na moderátora a ešte niečo ostane aj pre pani upratovačku. Takže sa nečudujem rádiu, že to hrá, ale ľuďom, ktorí to platia. My nespokojní preladíme...
aby sa regionalne radio profilovalo na konkretnu cielovku - to je teda riadna hlupost + hrame jubilantom je proste klasika ktora ma svoje stabilne miesto v tychto radiach (my v rodine v tomto preferujeme betu)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň