Diskusia k téme Rádio Wow
Môj zlatý ešte asi nebola doručená licencia na vysielanie alebo mešká na trase. Napíš ujom a tetám na RVR nech nepijú kávu a nech posielajú licenciu do Bánoviec.
Belko,počuj nevysielajú kvôli nejakým administratívnym veciam,to nie je ich chyba,no bohužiaľ bez určitých potvrdenií a zmlúv nemôžu vysielať,ale v priebehu budúceho týždňa to na 99% spustia a tvoj Expres si nechaj...
kde su tie slova, ze vysielanie spustia 1.6.2011. Aaa nic, dobre bolo niekde pisane, ze tento projekt je podvod na Radu-RTV. (Cas ukaze) Mohol to dostat Expres alebo nejake ine radio.
Vsak uz by mali mat davno po licencii:-)
Neviete niekto nieco o radiu wow ,nieco som pocul ze by sa mali prestahovat do priestorov radia duha.
Ahojte Wowkaci.Radio Wow bolo skvele radio.Skoda ho Je,Dufam ye Patrik Bujna yaloyi nove regionalne radio.Vdaka vsetkym moderatorom,za krasne 3 roky,z RADIOM WOW
Zase sa ukazala tvár "manazerov". Len si nadzgat vrecka, vytunelovat, prepustit ludi, zadlzit sa po plafon a vyhlasit krach! Na tomto svete je uz asi vsetko o prachoch. Nenazranci nenazrani. Vytvarat hodnoty? Jedine svoje... Fuj
Michal G. - co sa stalo s vami uz druhy tyzden nic nikto neviprava furt len hrate dookola
18 augusta
A pár dní na to sa odmlčali. Asi od 30. alebo 31.8.
je, že nejde ani internetový stream, žeby o jedno FM rádiu na Slovensku už bolo menej ?
ako zacalo tak aj skoncilo.................ktore bude dalsie??????
Nevie niekto preco prestalo vysielat radio WOW?
Ahojte ludkovia neviete niekto kde sa stratila moderatorka Miška z radia Wow ?Bola to vesela Baba.Miška kam si sa stratila?
pozdravujem všetkych wowkačow a špecialne velke DAKUJEME patri Marekovi Ondrušikovy zato že postavil Radio WOW na nohy,a zložil vynikjcy TEAM Moderatorov,Marek patri ti velke DAKUJEME.si človek ktory vie o radiu dosť,len tak dalej,vela novych posluchačov prajem
robim v lokalke,platia podla dohody a nacas.vysielanie je pravidelne monitorovane a vzdy je spatna vazba od ludi ktori vedu nase moderatorske skolenia.som hrdy na to ze pracujem tam kde pracujem,lebo je to jedno z mala radii kde sa s moderatormi naozaj pracuje.a v kolektive si nikto nic nezavidi a je to jeden team.
Robim v lokalke..platia maloa uz vobec nie na cas :) To Ty nerobis z lasky?
... len ma zaujma prosim anonymne odpovedzte ak robite v nejakom lokalnom radiu, ze ake mate platy a ci platia na cas. Vdaka
Tak to je trápne...toto sa hambíš povedať zamestnávateľovi, tak to sem píšeš. Nehnevaj sa, veľa ľudí ťa pozná, aká si, hlavne tí z Bánoviec. Ak by si vo WOW aj začala, určite do pár dní sa z niekým pohádaš, a budeš tlačiť šéfa, že ty vieš všetko a ostatných sa treba zbaviť..tak to bolo všade, kde si robila a mnohí mi určite dajú za pravdu..Keď si išla do HIT FM bol benzín lacnejší? A pokiaľ viem sama si mi povedala, že ťa tam vozia, tam aj späť..Neopeknuj sa, asi ťa v HIT FM oklamali, tak im to vraciaš, povedz to rovne a nehraj na dve strany typu: trhajte sa o mňa, už som schopná robiť a nemám prachy...
Som rada, že mate o čom, resp. kom písať... Moje dieťa sa volá Saska, takze som na materskej. V radiu Hit Fm nevysielam uz 1 1/2 roka, ale stale tam mam zmluvu. S Wow som dodnes nepodpisala ziadnu zmluvu, len sa adaptujem do prostredia nasho malomesta. Ked sa rozhodnem, ze tu zostanem vysielat, a majitelia ma vezmu, budete ma pocut castejsie. P.S. mam rodinu, financie hraju hlavnu rolu pri rozhodovani sa, kde budem posobit. Moralka, etika - nevysielam v dvoch radiach sucasne, pokial ide niekomu o to - nesedim na dvoch stolickach sucasne, a ani zmluva z Hit-ka nehovori nic o tom, ze pocas materskej nemozem robit v inom radiu. Dochadzanie do TN sa v pripade dohody, ktora je obmedzena poctom odrobenych hodin, nevyplati. Viac nemam cas pisat, lebo moje "decko" pyta papat.
Asi nemohli, veď má malé decko, teda materskú...Zákony Ti nič nehovoria?! Takže by som to pravdepodobne nedával na vinu Hitku, Kačena to môže ozrejmiť... Výzva :-)
Hm...Zaujimavé, že sa tu ľudia zaoberajú tým, kto je ten, čo niečo napísal,..a že sa to dá zistiť,....ako tým, že je to jeho osobný názor a má na to právo... A Kajo je asi Mišin právnik...Ja som písal, len ako nezávislý poslucháč a jednoducho som napísal to, čo som počul a cítil pri vysielaní...Kajo sa mi zdá napríklad v pohode ako moderátor,..ale keď niekto na to nemá, tak na to nemá,..Aj Evka je v pohode, zdala sa mi byť dosť ťahúňom s Mišou...a u ostatných sa uvidí...Verím tomu, že aj Miša sa zlepší...Všetko má svoj čas,...
Ta etika nič nehovorí asi ľuďom v hitku oni ju mali stiahnuť veď nevysielala už vyše roka.
poznáme, poznáme, robila v HIT FM a ešte stále na ich stránke figuruje ako moderátorka, to čo ako? Etika asi nič tejto babenke nehovorí....
je to tak,... niekto na to má niekto nie,..ale myslím, že vcelku je to dobre,...Čo sa týka Miloša,..hlas je celkom v pohode, počul som ho síce len zopárkrát ešte na začiatku a vcelku mu to išlo,...ale som takisto zvedavý, čo to bude teraz, ...počul som nejaké informácie na jeho reláciu v stredu večer,...a nepoznáte Kačenu,..ešte som ju nepočul...hm?
ono je to tak, ze su tam ludia, ktori uz nieco za sebou maju a ludia, ktori nemaju a niektori ani na to nemaju. Misa na to nema, jej hlasovy fond je biedny, hlas jej lieta, skratka skrieka. A uz je v eteri viac ako rok, takze sancu ukazat sa mala. Som zvedavy aj na Milosa
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň