Diskusia k téme Rádio Wow
S p. Bujnom som mal česť spolupracovať a nezdal sa mi ako človek, ktorý by to rádio chcel potopiť, skôr naopak. Je to človek, ktorý si dá povedať a nezastáva svoj názor za každú cenu. Robili sme pre nich niečo ohľadom AS a jeho prístup bol plne profesionálny.
skor si myslim, ze zostali len ti lepsi... kedze sa moderuje stale 13 hodin denne...
...hm,už aj tam sa to nejako zriedilo ... čože nie je už na moderátorov?
Mne to je jedno kde budu vysielat. Nech vysielaju aj na Marse ale jedna vec je info na ich webe a druha skutocnost (pravda). Ja im prajem aby sa rozsirovali ale aspon nech neklamu. Mne staci ze je tam P.Bujna (potapac radii) a je to jasne chudak ten majitel s.r.ocky co to vlastni.
Imrich,všimli sme si,že tomuto rádiu veľmi praješ,ale buď v pohode,rádio už normálne vysiela a ešte do sviatkov rozvysielajú Partizánske a v novom roku aj Prievidzu,neskôr aj Trenčín a Nitru,takže asi toľko..
Ale veď aj tu je na ich stránke oficiálne vyhlásenie, tak prečo by klamali... http://www.radiowow.sk/web1/index.php/novinky/item…
ja som pocul nieco ine ako to bolo s vysielacom a mam to priamo od zamestnancov z WOW...
Po necelých 14-tich dňoch bol opäť navýšený výkon vysielača 90,4 MHz Bánovce nad Bebravou na maximálny povolený výkon 500 Wattov. Slabší signál pocítili v ostatných dňoch hlavne poslucháči z okolia mimo Bánoviec nad Bebravou. Dôvodom bolo prerábanie vysielacej infraštruktúry, do ktorej budú patriť ďalšie dva výkonné vysielače v Partizánskom 93,6 MHz a v Prievidzi 90,5 MHz. Rádio Wow bude čoskoro dostupné pre 5-násobne väčšie územie, vďaka čomu získa ďalších nových poslucháčov.
čo chce robiť WOW v Nitre??? Ten študenský program tu už niektoré rádia predviedli a nič z toho ako napr. rádio ONE hr hr a isť do Trenčína to chcú dopadnúť ako BETA a HIT FM. Tam sú lokalpatrioti a nejaké WOW určite neprímu ďalšie vyhodené prachy. Nech sa držia pri zemi lebo ako rýchlo vyletia tak rýchlo spadnú. Doma sú v Bánovciach tak nech sa tam držia a nie sa ťahať niekde do matere. Zrejme ďalší nenažranci siahajúci po frekvenciách a nič z toho. Počkáme si na ich ďalšie spustenie frekvencií a čo študenti nové vymyslia pre nás poslucháčov.
Rádio WOW má v príprave Nitru a Trenčín.
Infoška je z Facebooku ako pozerám.. http://www.facebook.com/# !/radiowow
Rádio WOW upozorňuje, že 25.11. došlo k dočasnému zníženiu výkonu vysielača v Bánovciach nad Bebravou 90,4 MHz. Slabší signál pocítia hlavne poslucháči z okolia mimo Bánoviec nad Bebravou. Dôvodom je prerábanie vysielacej infraštruktúry, do ktorej budú patriť ďalšie dva výkonne vysielače v Partizánskom a v Prievidzi. Rádio WOW bude čoskoro dostupné pre 5-násobne väčšie územie Trenčianskeho kraja. Veríme, že Vás toto vylepšenie poteší a Rádio WOW získa ďalších poslucháčov. Dočasne nás naladíte aj iným spôsobom. Čo sa deje prečo dole výkon?
...kto sú moderátori rádia WOW. Nejaké mená ?
Patrik DAKUJEME TI.Vdaka Tebe JE Radio Wow v BN.
Toto povodne logo je daleko lepsie, fajn, ze ste to zmenili ;)
Wowkáči hrajú perfektne, niektorých už od zlosti porazilo, keď to počuli ! Aj na fejzbuku sú perfektné ohlasy.
pre Stano:
hej došli, čakám kedy sa tebe zvýšia lieky, potom pošli...
Som 1.x zachytil v sobotu poobede. Tak drzim palce, nech sa mu viac dari, nez pri prvom pokuse :-)
Došli lieky na hlavu?:)
Odkaz z fejsbuku Wowka pre všetkých neprajníkov a podj.bovakov a hlavne pre jednu nemenovanú redakciu:
Chcem sa podakovat vsetkym, ktori sa podielju na "znovurozbehnuti" Radia WOW, vsetkym spolupracovnikom, priatelom a obchodnym partnerom. Boli to mesiace tvrdej prace, boja s legislativou a s neprajnikmi, ktori su stale... Ale hlavne chcem podakovat vernym posluchacom za podporu a to ze stoja pri nas...DAKUJEM, Patrik BUJNA
Originál tu:
http://www.facebook.com/pages/Radio-WOW/2579261982…
PS: Aj tak ste frejeri wowkáči ! ! ! Vela šťastia a primitívov ignorovať ! ! !
Ešte si nebol na liečení s hlavičkou - že?:) Už je to nutné...
pre skalny radia wow:
to tých neprajníkov si myslel jednu nemenovanú redakciu?
dobre vystihnuté na správnej diskusii a správnom portáli :) ktorý je zdrojom tejto nenávisti a ktorý ju produkuje... viď tie duchaplné kktiny a výplody: https://www.radia.sk/spravy/2324_expres-predlzi-li… - samé jojotiny
Kým to spustia niektorí dovtedy puknú od jedu :) ani sa toho nedožijú...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň