Diskusia k téme Rádio Wow
Tiež som postrehol,že tam Milan nepracuje,neviete či nerobí v neakom inom rádiu? Ba mám pocit,že Wow ide dolu vodou v poslednej dobe i po hudobnej stránke.
Milan už nepracuje v radiu wow,Lebo bujna mu dal výpověď,vraj mu to neslo,ale Milan bol lepší ško ten uvrestany illek Dominik,Kory sa pcha do zadku bujnovi,.Mimo bol dobry moderátor,illek,je nula.uvrestany pubertak!!!bujna vykrikuje,ze chce kulturu v radiu mat,no to by musel mat vradiu moderatorov,ano má beta radio
nie volakto kde stratil moderator radia wow milan medera
V meste i okoli hraju obe frekvencie dobre, mne tiez nijak zasumene PD frekv. neznela. Uplne v pohode, minimalny sum v pozadi obcas pocut bolo, no nic tragicke a bez upozornenia ani postrehnutelne.
Mne hra PD v poriadku. Ono je tam trosku sumu, ale pocut to len ked je ticho, aj to podla pocasia. Cize ak technici idu na vysielac ked je pekne, mozno to ani nepocuju a neriesia.
A co ked je signal preberany z PE? Prave preto by to malo hrat cisto,lebo PE nieje daleko,namiesto toho to susti,ludia sa stayuju aj na ich facebookovskej stranke,ale ako vidno kaslu na to.
prievidza 90.5 asi naberá signál z partizánskeho 93.6, preto ten šum
úžasné rádio,až na to že 90,5 má v pozadí nepríjemný šum aj u nás v PD a všetky ostatné rádia čo tu majú vysielač hrajú čisto,čo sú hluchý a nevedia to opraviť alebo majú pocit ,že je všetko v poriadku?
Radio wow je najoblubenejsie regionálně radio na Slovensku,na faceboku su jednička najoblubenejsie regionálně radio.hranica9000fanusikov překročená.
rádio wow rozbieha novú,veľkú súťaž,spraví niekomu svadbu za 7 tisíc Eur: :)
koordinuje len telekomunikacny urad... radia davaju len ziadosti o koordinaciu s navrhovanymi parametrami a tie moze TU zmenit. a o tychto parametroch tu je rec.
Nechápem,ale ak očúvam Vuvu to je podobné ako Best takže v čom je problém? A nech im dajú 1 KW keď si to skoordinujú tak potom v čom je problém,že si best skoordinovalo 0,25 je ich problém...
No aspon to bude zaujimave:-)))
mozno im to aj zamietnu, vypocty ukazu, alebo im daju len 100w ako ma MAX. a to teoreticky staci na nitru ak to bude na klokocine.
no to by ma mrzelo lebo Best 93,0 MHz ide počúvatelne na R1až po Tekovské Nemce a takto to novokoordinovaná frekvencia slušne zabije....
chlapi, u waltera je uvedene ze je to koordinacia, cize vobec nemusia dostat 1kW, len sa o to snazia, TU im to urcite poriadne okrese.
No keď to spustia v NR avizovaným 1kW tak sa to bude poriadne biť s frekvenciou 93,0 Rádia Best Fm z Trnavy.
Na stranke power.szm.sk som nasiel novo koordinovane frekvencie Radio Wow:
Nitra 92.90 Mhz(Sidlisko Klokocina-vodojem,229+20m)
Trencin 95.50 Mhz(Zablatie-Rubanisko,277+20m)
Chytil som ho už aj ja na Liptove, silnejšie ide už nejaké dva týždne. Len škoda toho rušenia zo susedných 90,4 Mhz (Rabka, Brno). Dá sa počúvať akurát tak na 90,55 aj horizontálne, ale škoda že nedosahuje až takého signálu ako Expres z Markušovej na 107,5.
Túto frekvenciu už počuť síce slabo,ale až za Malú Fatru v údolí na dolných Kysuciach na 5-prvkovú VKV anténu.
celu noc bolo toto radio ticho iba nosna. To je tak ked sa vecer zavrie radio a system sa pri vypadku sam nenahodi. To je ten lacny On-Air soft. Este ze v BN sa da naladit niekolko regionalok aspon bolo co na nocnej pocuvat.
Sutaze o CD a pesnicku na zelanie su fakt vhodne len do lokalky, posluchaci celoplosiek maju take ceny vacsinou v pazi :) Tych oslovis len vyhrou v podobe noveho Merglu :-D
Nemyslel som takych kvazi fanusikov z FB, ale skor tych skalnych, ktori chodia na ich akcie, zapajaju sa do diania a ziju s tym radiom. Takych moze byt 1 percento. A sutaze - uznavam, su vianocne pexesa a podobne dlhobejsie marketingove projekty o auta a dovolenky, no myslel som jednoduchsie sutaze o CD, listky na koncert, pesnicku atd. Prave ich absencia mi chyba.
Tak s tymi fanusikmi celoplosiek pozor- pozri si ich fanpage na FB, vsetci celoplosni hraci maju cez 100 000 fanusikov a aktivne s nimi komunikuju. Praveze lokalky maju na FB len tych svojich zopar privrzencov, ktori ich obhajuju aj tuna na radia.sk
Takisto si trafil vedla aj s tymi sutazami, nie je mi zname, zeby lokalky mali sutaze o auta, luxusne dovolenky, ci vysoke financne odmeny-celoplosky ano.
No a pesnicky na zelanie su pri celoploskach, ktore idu call-out systemom naozaj uz davno prezitkom :)
Evidentne si pochopil moju kritiku do radov posluchacov! Ja som za lokalky, ktore - aj ked navonok posobia mozno amatersky, tak su blizsie k ludom v regione. Celoplosky su anonymnym mp3 prehravacom, ktory ide po zisku a bezny posluchac je pre neho len cislo a prostriedok k uspechu na reklamnom poli. Ziaden fanklub, ziadne akcie, sutaze, piesne na zelanie, ci ine prostriedky na ziskanie si posluchaca.
Drzim palce Wowku, Bete, Frontinusu, Liptovu atd., aby sa vedeli udrzat v regione, zarobit si na reziu i rozvoj a boli tym spravnym spojitkom mladeze i dospelych a aby mali posluchacov, ktori sa nebudu hanbit priznat k danemu radiu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň