Diskusia k téme Rádio Wow
...to si na tom zasadnutí radi určite bol, keď máš také zaručené informácie, však..Alebo si nebodaj čítal priamo projekt...?...Od dnešného ráne už oficiálne vysielajú aj s moderovanými vstupmi. A hádam by nebolo odveci ich nechať ukázať o čom vlastne to rádio bude a nie hneď spustiť lavínu kritiky....
podla mna moze byt ok, pocuval som len par minut. nie je regionalne, ale lokalne, vykon je v poriadku, ja som len cakal, ze budu hrat to, co slubovali pred Radou a na svojej webstranke - aktualne alebo rok stare skladby do toho nespadaju
radio wow je podla vsetkého regionálne rádio, ktoré len začína.Každé rádio začínalo od nuly. A zrejme zámerom majitelov bolo siriť hudbu na 90,4 len v okrese v BN a nie niekde inde. inak pozrite si výkon vysielača a potom vám zapne že ho chytíte asi v okruhu cca 20 až 25km... tak sa nečudujte... :-)
mimochodom ten vykricnik v RDS (WOW!) mi moje autoradio ukazuje ako I, tak neviem ci som pocuval WOW alebo WOWI.
v prvom rade hraju dost veci mimo deklarovaneho hudobneho smerovania - Bonboniera od Gladiatora alebo Shakira rozhodne nepatria do formatu 60. az 90. roky. smer Trencin je signal v aute celkom v pohode, hoci pri vjazde do Trencina to uplne zmizne, neviem ako v domacnostiach, ale vertikal sa tam len tazko naladi.
to sado: presne tak, pre niekoho mensia radost alebo skor truc radio byvalych duhovych zamestnancov (v TN chodi JPP, ze byvala obchodnicka si tam preniesla aj klientov z oblasti Banoviec a okolia)
alien, si určite šikovný...a vieš že to bude taká menšia radosť pre niekoho a práčka peniažkov...
Teda fakt divne radio a ešte aj ten bohovsky dosah.som z TO a tak to brutus šušti jak keby ten vysielač mali v KE!No ako tak sledujem HIT FM sa rozširuje a bude mat vlastny vysielač v to.rovnako ako EXPRES a pride možno aj to YES,tak WOW to dlho nevydrži.Nema vobec solidny dosah a ta Hudba.Počul som tam alana Mikušeka a to bolo pre mna WWW
Rádio Wow už vysiela na 90,4 MHz aj s RDS
Jar je aj posledný deň pred letom :o). Na oficiálnej stránke sa uvádza jar, čo je naozaj reálne. Podľa všetkého (dobré zdroje) je začiatok naplánovaný na prelom mája-júna.
Jar je velmi vseobecny termin.... Jar zacina zajtra.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň