Diskusia k téme Čo hovoríte na Haja z rádia MAX????
uz su fotky na webe radia - dajte Foto & video, a potom Fotky moderátorov
ahojte, nafotil som asi 35 fotiek z vysielania dnes Haja, tipujem ze budu na webe asi v pondelok, ale asi nie vsetky, tak ak chcete vsetky, napiste sem vas mail, ja vam ich poslem ;)
skoda, ze ja som Hviezdu nepocuval.. ale tak to som mal asi menej rokov a radio som az tak nevnimal.. tak ale co uz, minulost naspat nevratim a preto som rad ze mozem pocuvat Haja aspon raz za tyzden (prip. dva).. a aj ja musim povedat, tak sa tesim na sobotu, ze sa mi zda ze naposledy ked vysielal ze to bola asi vecnost dozadu
ahoj, ano, mas pravdu, Hajo to ma ako hobby a tiez dufam ze ho to este dlho bude bavit, lebo ho jednak maju posluchaci radi a na druhej strane tie 3 ci 4 hodiny tyzdenne (pripadne raz za dva tyzdne) co iba vysiela :( tak myslim ze urcite mu to nelezie hore krkom, ale ma to ako prijemny vikendovy relax
suhlasim s vami... ja haja poznam z predchadzajuceho radia, kde robil okrem inych relaciu aj jednu perfektnu slovensko-cesku hitparadu-tam som ho vtedy aj spoznala... a chystam sa ho ist opat po rokoch pozriet, len mi to akosi nevychadza:-( snad mi to niekedy vyjde :o))) hajo je fakt skvely clovek, aj moderator.. a mam ho strasne rada :o))
zajtra bude vysielat a uz sa veeelmi tesim!!!!
všetci čo ho poznajú aj osobne vedia, že je fajn aj ako človek a aj ako moderator.....len nech ho to neprestane baviť moderovať lebo objavuje sa za mikrofonom už dosť málo.....aj keď to robí určite ako hobby.....
hej mas pravdu, o tom je to tiez, su moderatori, ktori ked pridem vidno ze si drzia odstup a velmi sa do komunikacie nepustaju. A prave Hajo je clovek otvoreny pomoct, aj ja to viem, mne napriklad pomohol s DJ na Stuzkovu, ja si to velmi cenim, aj ked nakoniec ten DJ nam Stuzkovu nerobil, ale to ze mi pomohol ma utvrdilo v tom ze je super osoba, a o moderatorskych schopnostiach je zbytocne sa bavit, to vieme ze je to profesional
bol som v Maxe v jednu sobotu a práve vysielal Hajo........bolo to práve o tretej ked začinal...všetko nam poukazoval pokecali sme....a preto vravím, že je s nich najsolídnejší ako som aj na začiatku tejto diskusie napísal.....usudzujem len preto lebo som bol viac krát v rádiu a iní sa tak nesprávali........a v tom je to že inak sa správa moderátor za mikrofónom a inak mimo neho.....
ahoj, ja musim povedat, ze som Haja nepocuval ked MAX zacinal a MAX som ani nepoznal.. ja som ich zacal pocuvat az v polovici 2005 ked mi ich kamarat odporucil a musim povedat ze su super a Haja som tiez zacal registrovat neskor.. a musim povedat ze lepsi clovek tam nie je (myslim osobou aj moderatorom) a TUTO SOBOTU BUDE NAISTO, uz viem, pojdem ho aj kuknut.. a maturity.. ja sa casto chystamn ze zacnem aj hovorim ale pomaly to ide pomalyyy, a casto sa naucim jednu vec a nie tolko co som chcel.. ale snad nejako uz len bude ;).. a s tou bankou, on zevraj tam ma nejaky dobry post, takze asi ostane tam, ale to je na nom ako sa rozhodne, ja mu drzim palce
ved jasne, kazdy ma toho svojho oblubeneho moderatora, ktoreho asi nemusi :-))) ja som tiez taka. aj ked viem, ze Hajo asi nebude vysielat, aj tak pre istotu o 3 vzdy zapnem radio, ak nahodou nejde a presvedcim sa, ci nahodou nevysiela... :-)) lebo aj to sa niekedy stava... asi si pocuval haja, ked zacinal v maxe, tusim v lete 2004 to bolo,tak par mesiacov vysielal klasicky cez tyzden, no a potom isiel robit do banky :-))) ja som fakt velmi rada, ze ho mozem pocut aspon tie 4 hodiny v sobotu... lepsie, ako keby vobec nevysielal :-)) mozno sa to niekedy vrati do starych kolaji-aj ked velmi pochybujem a budeme Haja pocut kazdu sobotu :-))
ozaj, a co matury-drvis sa, drvis ??????
ahoj, hej mas pravdu konKreTnu moderatorku velmi nemusim, ale to je iba moj subjektivny pocit.. a aj ja som vedel ze Hajo asi nebude vysielat, lebo podla moderatorskeho rozpisu nemal ist, tak ale vzdy ja v sobotu o 15-tej pocujem ci sa predsa neozve.. ale veru skoda ze nevysiela kazdu sobotu, preto mi este viac na hlavu pripada ked tomu kto malo vysiela sa este berie... (dufam ze to tu nie je dvakrat, lebo som uz jeden prispevok odoslal a neukazalo sa mi to, tak pre istotu posielam aj tento)
ja som vedela, ze nebude vysielat.. ale by som sa bola potesila, keby som bola pocula jeho... ty asi tu nemenovanu moderatorku nejako extra nemusis, ze???? teraz hadam uz bude hajo v sobotu vysielat.. tak sa tesiiiim :o))) ze aspon 2. krat v mesiaci ho pocut :-)))) aj to potesi, aj ked to bolo lepsie, ked vysielal kazdu sobotu, co uz :-((
jasne ze mi chybal.. sice sa strieda s ambicioznou kolegynkou KT, ale dufal som ze o 15-tej budem pocut jeho hlas.. ale nestalo sa.. skoda.. tak ale tuto sobotu nic ine ako on nepripada do uvahy! ;)
jasne ze mi chybal.. sice sa strieda s ambicioznou kolegynkou KT, ale dufal som ze o 15-tej budem pocut jeho hlas.. ale nestalo sa.. skoda.. tak ale tuto sobotu nic ine ako on nepripada do uvahy! ;)
aj tebe hajo v sobotu chybal???? aj mne, ale ved uz o tyzden bude. tesim sa na neho :o)))
omylom som to poslal dva razy.. tak sorry, nemyslite ze som tapetar ;)
ja som kúsok od LV takže NZ 98.7 vysielač mám niečo okolo 50 km vzdialený a to je na /500W/ výkon vysielača na hranici počúvatelnosti.....ale mám externú anténu takže v poho.......a súhlasím s tebou, že NR 101 je slabá ako čaj /100W/.....hrá ešte kúsok za Nitrou a to je asi tak všetko
ja byvam pri ZM, ale MAX chytam uz od zaciatku na 98,7, tusim od roku 2004 - ako som objavila, ze tam vysiela aj Hajo,,, a vobec nie na NR 101 - na tu vobec nemam signal ... co sa mi zda dost divne, kedze sme od NR nejakych 30 km.. NR vysielac je fakt dost slaby :o))) a odkial si ty????
suhlasim s tebou cifo.. ja som sa uz nizsie vyjadrila na temu a ja mam haja strasne moc rada... a pocuvam ho uz dost rokov.. fakt skoda, ze robi tak malo.a le budme radi, ze aspon to.. aj ked ja nemozem zabudnut na jeho hitparadu, co robil kedysi vo hviezde. ale som rada aj za tych par hodin vysielania kazdu druhu sobotu.. tak, nech sa mu dari v jeho praci :o)))
caw majak :-))odhalil si ma!!! ako sa dari????
Budem opakovať síce to čo tu je už napísané, ale je to jednoznačne MAXimálne dobrý moderátor ale aj človek. Mne sa potvrdzuje, že najlepšieho býva vždy málo. Hajo vysiela totiž iba v sobotu (aj to nie každú, keďže ho strieda ambiciózna kolegynka Kristína) a musím povedať že HAJO je ten správny moderátor na takéto popludnie. Ja sa vždy teším keď bude vysielať. Jednoducho má super hlas, čo sa mňa týka, niekedy pustí taký song, ktorý som dlho v éteri nepočul a padne mi vhod a naozaj niekedy hrá ako počas môjho koncertu na želanie. Celkový dojem je vynikajúci a ja vždy rád Hajovi v sobotu zavolám a pozhováram sa s ním, ako som už spomenul, je to super moderátor a človek. Dúfam že z MAXu neodíde, lebo by to bola veľká a citeľná strana pre poslucháčov.
no občas počuvam.....len u nás je dosť biedny signál.....
Ano, robil on kedysi vo Hviezde. Ja som pocuvala-podla mna je to super moderator aj jeho hitparadu a bola to moja najoblubenejsia relacia. A je mi luto, ze skoncila. Vela ludi, co kedysi robilo vo Hviezde je roztrusenych po inych mediach alebo robia v inej brandzi. Marta Janckarova robi v STV, Gabika Matusikova resp. Stanekova v Exprese a sem-tam ju vidno na STV-co zrebuju vecer tie Keno, ci co to je... a tak dalej. Dalo by sa toho vymenovat vela :o)) Z Hviezdy vyslo vela ludi, ktori sa uchytili....
kuvang cau - tebe tusim poznam z maxu :P
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň