Diskusia k téme Čo hovoríte na Haja z rádia MAX????
ahojček, v prvom rade Ti ďakujem za fotečky. sú bombové. díky. neviem, či Ti príde pár fotiek odo mňa s mojou prácou - pobox si robí často čo chce, takže neviem či si poštu dostal alebo nie. daj echo, poprípade prepošlem :)) ak máš záujem sa kuknuť :)
Noooo, Ty si fakt nejaký génius :) musíš byť veľmi šikovný. Všetka česť! geografiu by si ma mohol doučiť. moje znalosti zo zemepisu ... :(
Ferina mám veľmi rada. Škoda, že ho počuť tak zriedka. Je to neskutočný človek :) tiež ho radím medzi NAJ trojku.
Ahoj, no tak som prijaty na vsetky tri odbory co som si dal prihlasky, dakujem za gratulaciu, a tie odbory su: neucitelsky Geografia v regionalnom rozvoji, neucitelsky Chemia zivotneho prostredia a ucitelsky Geografia + Chemia - takze ako vidis prirodne orientovana osobka je zo mna :) A pojdem na to prve - to je pre mna profilove. Fotky ti idem ihned poslat, potom daj vediet, ci prislo. Jooj a Petkoo.. to je pohodak a hej on je taky popleta v najlepsom slove zmysle a tiez to je velky humorista. Patri do mojej trojky naj moderatorov (1. Hajo, 2. Feři, 3. Peto). Jeho breptiky su jedny z najlepsich - samozrejme ze kraluju Feřiho :)
a zabudla som, gratulujem k prijatiu! :)))
Ahoj, aj som si myslela, niečo som začula ohľadom Tvojej prípravy na maturity. Spomínal si to i včera, keď si volal Hajovi :) a na čo presne si prijatý? aký odbor?
Keď ešte bolo Maxko v NZ tak som tam sem-tam zašla i ja. Vtedy som videla a spoznala aj Hajka. Peťo je podľa mňa úplne super :)) taký brbloš :)
a ozik, môj mail: g.s.d@pobox.sk - tak ako to vidíš. Díky moc :) si poklad
Tak jasne, foto ti dam, len najprv mi sem napis e-mail ;). A inac ja som sa akurat dnes lucil so strednou a tiez idem na UKF - ale FPV - som uz prijaty. Takze rodinka studakov na UKF sa rozrastie o dalsieho Maxaca :). Inac aj dnes som bol s kamosmi v radiu poobedie pozriet a vysielal Peťo & Ľubka a hej, s Petrom sa dalo pokecat ovela viac.. ale kazdy sme iny, no beriem Lubku taka aka je.
fakt? možno sa i poznáme z videnia :) ktorý ročník?
ty chodis na UKF ??? ja tiez, ale na socialnu pracu...
Ahojky, vieš že by som tie fotečky brala? :)
Chodím do NR na UKF, takže každý deň dochádzam :( študujem výtvarnú výchovu na PF. a čo Ty?
s tým odstupom to sedí - chladná ako psí čumák :) zatím ahoj
ahoj, na webe co je foto, to nie je vsetko, ak chces mat uplne vsetky co som nafotil, napis e-mail a ja ti ich poslem :). Skusky v sobotu, podla mna ani nie trapne, ked treba tak treba jednoducho, to si asi nevyberies. Na aku skolu chodis ak smiem vediet? No a k Lubke - hmm.. ja ju beriem tak do normalu, mam oblubenejsich moderatorov ako ona, ale tak nemozem povedat ze ju nemam rad, beriem ju v pohode. Ona si udrziava od posluchaca isty odstup.
Takze aj tebe chyba Hajo :-(( hadam sa ho v sobotu dockame... ja sa tesiiim !!!!
páčia sa mi fotečky, sú fakt super :)) dúfam, že ho túto sobotu stihnem, bo mám skúšku :( trápne, že? v sobotu chodiť do školy..
ps:čo vravíš na Ľubicu? ja za to nemôžem, ale keď ona vysiela, píli mi uši a tak radšej prepínam. pôsobí tak povyšenecky a arogantne aj v reáli?
na túto sobotu sa teším i ja :) pre istotu som zapla Max i túto sobotu, či náhodou Hajko nevysiela, ale ... no nič
jasne, ziaden problem, fotky ti poslem, len neviem ci to bude dnes vo stvrtok, lebo sa mam dost co ucit, tak najneskor v piatok.. a teraz som v skole a nemam ich tu na USB, ale neboj sa, hned ako budem mat doma cas, poslem ti ich
cifo, please. mohol by si aj mne poslat na mail tei vsetky fotky, kde je hajo? sice, poznam sa so zuzkou, len som ju riadne nastval, tak ju nechcem otravovat. zuzi, sorry - ja sa polepsim!!!!
no hej, HAJO vysiela iba kazdu druhu sobotu.. :((
aj ja dakujem za e-mail :) Som rad ze sa ti fotky pacia, ved sme sa s Hajom na nich aj patricne zabavili :D a Kiku.. ako ona vie zahrat dobre songy, hlas ma prijemny, ale moderovanie - na to treba mat trosku vlohu a v MAXe este aj vtip a povahu, a to si myslim ze ona nema.. ale to je len moj osobny nazor.. a prave HAJO naopak.. preto ja mam super sobotu a take pomenej dobre soboty co sa radia tyka
Je suprový :)) mám ho veľmi rada a tiež ma mrzí, že ho vo vysielaní počuť zriedkakedy.. :(
vdaka za fotky,su super... poslala som ti mail. ja len za to, ze ked je kika tvoja oblubena :-))) tak ci nebudes aj ju fotit :-))
este raz diky za fotky :D
ahoj, som rád že sa ti fotky páčia, snažili sme sa spraviť aj seriózne, ale aj také bláznivejšie snímky. Foto som ti poslal na e-mail (sú to 4 maily s prílohami), napíš mi potom prosím ťa, či si to dostala. Čo sa týka Kiky, ja som bol dohodnutý s adminom Lukášom len na Hajovi, tak som fotil len jeho, ale na webe je informácia, že pribudnú aj fotky Kiky a Zuzany onedlho - či to budem fotiť ja neviem, ale zatiaľ mi admin nič nehovoril, takže asi nie a pofotí si to on :)
tie fotky, som si pozrela-su bohovske.. tak, potom mi prosim ta, posli aj tie ostatne.. :-)) diky moc....
a co sa tyka tej hviezdy.. ja som mala malo rokov, ked som to pocuvala.. ale bolo to fakt super radio. poznam odtial par fakt skvelych ludi. jasne, ze hajo patri medzi nich :o)) tak nech sa mu dari....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň