Diskusia k téme Čo hovoríte na Haja z rádia MAX????
UZASNY MODERATOR - BEZ SLOV...................KOMENTAR NEPOTREBUJE
nech uz vysiela.. lebo aj tych par dni co ho nepocut je vela :(
asi ho treba naklonovat :o)))
skoda, ze nie dnes.. ale tesim sa nabuduce :o)
jasne, urcite niekedy s nim hodime rec ;)) ale teraz sa treba koncentrovat uz na sobotu od 15 do 19 ;))
Skoda, lebo to si prisiel ovela :o( To boli perfektne roky, co som stravila pri pocuvani hitparady slovenskych a ceskych hitov. Dnes spominam na to, ake to boli pekne chvile, vzdy v nedelu od 20.00 do 22.00... Opytaj sa na to Haja, ked s nim budes,ten Ti o tom porozprava :o))
jasne, drzim palce, nech to v nejaku sobotu vyjde!!!.. no skoda, u mna vacsia, ja som to este vtedy nepocuval, takze neviem ani o com je poriadne rec :(
vies co???? bolo uplne perfektne vtedy.... skoda ze odvtedy som sa s nim nestretla, ale planujem to napravit uz tento rok a chcem haja prist pozriet, tak mysli na mna, nech sa to podari...
skoda ze hajo nerobi hitparadu lebo to bola perfektna, nemala chybu :O
no ja som sa snazil, aby bola celkom energicka a zabavna dvojhodinovka.. to bolo mojim cielom a ked sa to niekomu pacilo, tak to je pre mna to najlepsie podakovanie.. no a ako bolo u Haja pred tymi 7 rokmi?
no ja som sa snazil, aby bola celkom energicka a zabavna dvojhodinovka.. to bolo mojim cielom a ked sa to niekomu pacilo, tak to je pre mna to najlepsie podakovanie.. no a ako bolo u Haja pred tymi 7 rokmi?
bolo super.. tebe sa pacilo, ako si povedal na konci, ze???
Ja som tak pred 7 rokm i bola u Haja tiez v hitparade slovensko-ceskej a bolo perfektne :o))
ja nepocuvam pravidelne maxim.chats. ale tento krat si to vypocujem ... tak nech sa ti s tanou a spartakom dobre vysiela :o))
no tento odkaz nebude práve o Hajovi, ale dam na seba taku malu uputavku, ak chcete pocuvat - v nedelu co je hore napisane som ako spolumoderator v Maxim.charts, tak pocuvajte ak chcete a piste, ja budem len rad :)
no dufam, ze to vyjde, lebo uz ma doma zvozili ze to nebolo na prvykrat :).. no a jasne, ja zajtra volam hned 15:10 ;)
ako sa ti dari??? skusky spravene?? lebo ja som mala tento tyzden posledne a mam uz nastastie pokoj... :o))
tak snad ti to na 2. krat vyjde... a zajtra teda pocuvame. ja urcite ako tradicne, napisem.. tak cawes
diki, no ved uz som raz vyhorel, druhykrat sa to snad nestane.. no a jasne, na sobotu sa tesim aj ja ;)
diki, no ved uz som raz vyhorel, druhykrat sa to snad nestane.. no a jasne, na sobotu sa tesim aj ja ;)
vdaka cifo. aj tebe nech to dobre dopadne, myslim ta autoskola.. ???? :o)) tesim sa na haja v sobotu!!!
no ved jasne, ja nehovorim ze cely svet stoji na Hajovi, ale to je nadpis tejto temy, tak kecame o nom.. a mas pravdu, treba hovorit aj o inych veciach, len z mojho pohladu - ja slovensky rozhlas nepocuvam a ani neviem co sa tam deje, tak ma veci ohladom spominanej pani velmi nezaujimaju.. ale ved pohoda, kazdy mame na to svoj nazor :)
jasne hned si to ladim, cele vysielanie slovenskych radii stoji na Hajovi. Podla mna su dost ine veci o ktorych by sa na tychto strankach mala viest diskusia. Jednou z nich je neustale porusovanie zákona za riaditelovania p. Zemkovej v Slovenskom rozhlase..No ale v pohode..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň